Προβλημα με itunes

nick2001

Senior Member
22 October 2008
590
Θεσσαλονικη
Αναγκάστηκα να κάνω επανεγκαταστασή στα παράθυρα 7 στον υπολογιστή μου και αφού εγκατέστησα τα τιουνς έκανα λογκ ιν.Κάθε φορά που μπαίνω στα τιουνς αυτά κολλάνε.Ιδίως οταν κάνω συγχρονισμό.Μήπως πρέπει να δηλώσω και την συσκευή στον υπολογιστή?Το τηλέφωνο είναι ένα τριάρι.Πηγαίνωντας να αγοράσω και κάτι ενώ το δέχεται ως συναλλαγή δεν το εμφανίζει στην λίστα με τα προγράμματα.Αφήστε που κάθε φορά που συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή μου βγάζει το εικονίδιο των παραθύρων και οτι συνδέθηκε μια καινούργια συσκευή,και όχι τα τιουνς.Τί έκανα λάθος?

Κολλάει το πρόγραμμα μόλις συνδέσω το 3g,μόλις το αποσυνδέσω μου γράφει κάτι για μη συμβατή συσκευή.Δεν θυμάμαι ακριβώς μόλις πάω σπίτι θα δώ και θα σου πω.

Ναι αλλά εμένα τραβούσε κολλήματα και στον παλιό υπολογιστή.Λοιπόν, αρχικά μου γράφει οτι ,there are purchased items on the iphone'' '' that have not been transfered to your itunes library.You should transfer this items to your itunes library before updating this iphone,are you sure you want to continue?, .Πώς θα περάσω αυτά τα applications στο itunes?Πήγα να το συγχρονίσω και συγχρονίζει με τις ώρες,πιο πολύ για κολλημένο μου μοιάζει. Μου φαίνεται οτι δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο.ΒΟΗΘΕΙΑ

Έχεις κάνει κάποια στιγμή συγχρονισμό με τον νέο σου υπολογιστή ;
Αν όχι, τότε βάλτο να συγχρονίσει, προκειμένου να μεταφέρει όλα τα προγράμματα του τηλεφώνου στον υπολογιστή σου.

Και πώς συγχρονίζω τον υπολογιστή με το τηλέφωνο?Πατώντας το sync κάτω δεξιά κάνει αυτό που είπα συγχρονίζει με τις ώρες ώσπου κολλάει.

Λοιπόν, έκανα μταφορά των apps απο το τηλέφωνο στον υπολογιστή.Σε ένα παιχνίδι κολλάει.Το αποσύνδεσα και επανήλθε.Είχαν περάσει όλες οι εφαρμογές πλήν του παιχνιδιού.τώρα προσπαθώ να μεταφέρω το παιχνίδι στον υπολογιστή και μου δείχνει στο device στα itunes το βελάκι που συγχρονίζει να γυρίζει εδώ και μία ώρα ,αλλά η μπάρα προόδου παραμένει κολλημένη στο ίδιο σημείο.Θα το αφήσω να δώ τι θα γίνει.

Μου κάνει εντύπωση,συνδέοντας το τηλέφωνο δεν εμφανίζεται καμία ένδειξη για να ανοίξουν και τα τιουνς.Πρέπει να ανοίξω τα τιουνς να συνδέσω το τηλέφωνο για να το εμφανίσει ως συσκευή.Δεν ξέρω τι κόλλημα έχει πάθει αλλα τώρα ούτε τα τιουνς δεν ανοίγουν.:motz::furious3:

Δοκίμασες, αντί να κάνεις συγχρονισμό, μόλις το συνδέσεις το τηλ σου στον υπολογιστή σου, να κάνεις δεξί πλήκτρο πάνω στο τηλ που σου έχει βγάλει στην αριστερή πλευρά του itunes, και να επιλέξεις την επιλογή Transfer Purchases ;

Έκανα μεταφορά απο το τηλέφωνο στον υπολογιστή,όσα είχα στο τηλέφωνο,και κολλαει σε ένα παιχνίδι το οποίο δεν μπορεί να αντιγράψει.Θα δοκιμάσω να το κάνω έτσι όπως το λες εσυ.

Χθες νόμιζα οτι φταίει το τιουνς,σήμερα όμως όταν αποσύνδεσα το τηλέφωνο απο τον υπολογιστή, είχε το εξής μήνυμα: το τηλέφωνο δεν μπορεί να συγχρονιστεί γιατί έχει κάποιο λάθος (error).Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω,Μιχάλη καμιά ιδέα.

Λοιπόν,νομίζω οτι και τα τιουνς και το τηλέφωνο έχουν κάποιο κόλλημα.Απο τη μία τα τιουνς όταν τα ανοίγω μου σπάνε τα νέυρα με τα διάφορα καπρίτσια τους και απο τη άλλη το τηλέφωνο ολο μηνύματα για ερορς και τα λοιπά.Στον παλιό υπολογιστή έκανα απεγκατάσταση και εγκατάσταση και το πρόβλημα δεν λύθηκε.Συγχαρητήρια στον κύριο jobs για τις δημιουργιες του.:furious3: