Καλησπερα παρεα!πρωτο μου post στο site οποτε καλως σας βρηκα!
Θελω την συμβουλη σας σε ενα θεματακι(
που αντιμετωπιζω..Αγορασα προ 3μηνου τον yamaha RX-V377 και τον ειχα να τον κοιταω ωσπου πριν μια βδομαδα παρηγγειλα και ενα σετακι 5.1 της JBL και συγκεκριμενα το μοντελο jbl cinema 510..Ολα καλα με την συνδεση και την παραμετροποιηση (εχω το κολληματακι με τον ηχο και στο αυτοκινητο οποτε σκαμπαζω λιγα....) ΑΛΛΑ εχω θεμα με το subwoofer ειναι ενεργο και η συνδεση του εγινε μεσω ενος LFE καλωδιου που το παρειχε η εταιρεια στην συσκευασια...Το θεμα μου ειναι οτι το sub παιζει αλλα σταματαει μετα απο λιγο σαν να σταματαει να δεχεται σημα ο ενισχυτης του απο τον yamaha (δεν τιθεται θεμα θερμοκρασιας ουτε ανοιγω την ενταση στο ενδιαμεσο)..Αυτο που δεν γνωριζω ειναι αν παιζει ρολο οτι πισω στον ενισχυτη μου δεν γραφει LFE pre out αλλα απλα sub pre out (ισως ειναι μεγαλη βλακεια αυτο που λεω αλλα εψαξα και παρατηρησα οτι σε αλλα συστηματα το αναγραφει στην εξοδο)..Οι ρυθμισεις για να σας προλαβω ειναι Subwoofer on use ,front small ,center small, sur LR small, crossover 120 hz, SWFR phase NRM οσον αφορα στον ενισχυτη τον yamaha.... και normal phase στον ενισχυτη του sub επισης η ροδελα ειναι γυρισμενη κατα 1/4 στο gain οπως το παρελαβα... Την ρυθμιση αποστασης και level τις "αφησα" να γινουν μεσω του YPAO mic που ειχε στην συσκευασια ο ενισχυτης...Καμμια λυση για το τι φταει;;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
μολις αντιληφθηκα οτι εκανα post σε λαθος θεμα...Αν μπορει καποιος mod να το μεταφερει;;
Ευχαριστω εκ των προτερων..
Θελω την συμβουλη σας σε ενα θεματακι(

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
μολις αντιληφθηκα οτι εκανα post σε λαθος θεμα...Αν μπορει καποιος mod να το μεταφερει;;
Ευχαριστω εκ των προτερων..