Πρόβλημα με δυνατότητα προσθεσης APPS σε LG 32LA620S-ZA

cy67

New member
2 August 2010
35
Από την αρχική λειτουργία της τηλεόρασης δεν υπαρχει η δυνατότητα εγγρφης της και λειτουργείας της της δυνατότητας των APPS παρά την επανειλημμένη αυτόματη αναβάθμιση του λογισμικού της . Τρέχουσα έκδοση 04.20.29
Ουσιαστικά μόνο να σύρω και να διαγράφω αυτά που ήταν προεγκατεστιμενα στο edit my apps μου επιτρέπει. Τον τροπο να κατεβάσω και να εγκαταστήσει νέα ψάχνω.πχ να κατεβάσω και να εγκαταστήσει το Google Chrome browser.
Παρακαλώ τη συνδομη κάποιου φίλου προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα
Ευχαριστώ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Έχω την ίδια τηλεόραση. το πρόβλημα ειναι οτι η TV είναι προρυθμησμένη για χώρες τις ανατολικής Ευρώπης, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται η ελλάδα άρα και δεν μπορείς να την επιλέξεις ως χωρα παροχης υπηρεσιών. Μπορείς να μπείς στο service menu της TV και να αλλάξεις το region σε δυτική ευρώπη από εκεί. Έπειτα θα πας στο smart menu της τηλεόρασης και θα πας να login (κουμπάκι πάνω δεξια) εκει θα σε προτρέψει να κανεις ενα LG account. φτιαχνεις το account και είσαι αρχοντας. Θα έχεις προσβαση στο app-store της LG και θα κατεβάσεις οτι θελεις.

Επειδή είναι λιγο αργα δεν θα σου εξηγισω τι ειναι το service menu και τα λοιπα, άλλωστε =====> Google <===== is your friend. αν εχεις καποια άλλη απορία (και το google δεν σε βοηθάει να την λυσεις) με χαρά να σε βοηθήσω.

Last edited:
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με δυνατότητα προσθεσης APPS σε LG 32LA620S-ZA

Έχω την ίδια τηλεόραση. το πρόβλημα ειναι οτι η TV είναι προρυθμησμένη για χώρες τις ανατολικής Ευρώπης, στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται η ελλάδα άρα και δεν μπορείς να την επιλέξεις ως χωρα παροχης υπηρεσιών. Μπορείς να μπείς στο service menu της TV και να αλλάξεις το region σε δυτική ευρώπη από εκεί. Έπειτα θα πας στο smart menu της τηλεόρασης και θα πας να login (κουμπάκι πάνω δεξια) εκει θα σε προτρέψει να κανεις ενα LG account. φτιαχνεις το account και είσαι αρχοντας. Θα έχεις προσβαση στο app-store της LG και θα κατεβάσεις οτι θελεις.

Επειδή είναι λιγο αργα δεν θα σου εξηγισω τι ειναι το service menu και τα λοιπα, άλλωστε =====> Google <===== is your friend. αν εχεις καποια άλλη απορία (και το google δεν σε βοηθάει να την λυσεις) με χαρά να σε βοηθήσω.

χίλλια ευχαριστώ φίλε... θα το προσπαθήσω και θα ενημερώσω
καλές γιορτές.

Φίλε didako διάβασα τα θέματα που αφορούν το service menu αλλά εκτός από το menu για τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης δεν μπόρεσα να μπω στο service menu που αναφέρεις για να αλλάξω τα region settings. Αφού έχουμε τη ίδια tv μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πολύ πια κουμπιά θα πρέπει να πατήσω στο control και στη τηλεόραση στη οποία υπάρχου τα ακόλουθα. (Λ V,+-,OK,settings,INPUT,ON OF ). Επίσης αν μπορείς να κοιτάξεις αν υπάρχει και η Κύπρος στις επιλογές;
Ευχαριστώ πολύ

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με δυνατότητα προσθεσης APPS σε LG 32LA620S-ZA

κατ' αρχάς ναι αν αλλάξεις το region απο EU-EAST σε EU-WEST η κύπρος θα είναι ανάμεσα στις χώρες παροχής υπηρεσιών. αυτά που διάβασες για να μπεις στο service menu των LG τηλεοράσεων ισχύουν για τα παλιότερα μοντέλα. Το δικό μας ειναι μοντέλο (LA) 2013. Νομίζω οτι ο μόνος τρόπος να μπεις στο service menu της συγκεκριμένης τηλεόρασης είναι μόνο αν έχεις programable remote control ή αλλιώς Universal remote control, ξέρεις αυτα που κάνουν για πολλές συσκευές (All in one τυπου). Εγώ έτυχε να έχω στα χέρια μου ένα τέτοιο remote controll της SilverCrest (Model: SFB 10.1 B2) το οποίο το είχα πάρει απο το LIDL 10ευρώ. Του πέρασα τον κωδικό 5147, έπειτα πάτησα το Volume-UP key και μου πεταξε ένα παραθυράκι για να βάλω 4-ψηφιο κωδικό (0413 ==> αυτός ειναι για τα περισσότερα μοντέλα τηλεοράσεων της LG). Στην ουσία το Universal remote control το θες μόνο για να σε βάλει στο service menu όλα τα άλλα τα κάνεις με το κανονικό remote.

υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μημιθείς το σήμα για το service menu, απλά αυτός είναι ο ποιο εύκολος. ότι άλλη απορία εχεις πες μου.

Υ.Γ. κοίτα και λίγο YouTube θα πάρεις μια καλή ιδέα του τι γινεται με το service menu των LG :)

Υ.Γ.2 τσέκαρε και αυτό το link διάβασε προσεκτικά το 10ο post: http://www.insomnia.gr/topic/394586-lg-32ld420-usb-hack/ ==> αυτό που σε ενδιαφέρει απο εδώ είναι το πώς θα μπείς στο service menu.

Εναλλακτικά πήγαινε την τηλεόραση στο τοπικό service της LG (απ' ότι κατάλαβα της κύπρου) και εξήγησέ τους ακριβώς την κατάσταση.

Last edited:
Καταρχήν ευχαριστώ για τη άμεση απάντηση φίλε. Μέχρι να εντοποισω τα2-3 Universal remote control που έχω και να προσπαθήσω αυτό που λες ψες έκανα κάτι άλλο πειραματιζομενος. Δήλωσα σαν χώρα στο μενού της tv τη Βουλγαρία και προχώρησα και έκανα λογαριασμό όπως μου είπες. Όλα έγιναν χωρίς πρόβλημα. Στα 10 με 15 λεπτά που είδα τα lg apps δεν είδα κατι ενδιαφέρον. Το βασικό που θέλω εγώ να κάνω ειναι να βλέπω live streaming ποδόσφαιρο. Επειδή όλα τα site ξέρω να δίνουν live streaming θέλουν flash h ace pleyer πρέπει να κατεβάσω πχ το flashfox h to Crome with flash. Προσπάθησα μέσα από το internet Της Tv να τα κατεβάσω πως και το Adblock και το google apps store αλλά δεν μπόρεσα. Τα συγκεκριμένα όμως σε κάποια βιδεακια σχετικά στο YouTube τα βλέπω να εινα εγκατεστημένα στα apps της LG.Αληθεια σε τι περιβάλλον ειναι γραμμένα τα προγράμματα της lg?

Έχω την εντύπωση οτι είναι γραμμένα σε HTML5

Σε παρακαλώ ρε φίλε κανε μου τη χάρη και προσπάθησε να εγκαταστησεις εσύ στη τηλεόραση ένα browser που να έχει προεγκατεστιμενο το flash player h το ΑΡΡS PLAYER (το βλέπω εγκατεστημένο στη μπάρα κάτω από τις περισσότερες τηλεόρασεις που προβάλλονται στα βιντεακια οπου παρουσίαζουν τρόπους εγκατάστασης Apps στη LG) αλλά το τροπο εγκατάστασης του δεν τον παρουσιάζει κανένας . Το site που σου έστειλα με pm το δοκιμασες καθόλου στη τηλεόραση σου?

Συγνώμη φιλαράκι λόγο εορτών χάθηκα λίγο.Θα το κοιτάξω και θα σου πω.

Last edited:
Αλίμονο φιλε ελπίζω να περνάς Καλά όπως και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι του avclub

Σε παρακαλώ ρε φίλε κανε μου τη χάρη και προσπάθησε να εγκαταστησεις εσύ στη τηλεόραση ένα browser που να έχει προεγκατεστιμενο το flash player h το ΑΡΡS PLAYER (το βλέπω εγκατεστημένο στη μπάρα κάτω από τις περισσότερες τηλεόρασεις που προβάλλονται στα βιντεακια οπου παρουσίαζουν τρόπους εγκατάστασης Apps στη LG) αλλά το τροπο εγκατάστασης του δεν τον παρουσιάζει κανένας . Το site που σου έστειλα με pm το δοκιμασες καθόλου στη τηλεόραση σου?
Επίσης το puffin browser διαβάζω ότι υποστηρίζει flash,αλλά υπαρχει τρόπος να εγκατασταθεί στη LG?

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με δυνατότητα προσθεσης APPS σε LG 32LA620S-ZA

παιζει live streaming ποδοσφαιρο? τιγινεται με τις διαφημισεις? τι λογισμικό εχει η LA740?
ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με δυνατότητα προσθεσης APPS σε LG 32LA620S-ZA

παιζει live streaming ποδοσφαιρο? τιγινεται με τις διαφημισεις? τι λογισμικό εχει η LA740?
ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Παίζει ναι.
Τις κλείνω με το magic remote εύκολα.
Λογικά το ίδιο φοράνε. Τουλάχιστον με την 690 ειναι το ίδιο που το εχω τσεκάρει.

To λογισμικό ειναι 04.22.07 ? To magic το βρίκες με αγγλικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα η ειναι αυτό με τους κινεζικός?

To λογισμικό ειναι 04.22.07 ? To magic το βρίκες με αγγλικούς χαρακτήρες στα πλήκτρα η ειναι αυτό με τους κινεζικός?

Ναι το 04.22.07

Το Μάτζικ το είχε μέσα στη συσκευασία οταν την αγόρασα.

απο οτι καταλαμβαινω η LG παιζει μεχρι καποια εκδοση του flash και μετα σταματησε να περιλαμβανει τις νεες εκδοσεις του flash στα λογισμικα που βαζει στιςτηλεοράσεις της. Αυτος φαινεται να ειναι ο λογος που καπου παιζει flash και καπου οχι. Αυτος ειναι ο λογος που προσπαθω να κατεβασω στ LG τα google lpay APPS για να βαλω απο εκει browsers με το flash.Το google lpay APPS οπως λεω και πιο πανω το βλεπω εγκατεστημένο στη μπάρα κάτω από τις περισσότερες τηλεόρασεις που προβάλλονται στα βιντεακια οπου παρουσίαζουν τρόπους εγκατάστασης Apps στη LG αλλά το τροπο εγκατάστασης του δεν τον παρουσιάζει κανένας .

Αυτό που αναφέρεις υπάρχει μονο στην Αμερική! Στα δικά μας firmware δεν υποστηρίζεται.