Προβλημα με LG RH188h

stg11gl

New member
4 September 2006
28
Γεια σας,

ξαφνικα ενω ολα ηταν μια χαρα με το lg rh188h dvd-recorder αρχισε να δισκολευεται να διαβασει DVD+R δισκακια με ταινιες που ειχα γραψει στον Η/Υ. Μετα απο λιγο καιρο δεν διαβαζει κανενα dvd εκτος απο τα original και αυτα που μοιραζουν οι εφημεριδες. :furious3: Το "ματι" του laser το εχω καθαρισει αλλα τιποτα. Υπαρχει αλλη λυση ή καποια ρύθμιση;

:AFADF0:

Αν είναι στην εγγύηση πήγαινε το για έλεγχο στην LG... Δυστυχώς σε μερικές παρτίδες συγκεκριμένων μοντέλων LG Recorders έχουν εμφανιστεί παρόμοια προβλήματα.. Μην προσπαθήσεις να το καθαρίσεις μόνος σου..

Νομιζα οτι ειχε εγγυηση 1 χρονο αλλα τελικα εχει 2 οποτε ειμαι ακομα μεσα! Αυριο κιολα θα το παρω! Δεν πιστευω να αρνηθουν επειδη του εκανα αναβαθμιση το firmware?

:BDGBDGB53:

Νομιζα οτι ειχε εγγυηση 1 χρονο αλλα τελικα εχει 2 οποτε ειμαι ακομα μεσα! Αυριο κιολα θα το παρω! Δεν πιστευω να αρνηθουν επειδη του εκανα αναβαθμιση το firmware?

:BDGBDGB53:

Oχι αλλά δεν χρειάζεται να αναφέρεις τίποτα.. Απλά πάς και λες οτι δεν παίζει τα DVDs.. Γενικα η LG εχει καλό after sales support, δεν νομίζω να εχεις πρόβλημα..

Οκ, ευχαριστω. :a0210: Ηθελα ομως να ρωτησω, ειναι τοσο "αξιοπιστα" τα LG γιατι απ' οτι ειδα και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα!

Απο το πολωνικο site της LG, πριν απο καιρο αλλα απ' οτι βλεπω τωρα το site ειναι down. Αν δεν υπαρχει προβλημα με το forum μπορω να την ανεβασω καπου και να δωσω τα links για να την κατεβασουν οσοι θελουν!