Πρόβλημα με KMPlayer και υπότιτλους

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Δεν ξέρω πόσοι τον χρησιμοποιείτε αλλά έχω ακολουθήσει τον οδηγό του Δημήτρη και παίζω άψογα DVD.

Έχω όμως πρόβλημα με τους υπότιτλους. Παρόλο που είναι συγχρονισμένοι (τσεκάρω τους Original σε σχέση με τους δικούς μου) κατά την αναπαραγωγή υπάρχει πρόβλημα. Σαν να ξεκινάνε γρηγορότερα και στην συνέχεια γίνονται πιο αργοί από τους σωστούς με αποτέλεσμα μέσα στην ταινία να πρέπει να τους πειράζω συνέχεια. Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις για τους υπότιτλους?

Ευχαριστώ!

Δεν ξέρω πόσοι τον χρησιμοποιείτε αλλά έχω ακολουθήσει τον οδηγό του Δημήτρη και παίζω άψογα DVD.

Έχω όμως πρόβλημα με τους υπότιτλους. Παρόλο που είναι συγχρονισμένοι (τσεκάρω τους Original σε σχέση με τους δικούς μου) κατά την αναπαραγωγή υπάρχει πρόβλημα. Σαν να ξεκινάνε γρηγορότερα και στην συνέχεια γίνονται πιο αργοί από τους σωστούς με αποτέλεσμα μέσα στην ταινία να πρέπει να τους πειράζω συνέχεια. Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις για τους υπότιτλους?

Ευχαριστώ!

βρηκες ακρη με anydvd??

Τελικά έβαλα την καινούρια beta έκδοση που βγήκε χθες, έκανα και λίγο καλύτερο συγχρονισμό στους υπότιτλους και όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά. Για να δούμε...

Ή δεν χρησιμοποιεί κανείς αυτόν τον player ή εγώ είμαι γκαντέμης.

Οι υπότιτλοι με αυτόν τον Player δεν βγαίνουν σωστά. Οι ίδιοι υπότιτλοι με media player βγαίνουν τέλεια. Έχει πρόβλημα ο Player και δεν το ξέρετε! Αν έχετε συγχρονίσει τους υπότιτλους με τον kmplayer βάλτε τους στον media player και θα δείτε ότι θα βγαίνουν λάθος. Αυτό σημαίνει αν γράψετε ένα dvd και το βάλετε στον desktop player να παίξουν θα είναι αλλού για αλλού. Το έχω αναφέρει στους προγραμματιστές και ψάχνουν λύση.

δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει...

σε εμενα ειναι ολα συγχρονισμενα..

Την βρήκα την άκρη (σε συνεργασία με τους προγραμματιστές) αλλά ξέχασα να το γράψω.

Αν παίξεις την ταινία από την αρχή με τα μενού λόγω του dvd navigator υπάρχει πρόβλημα. Αν ανοίξεις το ifo της ταινίας μόνο δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό ισχύει σε όλους τους Players. :antlers: