Προβλημα με iphone 5s στην απάντηση κλήσης με κλειδωμενη οθόνη.

yiannis

New member
21 July 2006
60
Προβλημα με iphone 5s στην απάντηση κλήσης με κλειδωμενη οθόνη.
Οταν η οθονη ειναι σβηστη και δεχομαι μια κληση αναβει η οθονη και μια πρασινη ενδειξη γραφει "συρατε για απαντηση"
Καποιες φορες λειτουργει κανονικα,καποιες οχι.Εχω φερει ξανα το τηλεφωνο στις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τιποτα.
Μοιαζει για προβλημα software μια και το τηλεφωνο λειτουργει αψογα στις υπολοιπες λειτουργιες.
Γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει; Εκδοση 7.0.3

Το εχω κάνει δύο φορες το α ναφερω πιο πανω αλλα τιποτα.Επίσης εχω ξαναπερασει την 7.0.3 μεσω itunes χθες δουλευε σωστά σημερα τίποτα.Αλλες φορες απαντά αλλες οχι.Εχω απενεργοποιησει και το συνθηματικό και το touch ID μήπως κόλλαγε απο εκεί.

Μην μου λες τέτοια ..Η οθόνη δεν εχει διαφορετική συμπεριφορά στο σημείο αυτό να πω οτι εναι πρόβλημα της οθόνης.Οταν η οθονη ειναι ανοιχτή και δεχεσαι κλήση με τις αναλογες ενδείξεις πρασινο κοκκινο δουλευει κανονικά.Τρελό δεν ειναι;

Οχι... Δεν σκάω αλλα πριν μπω σε αυτην τη διαδικασία ειπα να το ψάξω λιγο τι να πω.Επίσης αν μπλεξεις με service στην Ελλάδα καταλαβαινεις....

Αθικτο ειναι τι λες.Βλέπω ομως παρακάτω εναν που γράφει για ενα 4άρι...τι έπαθε ο ανθρωπος!

Πως όμως μου κάνει εντύπωση να δουλευει σωστά το "ξεκλείδωμα" με τον ιδιο τροπο. Μου λές;

Re: Απάντηση: Προβλημα με iphone 5s στην απάντηση κλήσης με κλειδωμενη οθόνη.

Μπα, τα iphone τα αλλάζουν εύκολα αρκεί να μην έχει πέσει νερο..
Αρκει να μη θελει η 'αντιπροσωπεία' να βρει δικαιολογια για να μη στο αλλαξει θες να πεις....

(γιατι δεν νομίζω να πιστευεις ότι όσα έχουν ''αλλαγμενο το χρωματακι'' στην γνωστη ''ετικετα'' εχουν βραχει sony και καλα.....)

Γενικα, παντως, σε τοσο νεα συσκευη, ας μη το ψαχνει ο φιλος.

Ας παει να την αλλαξει, δεν θα χει θεμα.

πηγαινε οσο υπαρχει DOA γιατι εγω από οτι καταλαβαινω μου συμπεριφερονται ετσι επειδη σε 2 μηνες ληγει η εγγυηση μου.
οταν ειχα DOA μια <<χαρα>> αλλαξα 2 συσκευες.

παντως οταν ξεμπερδεψω από αυτη την ιστορια ανεξαρτητου αποτελεσματος δεν θα ξαναπιασω iphone!

Απάντηση: Re: Προβλημα με iphone 5s στην απάντηση κλήσης με κλειδωμενη οθόνη.

Το DOA για ποσες ημερες εναι ξερει κανεις;Ναι σε καταλαβαινω ομως μην νομιζεις οτι και οι αλλες εταιριες ειναι καλυτερες σε αυτο το θεμα.
Οσο για το android εμενα δεν με εχει πεισει γενικα.

Μια εβδομαδα κυκλοφορει ολη κι ολη...

Και 7 μερες να ταν το DOA δεν θα χες προβλημα.

Σταματα να το ψαχνεις και πανε δωστο αμεσα πίσω!

Εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα σε 5αρι.
Μερικές φορές μου βγαίνει η Παναγία να σύρω την απάντηση. Αφού ήμουν έτοιμος να αλλάξω ζελατινα.
Δεν νομίζω να εχει να κάνει με την συσκευή γιατι στο iOS 6 δεν ειχα τέτοιο πρόβλημα.

Και χωρις ζελατινα το κανει δυστυχως.Και τι κανεις τωρα; Περιμενεις την 7.1;

Επειδή γενικά δεν δέχομαι πολλές κλησεις μάλλον δεν εχω δώσει πολυ σημασία. Δεν ξέρω τι χρήση κάνουν τα αλλα παιδιά που λένε οτι δεν έχουν πρόβλημα. Δεν ειναι λιγο περίεργο να το εχουμε μόνο εμείς; Μήπως εχει να κανει με τον provider και το καλό σήμα; Εγω εχω vodafone και στο σπίτι δεν εχω και πολυ καλό σήμα.
Με την καμία δεν απαντας την κλήση η μετά απο δυο-τρεις προσπάθειες απαντας; Εμένα κάπως έτσι γινεται. Δεν την χάνω την κλήση.

Ναι ετσι γινετε και σε μενα.Εγω εχω cosmote το σημα ειναι καλο ομως και το κανει αυτο.Εχω χασει και κλησεις ομως οταν ειμαι μακρια απο το τηλεφωνο.
Μετα την 6.1.3 στο εκανε σε ολες τις 7 εκδοσεις και συνεχιζει ετσι;Μηπως ειναι κατι στο hardware γιατι δεν το κανει και σε αλλους,στους περισσοτερους;