Πρόβλημα με laptop

Σεραφείμ

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,467
Γλυφάδα
Χθες το απόγευμα κι ενώ "κατέβαζα" κάτι τραγουδάκια, μου εγκαταστάθηκε (κι εγώ δεν ξέρω πώς?) το AntiSpyCheck και το Advanced Antivirus.

Τα δυο αυτά προγράμματα τρέχουν μόνα τους και με έχουν τρελάνει στα pop up messages για ένα σωρό υιούς που και καλά έχω. Δεν μπορώ να τα απεγκαταστήσω , ούτε να τα σβήσω.

Τρέχω τα δικά μου Norton (του 2004, χωρίς αναβάθμιση) και free AVG, Adaware χωρίς να βγάλουν κανέναν υιό.

Καμία βοήθεια για το πώς μπορώ να τα ξεφορτωθώ?

Δηλαδή, τα ξεφορτώθηκες τελικά? Αν όχι, κατέβασε κάποιο καλό antivirus (NOD32, ή Kaspersky) στην δοκιμαστική έκδοση (είναι πλήρως λειτουργικά) και σκανάρισε με αυτά. Και αν έχεις κέφι κάνε και ένα σκανάρισμα με το spybot, το κατεβάζεις εδώ : http://www.safer-networking.org/index2.html

ξεφορτώθηκα τα περισσότερα. Παραμένει ένα εικονίδιο (και καλά του Advanced Antivirus) το οποίο αναβοσβήνει και κατα καιρό με προειδοποιεί για απειλές...
Όσο κι αν έψαξα δεν μπόρεσα να το εντοπίσω και να το σβήσω αυτό.

Από safe mode:

Manual removal of Advanced Antivirus:
Advanced Antivirus Manual removal means that you have relevant skills for managing .dll files and PC registry. After you remove Advanced Antivirus manually (in case you have choisen this way of Advanced Antivirus), we still highly recomend you due to the reasons explained above to perform free scan for malware. Follow the links in the article to perform the free scan.
Delete Advanced Antivirus files:

aav.cpl
aav.exe
aav0.dat
aav1.dat
Advanced Antivirus.lnk

Delete Advanced Antivirus registry entries:

HKEY_CLASSES_ROOT\.key
HKEY_CURRENT_USER\Software\AAV
HKEY_CURRENT_USER\Software\AntiVirus
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run “Antivirus”
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run “Antivirus”

επίσης κοίτα εδώ:

http://www.download.com/3120-20_4.html?hhTest=1&qt=avg+free&tag=srch&tg=dl-20

είναι το καλύτερο και δωρεάν.

Δοκιμασε να Μπουταρεις τον υπολογιστη με το Hirren's boot cd θα το βρεις στο google ειναι boot cd και εχει δυο antivirus μεσα! Να τα τρεξεις και τα δυο! Απλα ξεκινας τον υπολογιστη με το cd μεσα σαν να κανεις εγκατασταση τα windows!!!