Πρόβλημα με Epson tw3500

mac80

New member
9 June 2008
14
Elefsis
Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Χθες παρέλαβα τον εν λόγω προβολέα και από τη πρώτη στιγμή παρατήρησα μια κόκκινη απόχρωση πάνω αριστερά και κάτω δεξιά στη οθόνη προβολής.
Κάτι αντίστοιχο με αυτό:
HomeCinema8100_vs_HC3800_5thelement_starship_over_large.jpg

Αυτή η χρωματική παραμόρφωση συνιστά ικανό λόγο για αντικατάσταση?Υπάρχει περίπτωση να φύγει η κοκκινίλα με τη πάροδο του χρόνου?

Ευχαριστώ!

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο ιντερνετ φαίνεται να είναι κοινό πρόβλημα και μάλλον ήταν στις πρώτες παρτίδες που ήρθαν. Από αυτά που διαβάζω η Epson αντικαθιστά τα προβληματικά μοντέλα οπότε καλο θα ήταν να επικοινωνήσεις μαζί τους και να ζητήσεις αντικατάσταση αφού είσαι μέσα στην εγγύηση.

Συμπληρωματικά, δοκίμασε να βάλεις το auto iris στο off να δεις αν εξακολουθεί να στο κάνει

Τα γνωστα θεματα LCD / EPSON κλπ...

Το θεμα ειναι τι κομματι θα σου ερθει απο αντικατάσταση...

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση παίδες.Πάει για επιστροφή η δουλειά.Όταν θα έχω νεα ενημερώνω.

Ειχα και εγω το ιδιο θεματακι. Μετα απο 40ωρες παιξιματος σταδιακα εξαφανιστηκε.Ειμαι στις 500 ωρες χωρις προβλημα.Ειναι απο την λαμπα,θα στρωσει.

Ειχα και εγω το ιδιο θεματακι. Μετα απο 40ωρες παιξιματος σταδιακα εξαφανιστηκε.Ειμαι στις 500 ωρες χωρις προβλημα.Ειναι απο την λαμπα,θα στρωσει.

φίλε Γιώργο,το πρόβλημά σου ήταν παρόμοιο με την παραπάνω φωτογραφία?οταν λες σταδιακά εξαφανίστηκε,εννοείς εντελώς? :ears:

επειδη μου το είχε κάνει αυτό και ενας TW1000, ειδικά σε ανοιχτοχρωμες σκηνές ήταν εκνευριστικό, και εγώ νόμιζα οτι ήταν βρώμα πάνω στο lcd.
και στο σέρβις μου λέγανε αν ειναι βρώμα απο καπνό κτλ δεν καλύπτετε απο εγγύηση..

Αυτο ήταν... DLP o επόμενος..

Η κοκκινιλα αυτη καλυπτε ενα κομματι 10χ10εκ στην κατω δεξια πλευρα και 5χ5εκ στην πανω αριστερα πλευρα καδρου 92".Σταδιακα εξαφανιστηκε.

Χωρίς να είμαι ειδικός, προσωπικά μου φαίνεται καθαρά ότι είναι προβληματικός ο προβολέας και καλύτερα να τον πας στην αντιπροσωπεία τώρα που είναι ακόμα καινούριος και να ζητήσεις την αντικατάστασή του.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Epson tw3500

Χωρίς να είμαι ειδικός, προσωπικά μου φαίνεται καθαρά ότι είναι προβληματικός ο προβολέας και καλύτερα να τον πας στην αντιπροσωπεία τώρα που είναι ακόμα καινούριος και να ζητήσεις την αντικατάστασή του.

Θα συμφωνήσω κι εγώ για την αντικατάσταση.
Απλά ρώτησε αν έχουν κάτι σε DLP να σου δώσουν….!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Epson tw3500

Θα συμφωνήσω κι εγώ για την αντικατάσταση.
Απλά ρώτησε αν έχουν κάτι σε DLP να σου δώσουν….!
δεν ξερω για DLP εγω πηρα τον 3600 και εχω τρελαθει. πιστευω και ο 3500 το ιδιο θα ειναι.να τους πιεσεις να στον αλαξουν.:rifle::rifle:

Είπαν αντικατάσταση,το καλό που τους θέλω γιατί έχω το serial no και τους περιμένω στη γωνία(αυτή η καχυποψία θα με φάει).

Τα γνωστα θεματα LCD / EPSON κλπ...

Το θεμα ειναι τι κομματι θα σου ερθει απο αντικατάσταση...

Να ρωτήσω κάτι χαζό?

Στο εργοστάσιο δεν περνάν Quality Control πριν φύγουν οι προβολείς ?!?

Είναι δυνατόν να πέρασε ο προβολέας το Quality Control με τέτοιο πρόβλημα?!?

Τελικά μου τον αντικατέστησε η Εpson με τον tw3600! Όλα καλά λοιπόν.Χαλάλι η καθυστέρηση.

Μπραβο στην Epson. Ειναι σημαντικο να γνωριζουμε τι after sales έχει ή εκαστοτε εταιρια ως πιθανοι μελλοντικοι αγοραστες. Ευχαριστουμε για την ενημερωση και περιμενουμε εντυπωσεις απο τον καινουριο προβολεα.

Αυτος ηταν ενας απο τους λογους που αγορασα epson δυο φορες,μετα τον 700 τον 3500.Η καλη αντιπροσωπεια και τα 3 χρονια εγγυησης και στη λαμπα ειναι βασικα για μενα.Αχρειαστα να'ναι.Καλοριζικο το καινουριο μηχανακι...