Πρόβλημα με ενισχυτή Marantz SR6004

Μίλησα σήμερα με την ETYT και μου είπαν ότι τους έχει μείνει ένας Marantz SR6005 και μου τον δίνουν 550 ευρώ επειδή δεν φτιαχνεται ο δικός μου.. Θεωρώ τόσο λεφτά για παλιό ενισχυτή είναι υπερβολή και πως προσπαθούν να βγάλουν και κέρδος από πάνω!! Χίλιες φορές τον Denon X2000 ή τον Yamaha RX-V675 ή τον Pioneer VSX-923. Τι να πω πια....

Η γνώμη μου: Yamaha RX-V775
2 HDMI outputs, pre-out για όλα τα κανάλια και phono input αν υπάρχει ενδιαφέρον.
Βέβαια κανένας AV, τουλάχιστον της χαμηλής-μέσης κατηγορίας (αν και προσωπικά πιστεύω κανένας AV γενικά...) δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο σε τροφοδοσία - ενισχυτικά στάδια, αλλά γι'αυτό υπάρχει το pre-out (τουλάχιστον για τα 2 μπροστινά ηχεία).

Υ.Γ. Παθών από Marantz και εγώ, πλην όμως μοντέλο άνω δεκαετίας (SR-5002)

Last edited:
Re: Απάντηση: Πρόβλημα με ενισχυτή Marantz SR6004

Η γνώμη μου: Yamaha RX-V775
2 HDMI outputs, pre-out για όλα τα κανάλια και phono input αν υπάρχει ενδιαφέρον.
Βέβαια κανένας AV, τουλάχιστον της χαμηλής-μέσης κατηγορίας (αν και προσωπικά πιστεύω κανένας AV γενικά...) δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο σε τροφοδοσία - ενισχυτικά στάδια, αλλά γι'αυτό υπάρχει το pre-out (τουλάχιστον για τα 2 μπροστινά ηχεία).

Υ.Γ. Παθών από Marantz και εγώ, πλην όμως μοντέλο άνω δεκαετίας (SR-5002)

Για να είμαι ειλικρινής με βλέπω για τον yamaha rx-v675 ή τον Denon X2000 γιατί δεν θέλω να ανέβω σε budget άλλο.. Τον pioneer πιθανόν τον βγάζω εκτός λόγω κακού service στην Ελλάδα. Για τα HDMI σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω κάποιο απλό splitter για την τηλεόραση. Κυρίως όμως θα παίζω με τον projector..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με ενισχυτή Marantz SR6004

Για να είμαι ειλικρινής με βλέπω για τον yamaha rx-v675 ή τον Denon X2000 γιατί δεν θέλω να ανέβω σε budget άλλο.. Τον pioneer πιθανόν τον βγάζω εκτός λόγω κακού service στην Ελλάδα. Για τα HDMI σκεφτόμουν να χρησιμοποιήσω κάποιο απλό splitter για την τηλεόραση. Κυρίως όμως θα παίζω με τον projector..

Το θέμα των χρημάτων είναι απόλυτα σεβαστό. Πάντως η διαφορά είναι περίπου 100 .

Eιναι κριμα για 80-100 ευρω που ειναι η διαφορα του 675 με τον 775 να μπλεκεις με σπλιτερ .

Σκεψου οτι παιρνεις πρε αουτ που θα χρειαστεις οποσδηποτε με τα ηχεια σου + 2 hdmi out αν αυτα δεν αξιζουν τι διαφορα τι να πω .

Εγω αν ειχα τα ηχεια σου και μου ελειπε το χρημα θα περιμενα μεχρι να βρεθη ,

ειναι κριμα να τα παιζεις με αυτη την κατηγορια ενισχυτες.

Σκεψου οτι και ο 775 ειναι λιγος απλα εχει τις ευκολιες για αναβαθμιση -bye-

Eιναι κριμα για 80-100 ευρω που ειναι η διαφορα του 675 με τον 775 να μπλεκεις με σπλιτερ .

Σκεψου οτι παιρνεις πρε αουτ που θα χρειαστεις οποσδηποτε με τα ηχεια σου + 2 hdmi out αν αυτα δεν αξιζουν τι διαφορα τι να πω .

Εγω αν ειχα τα ηχεια σου και μου ελειπε το χρημα θα περιμενα μεχρι να βρεθη ,

ειναι κριμα να τα παιζεις με αυτη την κατηγορια ενισχυτες.

Σκεψου οτι και ο 775 ειναι λιγος απλα εχει τις ευκολιες για αναβαθμιση -bye-

Αν ήταν η διαφορά 80 ναι θα είναι όντως κρίμα.. Από skroutz όμως που κοιτάω η διαφορά είναι 180+ οπότε είναι σημαντική. Θα ξάψω μήπως τον βρω πιο κάτω αλλά 675 ευρώ είναι το ελάχιστο που έχω δει ως τώρα..

Ασε τον σκρουτζ και πηγαινε σε κανα μαγαζι η παρε τηλ η τιμη του 775 ειναι γυρω στα 620-630 ευρω για μετρητα παντα.

Μπορεις να πετυχεις αυτη την τιμη εστω με λιγες δοσεις πιστευω.

Ενα παραδειγμα ειναι το apothema.gr που σου δινει αλλη τιμη για εφαπαξ πληρωμη.

Εγω παντος που εχω yamaha τον πηρα σε καλη τιμη απο Νάκα θεσσαλονικη

ελπιζω να βοηθησα.