Τον Οκτώβριο του 2013,έκανα 2 ρυθμίσεις για οφειλές μου μέσω TAXIS.Την επόμενη ημέρα έδωσα στην τράπεζα 2 πάγιες εντολές για να πληρώνονται οι ρυθμίσεις.
Πράγματι,τον Νοέμβριο,η τράπεζα ξεκίνησε τις χρεώσεις.
Αρχές Ιανουαρίου του 2014 και έχοντας χρεωθεί 2 φορές (Νοέμβριος και Δεκέμβριος 2013) λαμβάνω email από το TAXIS σύμφωνα με το οποίο η μία από τις 2 ρυθμίσεις μου
είχε ακυρωθεί γιατί δεν είχα τηρήσει τη ρύθμιση.
Κάνοντας τους απαραίτητους ελέγχους στην τράπεζα για το αν τα χρήματα που χρεώνονται,αποδίδονται στη ΔΟΥ και έχοντας μιλήσει μέσω ηλεκτρονικής επικοινωνίας
με το TAXIS 5-6 φορές (κάθε φορά μου απαντούσαν να πάω στην αρμόδια ΔΟΥ,χωρίς να μου λένε ποιά είναι αυτή),αποφάσισα σήμερα το πρωί να πάω στην
"Αρμόδια ΔΟΥ", παίρνοντας άδεια από την εργασία μου.
Θεώρησα οτι αυτή είναι η ΔΟΥ Κορωπίου,αφού εκεί υποβάλλω την φορολογική μου δήλωση.
Φτάνοντας εκεί και μετά από 15 λεπτά ψάξιμο ρωτώντας ποιο είναι το αρμόδιο τμήμα,μου είπαν ότι αυτό είναι το τμήμα Εσόδων.
Περίμενα την ουρά 45 λεπτά περίπου και όταν έφτασε η σειρά μου,μου είπαν ότι το αρμόδιο τμήμα είναι το Δικαστικό.
Όμως Δικαστικό δεν έχει η ΔΟΥ Κορωπίου και έπρεπε να πάω στη ΔΟΥ Παλλήνης.
Στις 12 το μεσημέρι,φτάνω στην ΔΟΥ Παλλήνης.
Περίμενα 20 λεπτά περίπου στο Δικαστικό όπου εκεί με ενημέρωσαν ότι η χαμένη/ακυρωθείσα ρύθμιση αφορά οφειλές στην ΔΟΥ Γλυφάδος
και έπρεπε να πάω εκεί.
Μου είπαν όμως ότι πιθανόν να μπορεί να με διευκολύνει το τμήμα Εσόδων της ΔΟΥ Παλλήνης.
Άλλα 30 λεπτά αναμονή, όπου εκεί η "αρμόδια" υπάλληλος μου είπε ότι κακώς μου είπε το Δικαστικό να περιμένω και ότι έπρεπε να πάω ΤΕΛΙΚΑ στη ΔΟΥ Γλυφάδας.
Όταν την ρώτησα αν η οφειλή μου ήταν στη ΔΟΥ Αλεξανδρούπολης αν θα έπρεπε να πάω στην Αλεξανδρούπολη,μου είπε πως ¨ναι,θα έπρεπε να πάτε στην Αλεξανδρούπολη"!!!!!
Η ώρα είχε πάει 13:20 και φυσικά δεν προλάβαινα να πάω στη ΔΟΥ Γλυφάδας και έχοντας χάσει 1 ημέρα.
Κατά τα άλλα,η ηλεκτρονικη διασταύρωση τους μάρανε.