Παιδιά καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους !!!!
Εμένα η δική μου LG 42LA660S-ZA (την έχω πάρει από το τέλος Αυγούστου )
μετά την τελευταία αναβάθμιση ( 04.22.07 ) κάνει πολλά "τρελά" !!!!
Μου βγάζει μηνύματα όπως : ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ H ΣΥΣΚΕΥΗ USB ή Η ΣΥΣΚΕΥΗ USB ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ και άλλα τέτοια για το USB !!!
Όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις και επιλέγω σύνδεση σε δίκτυο ενσύρματο ή ασύρματο μου βγάζει κάποιες φορές σφάλμα
"Για να συνδεθείτε στο δίκτυο, ελέγξτε την κατάσταση σύνδεσης του καλωδίου LAN ή του σημείου πρόσβασης."
και κάποιες φορές μου δίνει μόνο το ενσύρματο δίκτυο και
ΔΕΝ βγάζει τα ασύρματα δίκτυα για να επιλέξω την σύνδεση που θέλω να έχω με την LG και το router μου !!!
Ενώ εγώ έχω συνδεδεμένο με την LG το καλώδιο ethernet με το router του ΟΤΕ (ZTE με σύνδεση connx 4 MB).
Και δεν μπορώ να κάνω Screen Mirroring με το tablet μου και σύνδεση μέσω DLNA .
Στο ίντερνετ μέσω του browser της LG μπορώ να μπω και να σερφάρω !!!
Όταν βγάζω το καλώδιο και κάνω σύνδεση με wifi ΔΕΝ συνδέετε αμέσως αλλά βγάζει το ίδιο μήνυμα για την σύνδεση δικτύου
και για τα USB ( ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ H ΣΥΣΚΕΥΗ USB ή Η ΣΥΣΚΕΥΗ USB ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ και άλλα τέτοια για το USB ) !!!
Μετά από ώρα (και χωρίς να καταλάβω πως) κάνει την σύνδεση μέσω wifi !!!
Τότε σταματάνε τα μηνύματα για τα σφάλματα σύνδεσης USB και
μπορώ να κάνω και Screen Mirroring με το tablet μου και σύνδεση μέσω DLNA !!!
Θα με τρελάνει η LG μου !!! Μήπως είναι θέμα και του router μου;
Αλλά αυτό το router είχα και πριν βγάλει αυτά τα σφάλματα γι' αυτό δίνω το φταίξιμο στην τελευταία αναβάθμιση !!!
Εσείς τι λέτε; Έχει κανένας σας παρόμοιο πρόβλημα με εμένα ;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!:chinscratch:
Εμένα η δική μου LG 42LA660S-ZA (την έχω πάρει από το τέλος Αυγούστου )
μετά την τελευταία αναβάθμιση ( 04.22.07 ) κάνει πολλά "τρελά" !!!!
Μου βγάζει μηνύματα όπως : ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ H ΣΥΣΚΕΥΗ USB ή Η ΣΥΣΚΕΥΗ USB ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ και άλλα τέτοια για το USB !!!
Όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις και επιλέγω σύνδεση σε δίκτυο ενσύρματο ή ασύρματο μου βγάζει κάποιες φορές σφάλμα
"Για να συνδεθείτε στο δίκτυο, ελέγξτε την κατάσταση σύνδεσης του καλωδίου LAN ή του σημείου πρόσβασης."
και κάποιες φορές μου δίνει μόνο το ενσύρματο δίκτυο και
ΔΕΝ βγάζει τα ασύρματα δίκτυα για να επιλέξω την σύνδεση που θέλω να έχω με την LG και το router μου !!!
Ενώ εγώ έχω συνδεδεμένο με την LG το καλώδιο ethernet με το router του ΟΤΕ (ZTE με σύνδεση connx 4 MB).
Και δεν μπορώ να κάνω Screen Mirroring με το tablet μου και σύνδεση μέσω DLNA .
Στο ίντερνετ μέσω του browser της LG μπορώ να μπω και να σερφάρω !!!
Όταν βγάζω το καλώδιο και κάνω σύνδεση με wifi ΔΕΝ συνδέετε αμέσως αλλά βγάζει το ίδιο μήνυμα για την σύνδεση δικτύου
και για τα USB ( ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΗΚΕ H ΣΥΣΚΕΥΗ USB ή Η ΣΥΣΚΕΥΗ USB ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ και άλλα τέτοια για το USB ) !!!
Μετά από ώρα (και χωρίς να καταλάβω πως) κάνει την σύνδεση μέσω wifi !!!
Τότε σταματάνε τα μηνύματα για τα σφάλματα σύνδεσης USB και
μπορώ να κάνω και Screen Mirroring με το tablet μου και σύνδεση μέσω DLNA !!!
Θα με τρελάνει η LG μου !!! Μήπως είναι θέμα και του router μου;
Αλλά αυτό το router είχα και πριν βγάλει αυτά τα σφάλματα γι' αυτό δίνω το φταίξιμο στην τελευταία αναβάθμιση !!!
Εσείς τι λέτε; Έχει κανένας σας παρόμοιο πρόβλημα με εμένα ;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!:chinscratch: