Πρόβλημα με καινούργιο ΟΝΚΥΟ ΤΧ-818

Ουτε που να το σκεφτεσαι.
Ταιριάζει , δεν ταιριάζει , δεν θα το αναλάβει κανείς.(ασε που επειδη ειναι διαφορετική , 99.999% δεν θα ταιριάζει ετσι και αλλιώς)

Τελικά το μηχάνημα ταξιδευει απο χθες για Γερμανία, με 35 μετά απο αψογή επικοινωνία με το κατάστημα.

και αν κατάλαβα καλά θα το φτιάξουν ότι και αν έχει και θα στο στείλουν πίσω με δικά τους έξοδα, σωστά;

Ετσι γινεται συνηθως.
Το 35αρι πως το κατάφερες?

Τους γκρίνιαξα με ευγένια για την κατασταση που επικρατεί εδώ με τις μεταφορές και προς τιμην τους οι ανθρωποι μου προσέφεραν αυτά τα μεταφορικά που προανέφερα, πλήρωσα το τιμολόγιο που μου έστειλαν μέσω paypal και μου εστειλαν τις ετικετες για το κιβωτιο τις οποιες απλα εκτυπωσα.

και αν κατάλαβα καλά θα το φτιάξουν ότι και αν έχει και θα στο στείλουν πίσω με δικά τους έξοδα, σωστά;

Να σου πω την αλήθεια έτσι όπως ήμουν στα κάρβουνα δεν τους το ρώτησα αυτό, θα δείξει όταν θα είναι να γυρισει πίσω, αλλά και εγω πιστευω ότι θα γίνει αυτό που αναφέρει ο vadergr, θα δούμε σε λίγες μέρες.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως τελικά με τέτοια εξυπηρέτηση και αυτά τα κόστη μεταφοράς η αγορά από μαγαζιά του εξωτερικού είναι μονόδρομος.

Ναι σε αυτο δεν έχεις άδικο, άν εξαιρέσης το χρόνο αναμονής της όλης διαδικασίας, αρκεί βέβαια και τα υπόλοιπα ξένα καταστήματα να ακολουθούν την παρακτική του συγκεκριμένου.