προβλημα με καρτα al jazeera

akaliptos7

New member
2 September 2008
81
pireas
οπως ειχα πει πηρα την καρτα της al jazeera για 12 μηνες!ειναι viaccess 3.0!την εβαλα στο dreambox 600pvr και οταν ειναι σε cccam παιζει για 1-2 λεπτα και μετα κολλαει!!!!οταν το βαλω σε scam 3.52 παιζει κανονικα!ξερεις μηπως κανεις τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο cccam.cfg για να παιζουν τα καναλια al jazeera κ nova μαζι ??ευχαριστω

Last edited:
Χωρίς να δω το παρόν σου απάντησα σε άλλο σχετικό ερώτημα σου στο θέμα του digitalb.

Καταρχήν με ποιον τρόπο χρησιμοποιείς και τις δύο κάρτες? Τις εναλλάσσεις ή χρησιμοποιείς κάποιο εξωτερικό card reader?
Δοκίμασες να χρησιμοποιήσεις και το newcs?

εχω συνδεσει δυο 600αρια dreambox και εχω στο ενα καρτα νοβα και στο αλλο al jazeera!και με ccam!αλλα ετσι παιζει η νοβα και το αλλο κολλαει!

Απάντηση: Re: προβλημα με καρτα al jazeera

εχω συνδεσει δυο 600αρια dreambox και εχω στο ενα καρτα νοβα και στο αλλο al jazeera!και με ccam!αλλα ετσι παιζει η νοβα και το αλλο κολλαει!

Απ'ότι κατάλαβα δε μπορείς να δεις Al Jazeera ούτε στο Dm που έχεις τοποθετήσει την κάρτα, έτσι;
Δεν έχω εμπειρία με κάρτες viaccess 3 ωστόσο με ένα πρόχειρο search στο Cccam Forum βρήκα αυτό. Ίσως σε βοηθήσει...