προβλημα με laptop tv

lbrain

New member
2 December 2007
5
HELP!Συνδεω το laptop με την tv με καλωδιο s-video το οποίο καταλήγει σε scart ενώ όλα είναι οκ σε επίπεδο σύνδεσης η εικόνα μου είναι ασπρόμυρη(και σε clone και σε extended desktop).Συμφωνα με τις ρυθμίσεις μου όμως στη δεύτερη οθόνη πρέπει να έχω high-col 32-bit.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.Έχει κανείς καμία ιδέα??

HELP!Συνδεω το laptop με την tv με καλωδιο s-video το οποίο καταλήγει σε scart ενώ όλα είναι οκ σε επίπεδο σύνδεσης η εικόνα μου είναι ασπρόμυρη(και σε clone και σε extended desktop).Συμφωνα με τις ρυθμίσεις μου όμως στη δεύτερη οθόνη πρέπει να έχω high-col 32-bit.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.Έχει κανείς καμία ιδέα??

Έχει η τηλεόραση S-Video (χωρίς μετατροπέα για scart) να δοκιμάσεις;
Τα μόνα που μπορώ να φανταστώ είναι:

α) Κάποιο πρόβλημα με τον μετατροπέα. Μερικοί έχουν και διακόπτη για το αν θα κάνουν είσοδο-έξοδο σήματος.

β) Η τηλεόραση δεν υποστηρίζει το σήμα που τις στέλνεις. Έχει πουθενά ρυθμίσεις τύπου PAL/NTSC να δοκιμάσεις;

γ) Το scart που την συνδέεις υποστηρίζει s-video; Αυτό θα το βρεις από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης.

το δοκίμασα και σε άλλη τv και δείχνει πάλι ασπρόμαυρο όποτε δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι με άλλο καλώδιο ή όχι?
Μηπώς παίζει κάτι με την κάρτα γραφικών?Δεν μπορώ όμως να σκεφτώ κάτι.

Πρεπει να βαλεις την τηλεοραση σου οχι στο av αλλα στο s-vhs ή s-video επιλογη.
Αν ειναι παλια η τηλεοραση σου ξεχνα το!

Απάντηση: Re: προβλημα με laptop tv

το δοκίμασα και σε άλλη τv και δείχνει πάλι ασπρόμαυρο όποτε δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι με άλλο καλώδιο ή όχι?
Μηπώς παίζει κάτι με την κάρτα γραφικών?Δεν μπορώ όμως να σκεφτώ κάτι.

Δοκίμασες και τα 3 tips που σου είπαν παραπάνω;

Τα δοκίμασα όλα τα tips.
Το μόνο που μένει να κάνω είναι να αγοράσω άλλο καλώδιο που να μην καταλήγει σε scart.

υ.γ:Η τηλεόραση είναι καινούργια

Η σύνδεση που έχω είναι πάντως παρόμοια και είχα και γω Α/Μ στην αρχή. Το λάθος ήταν στην έξοδο του notebook. Δεν έδινα τη σωστή PAL...