Πρόβλημα με Harman Kardon HD970

GFON

New member
16 January 2007
43
Την ανοιξη αγορασα το εν λογο player.
Καινουργιο ακομη σε καποια δισκακια εκανε διακοπες κατα την λειτουργια για 2-3 sec και συνεχιζε και σε λιγο ξανα τα ιδια.
Στην αρχη λεω θα ειναι το cd γρατσουνισμενο , και οντως καποια ηταν.
Με το περασμα του χρονου ολο και χειροτερευε με αποτελεσμα το ακουσμα μουσικης απο αυτο να ειναι πλεον εκνευριστικο μιας και μια παιζει με διακοπες μια ΟΚ, ακομη και στο ιδιο cd αναλογα με την διαθεση του.

Ολα τα cd που εχω ειναι εργοστασιακα αν και αυτο δεν ειναι το προβλημα του διοτι και σε αντεγραμενα cd κανει ακριβως το ιδιο τα παιζει κατα βουλησιν, σε αλλα ολα ΟΚ σε αλλα με διακοπες.

Το εχει αντιμετωπιση κανεις αλλος αυτο το προβλημα? και τι να το κανω τωρα ?

Απάντηση: Πρόβλημα με Hardom Kardom HD970

Δοκιμασε τα δισκακια αυτα σε καποιο αλλο ή ακομα καλυτερα αλλα players.
Aν παιζουν χωρις διακοπες σε αυτα, ετοιμασου για το σερβις της αντιπροσωπειας, δεδομενου οτι εχεις ακομα εγγυηση.

Απάντηση: Πρόβλημα με Hardom Kardom HD970

Δοκιμασε τα δισκακια αυτα σε καποιο αλλο ή ακομα καλυτερα αλλα players.
Aν παιζουν χωρις διακοπες σε αυτα, ετοιμασου για το σερβις της αντιπροσωπειας, δεδομενου οτι εχεις ακομα εγγυηση.

Το εχω ηδη κανει σε ενα thomson dvd και στο bluy sky που εχω, και παιζουν μια χαρα χωρις το παραμικρο προβλημα.
Ειναι αγορασμενο 14/5/2007 και εχω την αποδειξη αγορας μπροστα μου, χρειαζομαι κατι αλλο?

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Hardom Kardom HD970

εαν θελεις ανοιξε το και δες αν το ide ειναι στην θεση του
να κουμπωνει καλα

Πως θα καταλαβω τι ειναι αυτο, ανοιγωντας το ...... λαβε υποψιν οτι ειμαι ασχετος .:o

Αλλο προβλημα τωρα, πηρα τηλεφωνο στο servise και μου ζητησαν την αποδειξη και την καρτα εγγυησης .
Ψαχνοντας βρηκα την αποδειξη αλλα δεν καταφερα να βρω την καρτα εγγυησης.
Οταν το ειχα παραλαβει και το ανοιξα ειχε καρτα αλλα δεν ξερω τι εγινε μιας και εκεινη την ημερα τα εστεινα ολα , ηταν και τα παιδια στην μεση μαζευαν τα χαρτια και παιζαν και στο τελος οτι μπορεσα μαζεψα, κυριως τα manual.
Αποτελεσμα εχασα την καρτα της εγγυησης.

Μιλησα με το μαζαγι και μου ειπαν οτι χωρις την καρτα πρεπει να το στειλουν εξω για επικευση , και απο την αντιπροσωπεια με παρεπεμψαν στο μαγαζι.
Δλδ να το παρω πισω σε κανα μηνα..........

Ρε παιδια εχει κανενας καμια καρτα να μου δανειση να τελειωνω συντομοτερα??

Αν εννοεις το καθαρισμα με το δισκακη με τα βουρτσακια το εκανα ηδη αλλα δεν ειδα βελτιωση.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Harman Kardon HD970

Αλλο προβλημα τωρα, πηρα τηλεφωνο στο servise και μου ζητησαν την αποδειξη και την καρτα εγγυησης .
Ψαχνοντας βρηκα την αποδειξη αλλα δεν καταφερα να βρω την καρτα εγγυησης.
Οταν το ειχα παραλαβει και το ανοιξα ειχε καρτα αλλα δεν ξερω τι εγινε μιας και εκεινη την ημερα τα εστεινα ολα , ηταν και τα παιδια στην μεση μαζευαν τα χαρτια και παιζαν και στο τελος οτι μπορεσα μαζεψα, κυριως τα manual.
Αποτελεσμα εχασα την καρτα της εγγυησης.

Μιλησα με το μαζαγι και μου ειπαν οτι χωρις την καρτα πρεπει να το στειλουν εξω για επικευση , και απο την αντιπροσωπεια με παρεπεμψαν στο μαγαζι.
Δλδ να το παρω πισω σε κανα μηνα..........

Ρε παιδια εχει κανενας καμια καρτα να μου δανειση να τελειωνω συντομοτερα??

Ας με συγχωρήσουν οι επισκέπτες του forum αλλά αυτά είναι π@πες.
Για την ακρίβεια είναι υπεκφυγές.
Ο κάθε αντιπρόσωπος ξέρει πολύ καλά σε ποια μαγαζιά πουλάει προιόντα.
Αν δεν του κάνει το επίσημο φορολογικό έγγραφο που είναι η απόδειξη λιανικής πώλησης.........
Αν το μαγαζί πρόβλεψε και έγραψε και τον αριθμό σειράς πάνω στην απόδειξη δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

Μονο με το S/N δεν αρκει για να γινει δεκτη μια εγγυηση???

Κανε φασαρια (ζητα τον διευθυντη και πες οτι θα στειλεις εμαιλ στην Harman Kardon κτλπ) στο μαγαζι σχεδον παντα πιανει ;).

Μονο με το S/N δεν αρκει για να γινει δεκτη μια εγγυηση???

Κανε φασαρια (ζητα τον διευθυντη και πες οτι θα στειλεις εμαιλ στην Harman Kardon κτλπ) στο μαγαζι σχεδον παντα πιανει ;).

+1 ....Στείλε κατευθείαν e-mail στην Harman. Το πιο πιθανό είναι να βάλουν χέρι στους εδω αντιπροσώπους, και να τους αναγκάσουν να επικοινωνήσουν
μαζί σου για τη λύση του προβλήματός σου.

Σημερα εστειλα e-mail στην Harman Kardom σχετικα με την συμπεριφορα του αντιπροσωπου της στην Ελλαδα, την ΑΜΑCΟΜ, και αναμενω.

Εντυπωσιακο!!!!!!

Μεσα σε15' απο την αποστολη του μυνηματος με πηραν τηλεφωνο και μου εστειλαν και e-mail να παω το μηχανημα στο servise να λυθει το προβλημα μου, και αν εχω το παραμικρο θεμα να επικοινωνησω με τον international seles manager να επιλυφθει του θεματος ο ιδιος.

Τελικα στο εξωτερικο τα comply dept. δουλευουν.......

+fwnw m tn gianni A.!afta einai m......... pou skarfizontai!!!!!!egw pantws p eixa to idio provlima ka8arisa t leizer k itn enta3i!