Πρόβλημα με εξ. σκληρό στο Media portal.

Gorgolemis

New member
15 November 2007
69
Γειά σας,μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το media portal στο htpc του σαλονιού,και ενώ είναι πολύ καλύτερο κατα την γνώμη μου απο το MC έχω το εξής πρόβλημα.
Επειδή οι δύο σκληροί που έχω γέμισαν από ταινίες (κυρίως παιδικές),πρόσθεσα και έναν εξ. σκληρό,αλλά όταν πάω μέσω media portal και πατάω μια οποιαδήποτε ριπαρισμένη απο dvd ταινία δεν μου τις παίζει,ενώ μου παίζει κανονικότατα τις ταινίες που είναι σε μορφή avi,και επίσης μου παίζει κανονικά τις ριπαρισμένες ταινίες που είναι στους εσωτερικούς σκληρούς.
Μήπως υπάρχει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?
Σας ευχαριστώ.!!!

Γειά σας,μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το media portal στο htpc του σαλονιού,και ενώ είναι πολύ καλύτερο κατα την γνώμη μου απο το MC έχω το εξής πρόβλημα.
Επειδή οι δύο σκληροί που έχω γέμισαν από ταινίες (κυρίως παιδικές),πρόσθεσα και έναν εξ. σκληρό,αλλά όταν πάω μέσω media portal και πατάω μια οποιαδήποτε ριπαρισμένη απο dvd ταινία δεν μου τις παίζει,ενώ μου παίζει κανονικότατα τις ταινίες που είναι σε μορφή avi,και επίσης μου παίζει κανονικά τις ριπαρισμένες ταινίες που είναι στους εσωτερικούς σκληρούς.
Μήπως υπάρχει κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?
Σας ευχαριστώ.!!!
Α και κάτι άλλο!!Μήπως ξέρει κάποιος να μου πεί πως αλλάζουμε στο πράσινο κουμπί του πληκτρολογίου της microsoft να ξεκινάει το media portal όταν το πατάμε και όχι το mediacenter?(κάτι εύκολο υπάρχει?)

Ναι vista ηταν φιλε μου γιατι με την πολυτιμη βοηθεια σου λυθηκε το προβλημα και σε ευχαριστω πολυ!!!
Μηπως τυχαινει να γνωριζεις την λυση στο δευτερο προβλημα που αντιμετωπιζω?
Βεβαια δεν ειναι και τοσο σημαντικο αλλα εαν υπηρχε λυση θα ηταν καλα.
Και παλι σε ευχαριτω.

Κάποιο plugin πρεπει να υπάρχει. Δεν έχω Mce Remote. Κανε ένα search στο φορουμ θα βρεις κάτι τωρα αν είναι απλο δεν ξέρω