ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ EGREAT M31C.. HELP!

themispower

Established Member
31 May 2011
152
Γεια χαρά σε όλους!!Παιδιά είμαι πρόσφατος στο φόρουμ κ αντιμετωπίζω πρόβλημα με ένα egreat M31C. ´Εκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και πείραξα τις ρυθμίσεις video κάτι με PAL-NTFS..Ξαφνικά σταμάτησε να μου δίνει σήμα στο HDMI,προσπαθώ να το συνδέσω με composite μπας και μου δείξει σήμα εκει κ αλλάξω τη ρύθμιση αλλά το ίδιο..Kάνει πώς ξεκινά δείχνοντας "1080p Networked Media Tank Loading" κ μετά το απόλυτο σκοτάδι..Δεν μπορώ να βγάλω άκρη ότι κ αν έκανα τίποτα το σύνδεσα και στο royter μήπως και γίνει κάτι με upgreat στο firmware μάταιο.Η tv που το χω συνδέσει είναι μια Philips 37´lcd full hd pfl 5604..Καμιά ιδέα κανείς??

Δοκίμασε να αλλάξεις ανάλυση πατώντας το "tv mode" από το τηλεκοντρόλ. Λογικά επειδή το είχες με hdmi κάτι άλλαξε στην ανάλυση και δεν βλέπει την composite.

Kατ¨αρχην ευχαριστω για την απαντηση!Μα τι να πατησω στο τηλεκοντρολ κ να αλλαξω απ τη στιγμη που δε βλεπω τίποτα στην οθονη της τηλεορασης ειτε το συνδεω με hdmi είτε με composite...Πάντως απαράδεκτο για την συγκεκριμένη εταιρεία να μην παρέχει καμία υποστήριξη..Δεν θα πρεπε τουλαχιστον να χει ένα reset στο μηχάνημα για τέτειες περιπτώσεις? ´Η έστω ένα rollback στο firmware..

Από αυτό που κάνει φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι κάπου στην ανάλυση και όχι στο firmware. Σύνέδεσέ το με hdmi και δοκίμασε αυτό που σου είπα. Ασχέτως αν δεν βλέπεις κάτι, κάθε φορά που πατάς το "tv mode" το μηχάνημα αλλάζει ανάλυση. Αν δεν πιάσει αυτό βλέπουμε.

Από αυτό που κάνει φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι κάπου στην ανάλυση και όχι στο firmware. Σύνέδεσέ το με hdmi και δοκίμασε αυτό που σου είπα. Ασχέτως αν δεν βλέπεις κάτι, κάθε φορά που πατάς το "tv mode" το μηχάνημα αλλάζει ανάλυση. Αν δεν πιάσει αυτό βλέπουμε.

Φίλε μου δεν γίνεται τίποτα με το tv mode,δεν αποκρίνεται κανένα σήμα στην οθόνη.Εκανα εναλλαγη σε ntcs κι έπαθε τέτεια ζημιά?? Καμιά άλλη ιδέα τ'ιποτα κανείς/????