Πρόβλημα με Firefox

Καραλής Δημήτρης

Established Member
19 June 2006
189
Βέροια
Μόλις εγκατέστησα τον firefox 2 άρχισε να κολλάει ξαφνικά και σε τυχαίες στιγμές βγάζοντας το μύνημα που φαίνεται παρακάτω.

Μετά απο απεγκατάσταση του 2 και επιστροφή στο 1.5 το πρόβλημα παραμένει.

Any HELP?

Ευχαριστώ

Attachments

• error firefox.jpg
    error firefox.jpg
    22.9 KB · Views: 78
απεγκατεστησε τον παλι..πηγαινε στο: start-->run πατα regedit και μετα πηγαινε στο local machine και επελεξε software και οτι βρεις εκει που να εχει σχεση με το firefox(mozilla θα βρεις) σβησε το. κανε το ιδιο και για το current user

μετα αφου εχεις καθαρισει τελειως με αυτο τον τροπο το registry του pc σου απο τον firefox κανε την εγκατασταση ξανα..

Τι προξένησε άραγε το κακό;
Κι εγώ αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα. Είχα όμως και ανεξήγητα κολλήματα του προγράμματος. (δεν αποκρίνεται)
Καταρχήν να αναφέρω ότι την αναβάθμιση στην έκδοση 2.0 την έκανα πάνω απο την προηγούμενη.
Εχθές ελέγχοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος, εντόπισα Addons που χρησιμοποιούσα στην παλιά, τα οποία δεν είναι συμβατά με την έκδοση 2.0. Τα απεγκατέστησα και το πρόβλημα μοιάζει να λύθηκε.

Δυστυχώς το πρόβλημα επανήλθε.
Αν και απεγκατέστησα, καθάρισα την registry και ξαναεγκατέστησα τον Firefox (διάφορες εκδόσεις) εμφανίζει το μήνυμα που φαίνεται στην εικόνα του πρώτου post και κολλάει για τα καλά. Any help?
Το κάνει σε τυχαίες στιγμές όταν είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, αλλά θα το κάνει σίγουρα μόλις κάνω κλήση της προεπιλεγμένης σύνδεσής μου (MODEM, PSTN) κάθε φορά που εκκινώ τον Firefox . Αν πρώτα κάνω κλήση συνδεθώ στο διαδίκτυο και μετά εκκινήσω τον firefox τότε όλα καλά μέχρι φυσικά να κολλήσει τυχαία (φαινομενικά?) Αρκετά ενοχλητικό, έτσι;
Και να σκεφτείς ότι μέχρι και πριν ένα μήνα δούλευε απροβλημάτιστα και παίνευα σ’όλους την εταιρεία.
Άραγε πως θα συμπεριφερθεί τώρα που θα βάλω ADSL;

ΝΑ ρωτησω κατι ακομα, πως μπορουμε να 'κραταει" τις αλλαγες στην προβολη, μιας και θελω μικρα εικονιδια και οταν ανοιγει το παραθυρο να ειναι μεγιστοποιημένο, αλλα δεν μου κραταει τις αλλαγες

Σε εμένα έκανε πριν λίγο αυτόματη ενημέρωση από 2.0.0.7 σε 2.0.0.8 και πλέον δεν ανοίγει καμιά σελίδα.

Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ? Μου σπάει τα νεύρα η χρήση του ΙΕ6.

Σε εμένα έκανε πριν λίγο αυτόματη ενημέρωση από 2.0.0.7 σε 2.0.0.8 και πλέον δεν ανοίγει καμιά σελίδα.

αν δεν βρηκες την λυση ακομα και για να μην κουραζεσαι ψαχνοντας, ξηλωσε εντελως τον firefox απο το pc σου και βαλτον παλι απο την αρχη!

Τα ιδια μου εκανε κ εμενα...

Κατεβασα την 2.0.0.8 παλι,την εγκατεστησα κ ολα κομπλε....

Για δοκιμασε...

Δεν καταλαβαίνω πως τα κατάφερα έτσι .

Αντί να εγκαταστήσω πάλι το Firefox είπα να εγκαταστήσω πάλι το firewall. Βασικά γιατί φοβήθηκα μην χάσω bookmarks και addons.

Έκανα πάλι εγκατάσταση το firewall και το firefox δούλεψε κανονικά με την νέα έκδοση, αλλά έχασα όλα τα settings της προηγούμενης έκδοσης, μαζί με bookmarks και addons.

Φτου και πάλι από την αρχή ...

για τα bookmarks εχεις την δυνατοτητα να τα κανεις export σε ενα file και σε περιπτωση σαν την δικια σου να τα ξανακανεις import.

για export πας organize bookmarks --> File--> export και το κανεις save το file οπου θες..

για το import ακολουθεις την ιδια διαδρομη αλλα αντι για export θα πας import και θα επιλεξεις το file που εκανες πριν.

ετσι τα κανεις και ενα back up για τυχον προβληματα στο μελλον

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Firefox

Δεν καταλαβαίνω πως τα κατάφερα έτσι .

Αντί να εγκαταστήσω πάλι το Firefox είπα να εγκαταστήσω πάλι το firewall. Βασικά γιατί φοβήθηκα μην χάσω bookmarks και addons.

Έκανα πάλι εγκατάσταση το firewall και το firefox δούλεψε κανονικά με την νέα έκδοση, αλλά έχασα όλα τα settings της προηγούμενης έκδοσης, μαζί με bookmarks και addons.

Φτου και πάλι από την αρχή ...

Τα bookmarks και addons για 'μένα που χρησιμοποιώ XP Pro είναι στο

C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\jdx99lju.default

Για να φανεί ο φάκελος Application Data πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το
"Show hidden files and folders" στα "Folder Options".

Δες μήπως έχει μείνει κανένα bookmarks.bak ή bookmarks.html κτλ. αρχείο και μπορέσεις να τα σώσεις.

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Firefox

Τα bookmarks και addons για 'μένα που χρησιμοποιώ XP Pro είναι στο
C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\jdx99lju.default
Για να φανεί ο φάκελος Application Data πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το
"Show hidden files and folders" στα "Folder Options".
Δες μήπως έχει μείνει κανένα bookmarks.bak ή bookmarks.html κτλ. αρχείο και μπορέσεις να τα σώσεις.
:worshippy:

για τα bookmarks εχεις την δυνατοτητα να τα κανεις export σε ενα file και σε περιπτωση σαν την δικια σου να τα ξανακανεις import.
για export πας organize bookmarks --> File--> export και το κανεις save το file οπου θες..
για το import ακολουθεις την ιδια διαδρομη αλλα αντι για export θα πας import και θα επιλεξεις το file που εκανες πριν.
ετσι τα κανεις και ενα back up για τυχον προβληματα στο μελλον
:worshippy:

Κάνατε την καλή σας πράξη για σήμερα και σώσατε ένα συνάνθρωπο. Δεν θα τα έβρισκα με τπτ εκεί που ήτανε. Ευχαριστώ πολύ !!!