Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι βοήθεια στη σύνδεση της lg pk350 plasma tv με το παλιό μου στερεοφωνικό. Αυτή η τηλεόραση έχει usb σύνδεση και μπορώ να συνδέω τον wd εξωτερικό μου δίσκο και να βλέπω ταινίες. Το πρόβλημα προέκυψε όταν θέλησα να συνδέσω την tv με το στερεοφωνικό μου για καλύτερο ήχο. Τα σύνδεσα λοιπόν με rca (κόκκινη-άσπρη βελόνα). Τώρα, ενώ όταν παίζει τηλεοπτικό κανάλι ο ήχος από τα 2 ηχεία του συνδεμένου στέρεο ακούγεται πολύ δυνατά και καθαρά, αντίθετα όταν συνδέω τον εξωτερικό wd με την tv για να δω ταινια (είτε αρχείο mkv με αρχείο ήχου ac3, είτε avi) ή τραγούδια mp3 που έχω περασμένα, δεν ακούγεται ήχος. δοκίμασα όλες τις ρυθμίσεις ήχου της tv και τίποτα. όταν παίζω αρχεία από τον εξωτερικό σκληρό, ο ήχος από τα ηχεία του στερεοφωνικού νεκρώνει. Να σημειώσω ότι το στέρεο είναι παλιό και δεν έχει optical in. Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα πως μπορεί να διορθωθεί θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων!
ΥΓ>συγνώμη εαν έγραψα το παρόν θέμα σε λάθος θεματική ενότητα, δεν ήμουν σίγουρος που έπρεπε να το ξεκινήσω.
ΥΓ>συγνώμη εαν έγραψα το παρόν θέμα σε λάθος θεματική ενότητα, δεν ήμουν σίγουρος που έπρεπε να το ξεκινήσω.