πρόβλημα με κανάλια al jazeera sport

Πήρα τηλέφωνο στο κέντρο του jsc sports και μου είπαν θα προσπαθήσουν να ξαναστείλουν σήμα για επνενεργοποίηση. Μου συνέστησαν να το δοκιμάσω σε Humax (!!) γιατί ο Opticum δεν έχει original irdeto reader!!
Συγνώμη, αλλά τα 8 κανάλια εκπέμπουν μόνο μουντιάλ;; Κι εμένα τι με νοιάζει;; Δεν έχω πληρώσει για έναν χρόνο για να βλέπω 8 κανάλια;;
Θα πάω κι από το κατάστημα που τον αγόρασα, μήπως μου το ενεργοποιήσουν από εκεί.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον panasat 3001 της nova για ενεργοποίηση της κάρτας του jsc sports?
Ο panasat έχει ενσωματωμένο irdeto reader και εκπέμπει και στον hotbird.
Ξέρει κανείς;;

παιδιά καλησπέρα.τώρα που τελείωσε το μουντιάλ ξέρετε αν θα ξεκλειδώσουν τα κανάλια +9 και +10;γιατί σε εμένα είναι ακόμα κλειδωμένα.

για αυτους τους λογους αλλα και για το γεγονος οτι ανοιγαν οποτε ηθελαν ακυρωσα τη συνδρομη επεστρεψα την καρτα και πηρα πισω μερος των χρηματων
γενικα ειναι πολυ ενοχλητικο να εχεις μια συνδρομη και να μην ξερεις αν αυριο θα βλεπεις και τι....
αραπικα παζαρια τι να πεις!

Καλησπέρα,
μόλις αγόρασα μια κάρτα irdeto την έβαλα στον dm500hd, αλλά τίποτα- μαυρίλα. Στο μαγαζί που την αγόρασα, τη δοκιμάσανε και παίζει. Τι να φταίει?

υπάρχουν 2 θέματα ανοικτά για τα jazzera, αν θέλουν οι Mods ας κάνουν μια συνένωση...