προβλημα με Kaspersky

leo06

Supreme Member
14 October 2007
6,894
Πάτρα
opos anaferi kai o titlos tou thread o kaspersky otan pao na anixo kapia istoselida (www.megaupload.com) den anigi kai kai emfanizi ayto to minima
Kaspersky Internet Security 7.0

The requested URL http://www.megaupload.com/?d=0S9FADHD is forbidden

eno otan kliso to kaspersky anigi kanonika.ayto egine afou egatestisa to service pack 3 mallon einai kapia rithmisi tou kaspersky alla eho psaksi shedon ta panta kathe voithia efprosdekti

Δεν εχω τον Ρωσο .

Μηπως ομως να κοιταζες σαν πρωτη κινηση αυτο ..

Open up the Kaspersky control panel>Settings>Protection>Parental control>un-check Enable Parental Control

το εκανα αυτο αλλα τα ιδια παλη δεν μπορω να καταλαβω ομως πως εγηνε αυτο ενω δεν πειραξα τιποτα στις ρυθμησεις του κασπερσκι

Πήγαινε στο Protection ->firewall -> Configure και εκεί που λέει trusted sites δήλωσε αυτό που δεν θέλεις να σου μπλοκάρει. Αλλά αν έχει γίνει το site black list, να ξέρεις ότι μπαίνεις σε αυτό με δικό σου ρίσκο.

Πάντως, τώρα που βρέθηκα μπροστα σε pc με kaspersky IS, δεν μου μπλοκάρει την σελίδα (ανοίγει κανονικά και μου ζητά να εγκαταστήσω την toolbar τους, πιο κάτω δεν προχώρησα)
Άρα μάλλον κάτι έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις σου και όχι με black list...

Πήγαινε στο Protection ->firewall -> Configure και εκεί που λέει trusted sites δήλωσε αυτό που δεν θέλεις να σου μπλοκάρει. Αλλά αν έχει γίνει το site black list, να ξέρεις ότι μπαίνεις σε αυτό με δικό σου ρίσκο.

to ekana kai auto dilosa to site gia na min to blokari alla pali to idio minima
Kaspersky Internet Security 7.0

The requested URL http://www.megaupload.com/ is forbidden

Πάντως, τώρα που βρέθηκα μπροστα σε pc με kaspersky IS, δεν μου μπλοκάρει την σελίδα (ανοίγει κανονικά και μου ζητά να εγκαταστήσω την toolbar τους, πιο κάτω δεν προχώρησα)
Άρα μάλλον κάτι έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις σου και όχι με black list...

sto allo pc pou eho eno eho tin idia ekdosi tou kaspersky to site anigi kanonika (den eho egatastisi to service pack 3)

Πιθανό είναι να "φταίει" το sp3. Γιατί και το pc που δοκίμασα κι εγώ δεν έχει sp3... Αλλά το μήνυμα, απότι λες έρχεται από το kaspersky.Δεν ξέρω βρε αδερφέ. Δεν δοκιμάζεις με άλλον browser (mozilla πχ)? Και για κοίτα και το security level του firewall σε ποιό επίπεδο δουλεύει (νομίζω το "κανονικό" είναι το low)

me ton firefox dokimaza alla oute me ie anigi to firewall einai sto low alla ayto pou mou kani ediposi einai oti den piraxa tis rithmisis tou kaspersky (to minima erhete apo to kaspersky)

Από ένα ψάξιμο που έκανα στο google είδα πως όσοι αντιμετώπισαν αυτό το πρόβλημα, απενεργοποίησαν το parental control (δηλ. να μην είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι δίπλα στο enable parental control) και καθάρισαν. Ρίξε άλλη μια ματιά (δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω, αλλά κάνε έναν ακόμα έλεγχο) : είναι αυτό το ρημάδι τσεκαρισμένο? αν ναι un-check!! Αν δεν βγάλεις άκρη ρίξε μια ματιά στην σελίδα υποστήριξης και στα forum του Kaspersky.

file mou se eyharisto auto itan telika to ekana un-chek kai olla kalla auto pou den katallava omos einai to pos energopiithike i epilogi horis na kano kati

Βρε, θα σε μαλώσω... Ο πρώτος φίλος που απάντησε αυτό σου είχε πεί... ΟΚ αφού ξεμπέρδεψες όλα καλά.
:ernaehrung004: