Πρόβλημα με gov wallet και είσοδο σε γήπεδα

Καλησπέρες,

Είπα να πάω για ένα προσκύνημα στο Καραϊσκάκη μετά από αρκετά χρόνια τώρα που έτυχε να βρίσκομαι εδώ σε παιχνίδι, και είδα ότι έχουν αλλάξει οι διαδικασίες εισόδου και χρειάζεται το gov wallet. Για μένα τα πράγματα ήταν απλά, και το εισιτηριάκι μου εμφανίστηκε αμέσως. Για τη σύζυγο όμως που δεν είναι Ελληνίδα, μπλέχτηκε λίγο το πράγμα ως εξής:

Στην αρχή, μπήκε το εισιτήριο, και μας έδινε ένα error ότι χρειάζεται να γίνει ταυτοποίηση στο γήπεδο. Μετά όμως είδα ότι το gov wallet έχει διαδικασία που μέσω NFC διαβάζει διαβατήριο κλπ, και λέω μάλλον έπρεπε να το έχουμε κάνει αυτό πριν την ανάγνωση του barcode. Και μας έρχεται η φαεινή (not) ιδέα να επανεγκαταστήσουμε το wallet και να το ξανακάνουμε απ'την αρχή με τη σωστή σειρά.

Έλα όμως που όταν το κάναμε αυτό, το barcode πια δεν ξαναφορτώνει (προφανώς επειδή το εισιτήριο θεωρείται ότι έχει ήδη δωθεί).

Υπάρχει κάποια προφανής λύση; Έκανα submit ερώτημα στο gov αλλα δεν ξέρω αν θα λάβω απάντηση πριν το παιχνίδι.

Βρήκα αυτό Ιάσωνα , λογικά αν υπάρχει τέτοιο ειδικό γραφείο στο γήπεδο θα μπορούν να στο κάνουν εκει

Δεν έχω κωδικούς taxis αλλά είμαι κάτοχος διαβατηρίου, μπορώ να ταυτοποιήσω το εισιτήριο μου;

Αν είστε μόνιμος κάτοικος εξωτερικού με διαβατήριο τρίτης χώρας, μπορείτε να ταυτοποιήσετε το εισιτήριο σας μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet ως επισκέπτης. Θα χρειαστείτε τον κωδικό του εισιτηρίου καθώς και το διαβατήριο το οποίο θα πρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή να το αναγνώσει με την χρήση του NFC τσιπ που εμπεριέχει.

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την ταυτοποίηση του εισιτηρίου, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ειδικά γραφεία που βρίσκονται εντός των γηπέδων, τα οποία θα σας ταυτοποιήσουν με φυσική παρουσία και θα ενεργοποιήσουν το εισιτήριο σας στην εφαρμογή gov.gr wallet.

Βρήκα αυτό , λογικά αν υπάρχει τέτοιο ειδικό γραφείο στο γήπεδο θα μπορούν να στο κάνουν εκει

Δεν έχω κωδικούς taxis αλλά είμαι κάτοχος διαβατηρίου, μπορώ να ταυτοποιήσω το εισιτήριο μου;

Αν είστε μόνιμος κάτοικος εξωτερικού με διαβατήριο τρίτης χώρας, μπορείτε να ταυτοποιήσετε το εισιτήριο σας μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet ως επισκέπτης. Θα χρειαστείτε τον κωδικό του εισιτηρίου καθώς και το διαβατήριο το οποίο θα πρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή να το αναγνώσει με την χρήση του NFC τσιπ που εμπεριέχει.

Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την ταυτοποίηση του εισιτηρίου, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ειδικά γραφεία που βρίσκονται εντός των γηπέδων, τα οποία θα σας ταυτοποιήσουν με φυσική παρουσία και θα ενεργοποιήσουν το εισιτήριο σας στην εφαρμογή gov.gr wallet.

Το διάβασα, αλλά μάλλον κάναμε γκάφα που επανεγκαταστήσαμε το wallet, γιατί τώρα ο κωδικός του εισιηρίου δε διαβάζεται καν πλέον, αφού θεωρεί ότι έχει ήδη φορτωθεί αλλού. Αν υπάρχει γραφείο θεωρητικά θα μας βοηθήσει, αλλά μάλλον θα μας πούνε ότι είναι θέμα gov wallet και δε θα μπορούν να κάνουν κάτι...

το πιο πιθανό βλέπω να πάνε 60φεύγα ευρά (32 για τα εισιτήρια και 32 για τις κάρτες φιλάθλου) στα σκουπίδια. Ψαροταβέρνα για δυο μέχρι σκασμού δηλαδή. 😭

• Sad
Reactions: kbouk
Έτσι όπως έχει πάει το πράγμα ψαροταβέρνα για δύο πληρώνεις, μέχρι σκασμού δεν ξέρω :cool:

• Wow
Reactions: Maestro
Λύθηκε τελικά με τηλεφώνημα στο Καραϊσκάκη! Χρειάστηκε να βγάλουν άλλον κωδικό για το ίδιο εισιτήριο, όπως υποψιαζόμουν. Οπότε άριστα 10 στον Ολυμπιακό για την εξυπηρέτηση, και μηδέν στο gov support που μου έστειλε μια απάντηση που ήταν απλά αντιγραφή των οδηγιών χρήσης.

Μιας που άνοιξες αυτό το θέμα, να πω πως το διαρκείας στον ΠΑΟΚ ήταν κάρτα με NFC και έμπαινες πολύ εύκολα. Τώρα με το gov είναι QR και δυσκολεύεται να το διαβάσει ο scanner ανάλογα με το φωτισμό, φως οθόνης κτλ κτλ. Η καθυστέρηση εισόδου στο τελευταίο αγώνα ήταν πολύ μεγάλη. Γιατί δε το κάνουν με NFC και στο gov wallet; Αφού τα κινητά έχουν NFC.

Έτσι όπως έχει πάει το πράγμα ψαροταβέρνα για δύο πληρώνεις, μέχρι σκασμού δεν ξέρω :cool:

Επιβεβαιώνω, ταβέρνα (καμία σχέση με κυριλέ) στην Πειραϊκή, 2 άτομα 60 ευρουδάκια χωρίς το πουμπρουάρ. Μέχρι σκασμού μεν, και φοβερό φαϊ, χωρίς φρέσκο ψάρι δε, μόνο ψιψιψίνια, θαλασσινά και ρακές. Καλά πάμε... 🥳

Last edited:
  • Sad
Reactions: FSword
Μιας που άνοιξες αυτό το θέμα, να πω πως το διαρκείας στον ΠΑΟΚ ήταν κάρτα με NFC και έμπαινες πολύ εύκολα. Τώρα με το gov είναι QR και δυσκολεύεται να το διαβάσει ο scanner ανάλογα με το φωτισμό, φως οθόνης κτλ κτλ. Η καθυστέρηση εισόδου στο τελευταίο αγώνα ήταν πολύ μεγάλη. Γιατί δε το κάνουν με NFC και στο gov wallet; Αφού τα κινητά έχουν NFC.
Γιατί τα παπουδια έχουν παλιά τηλέφωνα χωρίς NFC

Γιατί τα παπουδια έχουν παλιά τηλέφωνα χωρίς NFC
Δύσκολο να βρεις σήμερα smart phone χωρίς NFC. Στη τελική ας υποστήριζε και τα δύο, και QR και NFC. Είναι μεγάλη έλλειψη.

Σήμερα έχω το εξής προβλημα
Δεν μπορώ με τίποτα να ταυτοποιηθω στο gov gr wallet για να βαλω το εισητηριο ενος αγωνα
Έχω κανονικά ενημερωμένα όλα τα στοιχεία στο εμεπ.
Μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα πρόβλημα εισόδου
Έχει κανεις κάποιο παρομοιο προβλημα;
Ευχαριστω εκ των προτερων!