Πρόβλημα με εγγραφή στο Prime

omorfos1104

New member
30 January 2024
7
Γεια σας, προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο prime, για να βλέπω κάτι εκπομπές με αυτοκίνητα κλπ που θέλω. Τόσο στον κρομ όσο και στην εφαρμογη, καταλήγει σε σφάλμα. Καμιά ιδέα;

Attachments

• Desktop Screenshot 2024.01.30 - 12.33.46.78.png
    Desktop Screenshot 2024.01.30 - 12.33.46.78.png
    72.5 KB · Views: 44
  • Desktop Screenshot 2024.01.30 - 12.38.38.13.png
    Desktop Screenshot 2024.01.30 - 12.38.38.13.png
    76.1 KB · Views: 45
Nai. Τελικα σημερα εκανα λογαριασμο αλλα εχω θεμα με την εγγραφη.Εβαλα τα στοιχεια της καρτας κλπ(μεσα στην καρτα δεν εχω διαθεσιμο το ποσο, αλλά δεδομενου οτι εχει 7 ημερες δωρεαν και μετα απο τοτε θα αρχισει η χρεωση,σκεφτηκα δεν υπαρχει προβλημα) και με βγαζει αυτο ενω ταυτοχρονα μ ρχεται μεηλ για επαληθευση,το παταω κ δε γινεται τιποτα...Ειπα να ρωτησω μεσα στο τσατ του αμαζον,αλλα με συνεδεσε μ ενα ινδο κλπ...μη με πειτε ρατσιστη,αλλα βλεπω πολλα βιντεο με σκαμ κι απατες απο εκεινη τη χωρα,φοβηθηκα κ το εκλεισα αμεσως...τωρα πώς μπορω να το κανω...δεν ξέρω...

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης (309).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (309).png
    272.6 KB · Views: 31
Πρέπει με βάλεις χρήματα στην κάρτα, θα γίνει χρέωση και μετά ακύρωση για την επαλήθευση της κάρτας. Είναι μικρό ποσο, δεν θυμάμαι ακριβώς.

• Like
Reactions: nikosmelt
Πρέπει με βάλεις χρήματα στην κάρτα, θα γίνει χρέωση και μετά ακύρωση για την επαλήθευση της κάρτας. Είναι μικρό ποσο, δεν θυμάμαι ακριβώς.
0.01€...

Εχει λεφτα, 5,11 ευρώ,το τσεκαρα σημερα. Η κάρτα είναι βιζα prepaid συνδεδεμενη με τον κανονικο μ λογαριασμο. Νομιζα οτι εφταιγε αυτο,αλλα δοκιμασα και την κανονική κάρτα,αλλα και παλι δεν. Καμια ιδέα;

Φτιάξε λογαριασμό στο Amazon και περνά την κάρτα εκεί. Μετά ξεκινά το prime από το λογαριασμό σου στο Amazon.

A,να ρωτησω κατι αλλο;... Γιατι στο prime Μου λεει οτι η συνδρομη ειναι 6,99 με 7 μερες δοκιμη ενω στο αμαζον μου λεει 14,99 με 30 μερες δοκιμη;

Αφού φτιάξεις λογαριασμό στο amazon, μπες στο πολωνικό ή στο αιγυπτιακό και ξεκινά τη συνδρομή σε ένα από αυτά, είναι φθηνότερα.

Πως μπαινω σε αυτα; Εγω πχ μπηκα στο amazon.com,εχει καποιο λινκ μεσα που παω σ αυτα;

Αυτο τι σημαινει; Εγινε η συνδρομη,δεν εγινε; Ανοιξα παντως την εφαρμογη κ μου λεει να κανω συνδρομη

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης (310).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (310).png
    26 KB · Views: 18
  • Στιγμιότυπο οθόνης (311).png
    Στιγμιότυπο οθόνης (311).png
    43.6 KB · Views: 18
σε ποιο άμαζον προσπαθείς;
Sto sάιτ του amazon prime video το κάνω. Αρχικά μπήκα στο amazon.com, αν εννοείτε αυτο. Προφανώς κάνω κάτι λάθος και μπερδευτηκα κ λιγο,γιατι το σάτι κι η εφαρμογη του πραιμ λεει αλλη συνδρομη,το σαιτ του αμαζον αλλη,και πιο πανω μου ειπαν οτι υπαρχουν κι αλλα σάιτ...Δεν ασχολήθηκα ποτε ξανα με αμαζον κ δε γνωρίζω,οποτε θα χρειαστώ οδηγίες,αν έχετε.