Κι εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Είχα όμως και ανεξήγητα κολλήματα του προγράμματος. (δεν αποκρίνεται)Τι προξένησε άραγε το κακό;
Σε εμένα έκανε πριν λίγο αυτόματη ενημέρωση από 2.0.0.7 σε 2.0.0.8 και πλέον δεν ανοίγει καμιά σελίδα.
Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ? Μου σπάει τα νεύρα η χρήση του ΙΕ6.
Σε εμένα έκανε πριν λίγο αυτόματη ενημέρωση από 2.0.0.7 σε 2.0.0.8 και πλέον δεν ανοίγει καμιά σελίδα.
Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ? Μου σπάει τα νεύρα η χρήση του ΙΕ6.
Δεν καταλαβαίνω πως τα κατάφερα έτσι .
Αντί να εγκαταστήσω πάλι το Firefox είπα να εγκαταστήσω πάλι το firewall. Βασικά γιατί φοβήθηκα μην χάσω bookmarks και addons.
Έκανα πάλι εγκατάσταση το firewall και το firefox δούλεψε κανονικά με την νέα έκδοση, αλλά έχασα όλα τα settings της προηγούμενης έκδοσης, μαζί με bookmarks και addons.
Φτου και πάλι από την αρχή ...
edit: κανε οτι λεει ο ιοιο
:worshippy:Τα bookmarks και addons για 'μένα που χρησιμοποιώ XP Pro είναι στο
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\jdx99lju.default
Για να φανεί ο φάκελος Application Data πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το
"Show hidden files and folders" στα "Folder Options".
Δες μήπως έχει μείνει κανένα bookmarks.bak ή bookmarks.html κτλ. αρχείο και μπορέσεις να τα σώσεις.
:worshippy:για τα bookmarks εχεις την δυνατοτητα να τα κανεις export σε ενα file και σε περιπτωση σαν την δικια σου να τα ξανακανεις import.
για export πας organize bookmarks --> File--> export και το κανεις save το file οπου θες..
για το import ακολουθεις την ιδια διαδρομη αλλα αντι για export θα πας import και θα επιλεξεις το file που εκανες πριν.
ετσι τα κανεις και ενα back up για τυχον προβληματα στο μελλον
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.