Πρόβλημα με κάρτα Redlight

manion

Established Member
30 October 2007
134
ΚΕΡΑΜΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ
Χθες αγόρασα μια κάρτα viaccess version 4.0 Redlight HD με 14 κανάλια, την έβαλα στον edision argus miniplus highspeed 2in1 και ενώ την αναγνωρίζει δεν παίζει κανένα καναλι,γι αυτό την έβαλα στον DREAMBOX DM800HDse και είδα φως αλλά μόνο για 12 και όχι 14 καναλια.Δεν παίζει το DORCEL που έχει αλλάξει συχνότητα ,και το SCT3(ενώ παίζει όλα τα αλλά SCT,και αυτό αν είναι παραξενο!!!)Γι αρχή ήθελα να ρωτήσω τι κάνω για να δω και αυτά τα δυο κανάλια στον DREAMBOX DM800HDse,και αφού το καταφέρω θα ήθελα να μεταφέρω την κάρτα και στον άλλον edision argus miniplus highspeed 2in1 ώστε να βλέπω και στους δυο.Επειδη όμως λογω εγχειρησης,ΚΕΠΑ κλπ έχω σχεδόν ένα χρόνο ν ασχοληθώ με τα δορυφορικά θα ήθελα λίγο αναλυτικά σας παρακαλω.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Last edited by a moderator:
Sct3 δεν υπάρχει πια, μην το ψάχνεις. Το dorcel βρίσκεται στη συχνότητα 12322, H, 27500, 3/4. Κάνε της ανίχνευση για να το βρεις. Στον edision βάλε ανεπίσημο λογισμικό για να σου διαβάσει την κάρτα και λογικά θα είσαι ok. Δεν έχω τέτοιο δέκτη για να σου πω ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Last edited:
τωρα κανω αναζητηση,οταν βαζω την συχνοτητα γραφει 20 καναλια μου δειχνει εμενα 10 και πουθενα το dorsel.Τωρα τον εβαλα να ψαξει ολο τον δορυφορο να δω αν αλλαξει μονος του την συχνοτητα και βαλει την καινουργια

τωρα κανω αναζητηση,οταν βαζω την συχνοτητα γραφει 20 καναλια μου δειχνει εμενα 10 και πουθενα το dorsel.Τωρα τον εβαλα να ψαξει ολο τον δορυφορο να δω αν αλλαξει μονος του την συχνοτητα και βαλει την καινουργια

Οταν σου δειχνει 10 καναλια δεν σημαινει οτι δεν εχει πιασει και τα υπολοιπα 10, μαζι και το dorcel. Το καναλι το εχεις ηδη αποθηκευμενο στο δεκτη σου.Τωρα μια και τα εχεις χυμα για να το βρεις πατας βελος κατω και μετα το κοκκινο κουμπι(all) και πας αλφαβητικα μεχρι dorcel.

Αυτα τα dorcel ειναι στον 13Ε και στην 12322; Εχεις σημα αλλα δεν ανοιγουν; Ειναι σιγουρο οτι η καρτα εχει δικαιωματα για το dorcel;

ερχετε απο Βουλγαρια με 14 καναλια εγω πιανω 11 ,redlight hd kai premium,hustler hd 3d,daring tv,dorsel tv δεν το πιανω,D-XTV δεν το εχω καθολου παρ οτι εκανα αναζητηση στο dreambox dm800hd se,D-XTV2,SCT3 εκλεισε,sct4-5-6-7-HQ-KAI HD δηλ πιανω 11 καναλια και με οχι οποιονδηποτε δεκτη απ οτι βλεπετε. ο αντιπροσωπος στην Ελλαδα μου λεει οτι εχει δικαιοματα στο dorsel ευχαριστω

δεν βρισκω με τους 4 δορυφορους-hotbird-astra 19.2-eutelsat w2 16-eurobird 9A-9E στο syrus...

πως θα σβησω την λιστα syrus απο τον dreambox ,που θα βρω την λιστα hunnibal και πως θα την περασω με το dreamedit?

Το D-XTV και το SCT3 δεν υπαρχουν πλεον. Δεν ειπες αν σαυτα τα dorcel ειναι αυτα στην 12322 στον 13Ε;
Κανε χειρ. αναζητηση στην 12322, θα πρεπει να βρεις 23 καναλια, πατας OK , μετα exit μεχρι να δεις το πρωτο καναλι σε ολοκληρη οθονη,μετα βελος κατω και θα πρεπει να βγει η λιστα με τα καναλια. Εκει πρεπει να ειναι 2 dorcel, πας στο Dorcel TV
Μπορεις και μεσω provider. Πατας βελος κατω και μετα κιτρινο κουμπι και πας στον provider AB sat.

Kοιταξε μηπως σε τιποτε cam εχεις τιποτε σχετικο με dorcel.

Tωρα η καλυτερη λυση ειναι ετοιμη λιστα. Πας vhannibal.net και κατεβαζεις την 9-13-16-19 για Ε2 και την βαζεις με το dreamboxedit.

ΟΚ Θα το κανω αργοτερα γιατι εχω τις γυναικες στο σαλονι.Την προηγουμενη λιστα cyrus πως την σβηνω?τελικα πολλα ψεματα πεφτουν με τα 14 καναλια οταν τον πηρα τηλ μου ειπε οτι το sct3 εκλεισε αλλα το D-XTV αλλαξε ονομα..παντως ευχαριστω...στην χειροκινητη μου βγαζει 20 καναλια αλλα βλεπω μονο 10 και δεν βλεπω το DORSEL πως θα δω και τ α´λλα δεκα?

Last edited:
Το Dorcel στην κάρτα Redlight HD είναι parental locked. Το pin είναι 0000. Θα πρέπει να βάλεις την κάρτα σε Viaccess CAM και να απενεργοποιήσεις το parental lock.
Εναλλακτικά, σε OSCAM πρέπει να βάλεις τις παρακάτω ρυθμίσεις:
Στο oscam.conf , στο global section, βάζεις unlockparental = 1
Στο oscam.server, στο reader section της κάρτας, βάζεις pincode = 0000