Πρόβλημα με εγγραφή σε κάρτες class 10

Δεν μου στελνουν με την καμια το firmware να την κανω μονος μου update.
Αλλα δεχτηκαν παρα το οτι η καμερα ειναι εκτος εγγύησης να τη στειλω παιανια με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ και να μου τη στειλουν με το νεο firmware.
Αγορασα υλικο περιτυλιγματος - αυτο το πλαστικο με τις φουσκαλες- την φασκιωσα και την εστειλα σημερα.
Μολις την παρω πισω (ΕΛΠΙΖΩ ΣΩΑ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΗ ΜΕ ΝΕΟ firmware) θα σας πω νεωτερα

Η καμερα εφτασε στην αντιπροσωπεια σε 15 ωρες. Απο δευτερα απογευμα τριτη πρωι.Σημερα τεταρτη πηρα δεν την ειχαν ανοίξει ακομα.Αυριο μεθαύριο μου είπαν.Περιμενω...ειχα την ελπιδα να την εχω πισω παρασκευή.Θα δειξει

Σημερα την εφτιαξαν αυριο θα τη στειλουν, δευτερα θα την εχω.Οποτε σας λεω τοτε. Αν διαβαζει κανεις το τοπικ δηλαδη

Σημερα την εφτιαξαν αυριο θα τη στειλουν, δευτερα θα την εχω.Οποτε σας λεω τοτε. Αν διαβαζει κανεις το τοπικ δηλαδη

Να μας πεις... και αν εχεις και aftermarket μπαταρία να τη χρησιμοποιήσεις και να μας πεις και γι αυτη

Κατ'αχην την πάτησα με καρτες μνήμης Sony 16GB Class 4.
Πήρα μια και εγραψα 1-2 λεπτα video και ηταν ολα οκ...Και τρομαρα μου πηγα και αγορασα αλλες 2. Συνολο 3. 40 ευρώ χαμενα
Αλλα σε Full HD 24mbps χανουν frames.
Έτσι πήρα μια toshiba 16gb class 10.Και εστειλα την καρτα και την μηχανη πακετο στην αντιπροσωπεία για upgrade.
θα έπαιρνα sandisk αλλα εγραφε SDHC I και δεν ηξερα αν αυτο το Ι επιπλεον ειναι χαρακτηριστικο που δεν θα μπορει να τις διαβασει/γράψει η legria HF200.
Ξερετε;

Με πηραν σημερα τηλεφωνο (δευτερα) και μου ειπαν οτι εγινε καποιο λαθος και δεν την εστειλαν παρασκευη, και οτι θα την εχω αυριο...grrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Την παρέλαβα σημερα τρίτη αναβαθμισμενη και καλα πακεταρισμένη.Ολα δωραν

Την παρέλαβα σημερα τρίτη αναβαθμισμενη και καλα πακεταρισμένη.Ολα δωραν

Tωρα το είδα το ερώτημα που εκανες χτες

Δεν το ξερω αυτο με την καρτα που λες. Λογικα θα παιζει

Εχεις μπαταρία non original να δοκιμασεις?

Αν εχεις πες μας

Ευχαριστω

η κάρτα έπαιξε αλλα απο benchmarks που ετρεξα με συνδεδεμενη την καμερα στο usb το write speed ειναι 5mb/sec ενω στο card reader 20mb/sec
Οποτε απλως την βλέπει αλλα δεν εκμεταλλεύεται την ταχύτητα.
Αγορασα και sandisk ultra class 10 και toshiba class 10. Ιδια αποτελεσματα
δεν ξέρω κατα πόσο θα μπουκωνει παλι με τοσο χαμηλη ταχύτητα εγγραφης.το εχετε δοκιμασει;

η κάρτα έπαιξε αλλα απο benchmarks που ετρεξα με συνδεδεμενη την καμερα στο usb το write speed ειναι 5mb/sec ενω στο card reader 20mb/sec
Οποτε απλως την βλέπει αλλα δεν εκμεταλλεύεται την ταχύτητα.
Αγορασα και sandisk ultra class 10 και toshiba class 10. Ιδια αποτελεσματα
δεν ξέρω κατα πόσο θα μπουκωνει παλι με τοσο χαμηλη ταχύτητα εγγραφης.το εχετε δοκιμασει;
Η μηχανή τη βλέπει την κάρτα σαν class 10; Σου δίνει δυνατότητα να τη ρυθμίσεις σε λήψη μέγιστης ανάλυσης;

Αν στο δίνει σαν επιλογή, η κάρτα είναι μάλλον ΟΚ. Αν δεν την έβλεπε σαν Class 10 και την έβλεπε σαν Class 1 ας πούμε, δε θα σε άφηνε να τραβάς HiRes.

Μην κοιτάς ταχύτητες από το USB της μηχανής στον υπολογιστή, αυτή η ταχύτητα είναι δευτερευούσης σημασίας.

Το θέμα είναι αν η κάρτα προλαβαίνει να λαμβάνει το stream στο υψηλό bitrate εσωτερικά.

Στη δικιά μου , τόσο με την παλιά κάρτα class 6 πριν το νέο firmware αλλά και με τις Class 10 (Samsung) μετά το νέο firmware, γράφει άνετα σε υψηλή ανάλυση....

Έκανες ένα πλήρες format στην κάρτα;

σαν class 10 την βλεπει και εχει το νεο firmware 1.0.5.0 και γραφει σε MXP
Θα τη δοκιμασω ομως με τις καρτες να δω σιγουρα τι κανει σε μεγαλης διαρκειας video
Και με τις class 4 δεν ηταν τραγικα τα πράγματα απλως πανω στο 20λεπτο εκανε ενα πηδημα στα frames. Η μ***κια που εκανα ειναι οτι πηρα 3 με 40 ευρω συνολο.Θα τις εχω για περιπτωσεις που θα ξεμεινω απο χωρο.
Εχω και μια class 4 sandisk Ultra II που μου την εδωσε με την καμερα δωρο το παιδι που την πηρα. στα benchmarks μου βγαζει 13-15mb/sec στο card reader. Υπαρχει μια περιπτωση να μην πηδαει frames αυτη.Ξερει κανεις;

Last edited:
Εκανα τεστ με την Sandisk Ultra II Class 4. Έγραψα 40 λεπτα συνεχομενα, κανενα χαμενο frame.Κοιταγα ολη την ωρα την εικονα.κατεγραφα μια ταινια απο την τηλεοραση μου.
Οποτε και με τις class 10 δεν θα εχω προβλημα.
Η πατατα ειναι με τις 3 Sony Class 4.Να δω τι θα τις κανω...πεταμενα 40 ευρώ.

Η πατατα ειναι με τις 3 Sony Class 4.Να δω τι θα τις κανω...πεταμενα 40 ευρώ.

Ελα μωρέ, καπου θα βρουν τη θέση τους, σε κανενα GPS, σε καμια κορνιζα για φωτογραφίες ή σε κανενα media player διπλα στην τηλεόραση

Μια χαρά θα δουλεψουν

Θα δεις οτι δεν θα πάνε χαμένες