Προβλημα με καρτα γραφικων

Tzimakos

AVClub Enthusiast
13 November 2007
733
Γεια χαρα σας παιδια.. Ηθελα τη βοηθεια σας σε κατι..

Εχω την A780GM-A μητρικη με την ενσωματωμενη καρτα γραφικων και γυρω στις δυο τρεις φορες καθε μερα μου βγαζει το εξης μηνυμα..

No ati graphics driver is installed or the drivers are not woring properly.. Install the proper ati drivers for your graphics card..

Τι να κανω λετε σχετικα με αυτο?

Επισης πιστευετε οτι υπαρχει περιπτωση το οτι τα 1080 τα παιζει με σπασιματα και καθυστερηση ηχου να ειναι λογω της καρτας γραφικων η των drivers?

Να στε καλα παιδες...

Επισης πιστευετε οτι υπαρχει περιπτωση το οτι τα 1080 τα παιζει με σπασιματα και καθυστερηση ηχου να ειναι λογω της καρτας γραφικων η των drivers?

Να στε καλα παιδες...

Τι επεξεργαστή έχεις? Αν τα 1080 τα παίζεις χωρίς να συνδράμει με h/a η κάρτα γραφικών, πιθανότατα ο επεξεργαστής σου (αν είναι "μικρός") να φτάνει στα όρια του σε κάποια δύσκολα 1080άρια...

Τι επεξεργαστή έχεις? Αν τα 1080 τα παίζεις χωρίς να συνδράμει με h/a η κάρτα γραφικών, πιθανότατα ο επεξεργαστής σου (αν είναι "μικρός") να φτάνει στα όρια του σε κάποια δύσκολα 1080άρια...

Επίσης... με τους νέους 8.6 που γράφτηκε εδώ, δοκίμασες?

Εχω τον amd 4200 και μου ειχαν πει οτι δεν θα εχει προβλημα με κανενα 1080.. Τους καινουργιυς τωρα θα τους δοκιμασω

Δεν ξέρω ποιος σου το είχε πει αυτό για τον 4200, αλλά εγώ μπορώ να σου πω με ασφάλεια ότι δεν μπορεί να παίξει εγγυημένα όλα τα mkv 1080p αρχεία που κυκλοφορούν χωρίς HW acceleration.

Τι codec χρησιμοποιείς για το x264?

Παιδια πηγα να βαλω τους 8.6 και κολλαει στο south bridge εκει που λεει detecting your hardware και δεν κανει ινσταλ.. Δεν μπορω να τους περασω δηλαδη με τιποτα..

Δημητρη συνονοματε δεν ξερω απ αυτα αλλα ξερω οτι εχω το k-lite mega pack.. Αν ρωτας για αυτους τους codecs...

Klite δεν έχω χρησιμοποιήσει. Δοκίμασε να κατεβάσεις το vlc και να παίξεις τις ταινίες από τοπικό σκληρό δίσκο εάν τα βλέπεις από δίκτυο.
Στο θέμα του επεξεργαστή θα συμφωνήσω με τον Δ.Δ. κατά πάσα πιθανότητα χρειάζεσαι amd4850x2
Οσο για τους drivers πρώτη φορά το ακούω το πρόβλημα αυτό.
Προσπάθησε
Α. uninstall όλους τους εγκατεστημένους -> restart -> install catalyst 8.6
Αν δεν παίζει αυτό
Β. uninstall όλους τους εγκατεστημένους -> restart -> install catalyst από το CD της μητρικής!

Τους υπόλοιπους drivers του CD της μητρικής (chipset etc.) τους είχες περάσει ή τους έχεις updated?