ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE PHILIPS -ASTRA SERVICE-KAI 37PFL6007H/12

Alexandros Kall

New member
1 July 2012
37
ΑΠΟ ΤΟΝ 7/2012 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ ASTRA SERVICE N.ΗΡΑΚΛΕΙΟ(ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE ΤΗΣ PHILIPS ΕΛΛΑΣ) ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (DOA) ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,AΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ PHILIPS LCD 37PFL6007H/12 ΑΞΙΑΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 878 Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΞΑΡΧΗΣ (ΔΕΝ ΑΝΑΒΕ)ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΕΧΕΙ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ DOA ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ PHILIPS Α.Ε ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΕΙ ΜΕ ΤΟ (DOA) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ..
ΣΤΙΣ 11/2012 ΖΗΤΗΣΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΜΕ 6 ΜΗΝΕΣ!
Αν καποιος εχει αναλογη εμπειρια η γνωριζει σχετικα με το τι μπορει να ´´παιζει´´ ας το αναφερει..

Κακός περίμενες τόσους μηνες. Θα πρέπει άμεσα να τους ρωτήσεις να σου δώσουν μια απάντηση και αν στα μασάνε πες τους για καταγγελία και κάντους μια καταγγελία. Ζήτα τα λεφτά σου πίσω.

Κανε φασαρια στο καταστημα γιατι ηταν καινουρια και επειτα παρε τηλ και ανακοινωσε για καταγγελια

Απάντηση: Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE PHILIPS -ASTRA SERVICE-KAI 37PFL600

εχω κανει καταγγελια στο προστασιας καταναλωτη πριν 25 μερες αλλα δεν εχω καποιο νεο ακομα. η τηλ ειναι απο γαλλια ιντερνετικα αλλιως δεν θα ειχα μπλεξει ετσι με την (περιεργη) αδιαφορια/καθυστερηση του ASTRA SERVICE. Για καποιο λογο το καθυστερουν...καποιο οφελος θα εχουν που αυτη την στιγμη δεν μπορω να ανακαλυψω...:argue:
Προσοχη μην αφησει καποιος εκει μηχανημα γιατι θα ξεχασει οτι καποτε εδωσε 800 για μια τηλ που αγνοειται!

αμφιβαλω αν φταιει η ASTRA για κατι τετοιο προφανως και αυτο θα κανουν οτι τους πει η μαμα εταιρια ...μαλλον αυτους πρεπει να κυνηγησεις .

Τελικά η Philips έχει επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα? Σε κάποια φάση ένας πωλητής σε mediamarkt όταν του είχα ζητήσει το blue ray μου μου είχε πει πως υπάρχει σοβαρό θέμα γιατί η αντιπρόσωπος είχε κλείσει.

H Philips εγκαταλείπει την Ελλάδα

Η Philips, τώρα που έγινε TPVision στις τηλεοράσεις, διατήρησε όλα τα υπάρχοντα γραφεία της σ´ όλη την Ευρώπη, εκτός από την Ελλάδα λόγο της κρίσης που έχει ξεσπάσει.

Οι έλληνες καταναλωτές που πιθανώς θα επιθυμούν να αγοράσουν Philips τηλεόραση, αυτή θα έρχεται από τη Philips Italia. H Philips Ιταλίας έχει αναλάβει την διανομή των τηλεοράσεων στη χώρα μας κατευθείαν προς στις αλυσίδες και στα καταστήματα, χωρίς γραφείο Philips στην Ελλάδα.

Η εξέλιξη αυτή δεν είναι ευχάριστη για την Ελλάδα. Η Philips είναι μια ιστορική εταιρία που στα καλά χρόνια μέχρι και εργοστάσιο είχε στην χώρα μας. Ο χωρισμός αυτός πιστεύουμε να οφείλετε σε λάθος πληροφορίες που έχουν στα κεντρικά της TPVision σχετικά με τη Philips και τις τηλεοράσεις της στην Ελληνική αγορά.

Ελπίζουμε η εξέλιξη αυτή να μην είναι μόνιμη και σύντομα η Philips των τηλεοράσεων να επιστρέψει στην ελληνική αγορά. Αντίθετα η Philips Lifestyle, ο τομέας που έχει τα audio προϊόντα, παραμένει ως έχει.

Στη φωτογραφία αναφέρονται τα γραφεία της Philips/TPVision στην Ευρώπη. Η Ελλάδα πουθενά

Πηγή: http://www.fullhd.gr/news/item/13489-h-philips-εγκαταλείπει-την-ελλάδα.html

Κάνε και ένα τηλέφωνο στου Λολοσίδη στην Ν.Ιωνία τηλ.210-2725250 που έχει εξουσιοδοτημένο service μηπως πάρεις την τηλεόραση σου και την πας εκεί.

Παλαιότερα για θέματα εγγυήσεων με είχε εξυπηρετήσει στην PHILIPS HELLAS κάποια κυρία Ξεπαπαδέα που ήταν υπεύθυνη για τις εγγυήσεις, πάρε ένα τηλέφωνο
στο 210-6162000 μήπως και σε βοηθήσουν.

Με το απαράδεκτο service της ASTRA έχει ταλαιπωρηθεί πολύς κόσμος.

Last edited:
Το έχουμε ξαναπεί , όποιος αγοράζει τηλεόραση από το εξωτερικό κινδυνεύει να μπλέξει. Το σωστό θα ήταν να επικοινωνήσεις από την αρχή απευθείας με το κατάστημα που την αγόρασες ώστε να σου στείλουν άλλη και όχι να την πας για επισκευή.

Το ότι έφυγε η TP Vision απο την Ελλάδα είναι σίγουρα κακό για όσους έχουν ήδη Philips.