Προβλημα με ειδοποιησεις στο e-mail

dimitris_gr

New member
20 January 2010
85
Αθηνα
Έχω πρόβλημα,εδώ και αρκετές ημέρες δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις για θέματα που παρακολουθώ στο yahoo e-mail που έχω δηλώσει.Τι γίνετε???

Καλησπέρα.Ναι δεν είναι θέμα spam δεν πάνε εκεί.Έχω κάνει φάκελο στο yahoo με όνομα avclub ώστε οτι λαμβάνω από εδώ να πηγαίνουν εκεί.Το πρόβλημα ξέχασα να πω ότι δεν παρουσιάζεται πάντα.Δηλ μπορεί την μια ημέρα να μην λάβω και την άλλη να είναι όλα καλά.Γενικά όταν έχω το πρόβλημα δεν λαμβάνω καθόλου,τίποτα..Εδώ πχ την απάντησή σου την έλαβα....
Το ιδιο e-mail το χρησιμοποιώ και σε άλλα forum και δεν έχω αντίστοιχο πρόβλημα.

Μάλλον επειδή προυποθέτει φυσιολογικά για να σου ξαναστείλει mail να επισκευθείς μία ή και παραπάνω φορές το φόρουμ από την αποστολή του τελευταίου mail.

Απάντηση: Re: Προβλημα με ειδοποιησεις στο e-mail

Μάλλον επειδή προυποθέτει φυσιολογικά για να σου ξαναστείλει mail να επισκευθείς μία ή και παραπάνω φορές το φόρουμ από την αποστολή του τελευταίου mail.

Σε ένα θέμα που είδει παρακολουθώ δεν νομίζω να ισχύει αυτό.Αλλά ας μας απαντήσει καλύτερα ο admin αν είναι αυτός ο λόγος για να ξέρω.

Ειδοποίηση έρχεται μόνο αν απαντήσει κάποιος σε ένα θέμα που παρακολουθείς ενώ εσύ έχεις επισκεφτεί το forum και μόνο μία φορά.

Δεν σου στέλνει όλα τα μηνύματα που γράφονται, απλά σε ενημερώνει ότι από τότε που μπήκες έχει γίνει κάποιο post στο θέμα που παρακολουθείς.

Έτσι, αν κάνεις π.χ. μία εβδομάδα να μπεις, δεν θα έχει κάτι παραπάνω να σου πει. :)

Για να καταλάβω.Πχ παρακολουθώ ένα θέμα και στο e-mail λαμβάνω μια ειδοποίηση και δεν μπαίνω στο forum να το διαβάσω.Αν σε αυτό το διάστημα υπάρξουν πχ 20 απαντήσεις δεν θα λάβω ξανά ειδοποίηση για το ίδιο θέμα??Πρέπει δηλαδή κάθε φορά να συνδέομαι να διαβάζω για να την λαμβάνω?

Ακριβώς.
Αν δεις και στο ίδιο το μήνυμα έχει την επισήμανση από κάτω.

"There may also be other replies, but you will not receive any more notifications until you visit the forum again."