Προβλημα με καρτα γραφικων

valantis

New member
11 April 2010
51
thessaloniki
κι εκει που ολα δουλευαν ρολοι ανοιγω το p/c και τα γραμματα αλλα νταλον, και κοματια απο χρωματα στην οθονη. Παω για αλλαγή; για πειτε καμια γνωμη.

κι εκει που ολα δουλευαν ρολοι ανοιγω το p/c και τα γραμματα αλλα νταλον, και κοματια απο χρωματα στην οθονη. Παω για αλλαγή; για πειτε καμια γνωμη.

τι ακριβως επαθε,τι ειχες,τι ποσο διαθετεις...?

βγαζει στην οθονη καθετες γραμες με σπασμενα χρωματα. βγαζει επισης κοματια μαυρα τετραγωνακια, και ορθογωνια.
το εχω για δευτερο pc

βγαζει στην οθονη καθετες γραμες με σπασμενα χρωματα. βγαζει επισης κοματια μαυρα τετραγωνακια, και ορθογωνια.
το εχω για δευτερο pc

προτου κανεις οτιδηποτε,μπες σε safemode(πατωντας το f8 στο μπουταρισμα)
κανε απεγκ/ση τους οδγους της καρτας και ξαναπερασε τους για να σιγουρεψεις οτι δεν ειναι θεμα software.
απο κει και περα εαν οντως βαρεσε μπιελα,ενα value for money ειναι η 5750 στα 95 ευρω,που εχει το multirama.
την αγορασα πριν κανα 2 εβδομαδες και για νορμαλ χρηση,ειναι αψογη.
εαν θες κατι λιγοτερο ή περισσοτερο,η αγορα ειναι τιγκα στις λυσεις...

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429154&catid=020300

Last edited:
εκανα καθαρη εγκατασταση των παντζουριων, και το προβλημα λυθηκε, μου εσκασε η γυναικα μου το παραμυθι οτι κατεβασε ενα game χωρις να το σκαναρει το εγκατεστησε, κι απο τοτε αρχισαν τα οργανα.
τωρα ολα μια χαρα.

εκανα καθαρη εγκατασταση των παντζουριων, και το προβλημα λυθηκε, μου εσκασε η γυναικα μου το παραμυθι οτι κατεβασε ενα game χωρις να το σκαναρει το εγκατεστησε, κι απο τοτε αρχισαν τα οργανα.
τωρα ολα μια χαρα.

οκ-καλως...:a0210: