Προβλημα με epson tw700

michel

New member
7 May 2008
4
Εχω το εξης προβλημα, εκει που εβλεπα την ταινια μου ωραια και καλα κανει μια τσακ ο epson και κατι επαθε η εικονα και εγινε με ροζ αποχρωση. Δηλαδη φαινονται ολα τα χρωματα και η εικονα κανονικα αλλα φερνουν προς το ροζ μοβ magenta , κατι τετοιο. Τι λετε να ειναι? να το στειλω στην αντιπροσωπεια? να προσπαθησω να του κανω κατι μονος μου? παρακαλω τα φωτα σας!
ps το δοκιμασα με 2 διαφορετικα pc και στις 2 περιπτωσεις με συνδεση hdmi αλλα τιποτα.

Εχω το εξης προβλημα, εκει που εβλεπα την ταινια μου ωραια και καλα κανει μια τσακ ο epson και κατι επαθε η εικονα και εγινε με ροζ αποχρωση. Δηλαδη φαινονται ολα τα χρωματα και η εικονα κανονικα αλλα φερνουν προς το ροζ μοβ magenta , κατι τετοιο. Τι λετε να ειναι? να το στειλω στην αντιπροσωπεια? να προσπαθησω να του κανω κατι μονος μου? παρακαλω τα φωτα σας!
ps το δοκιμασα με 2 διαφορετικα pc και στις 2 περιπτωσεις με συνδεση hdmi αλλα τιποτα.

Πριν μπεις στη διαδικασία να τον πας στην αντιπροσωπία κάνε μια δοκιμή και αφού κάνεις ένα reset to factory defaults αποσύνδεσέ τον από το ρεύμα και από τις υπόλοιπες συσκευές.

Αφησέ τον εκτός για κανενα 10λεπτο και μετά σύνδεσέ τον ξανά και δοκίμασε.

Αν το πρόβλημα συνεχίζεται τότε θα πρέπει να επισκεφθείς την αντιπροσωπία.

Aν άκουσες τσακ καλό δεν είναι. Αποσύνδεσε τον από ρεύμα για μερικά λεπτά και επανασύνδεσε τον για να γίνει πλήρες reset σε όλα τα ψηφικά κυκλώματα. Αν επιμείνει service.