Δεν σας λέω όλα τα "κουλά" που συμβαίνουν σ' εμένα με το iMac αλλά μόνο αυτά που μου σπάνε τα νεύρα και δυστυχώς τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά.
Λοιπόν...
Κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω κάποιο αρχείο insert στο Mail πατώντας το συνδετήρα το πρόγραμμα κολλάει.
Όχι μόνιμα αλλά για αρκετό διάστημα.
Πιό αναλυτικά.
Θέλω να επισυνάψω δύο φωτογραφίες σε κάποιο e-mail με αστείο μέγεθος (64k). Μόλις πατάω το συνδετήρα και επιλέγω το file αρχίζει να γυρίζει αυτός ο σπαστικός τροχός με το rainbow
.... Περιμένω.. περιμένω.... Ανοίγω το Force quit και μου δείχνει οτι το πρόγραμμα είναι not responting
.... δεν το κλείνω αλλά περιμένω.....
Μετά από 2-3 δείχνει να ξεκολλάει και η φωτογραφία έχει μπεί κανονικά.
Ότι κάνω από δώ και μετά, δηλαδάη όσες φωτογραφίες και να βάλω, το κάνει σε χρόνο dt. Αμέσως.
Μπορείτε να μου πείτε τι σκατά συμβαίνει;
Αυτό δεν μου το κάνει μόνο με το Mail, μου το κάνει με πολλά προγράμματα, σχεδόν με όλα, ακόμα και με το iTunes, τα οποία δείχνουν μια απίστευτη δυσκολία στο να ξεκινήσουν μερικές φορές, αλλά αναφέρω μόνο το Mail σαν πιο χαρακτηριστικό.
Μόλις ξεκινήσουν βέβαια από κεί και πέρα όλα μια χαρά....
(Μην μου πείτε πάλι τι είναι αυτά, πρώτη φορά το ακούω και μόνο σ´εσένα συμβαίνουν γιατί δεν σας πιστεύω....
).
Λοιπόν...
Κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω κάποιο αρχείο insert στο Mail πατώντας το συνδετήρα το πρόγραμμα κολλάει.
Όχι μόνιμα αλλά για αρκετό διάστημα.
Πιό αναλυτικά.
Θέλω να επισυνάψω δύο φωτογραφίες σε κάποιο e-mail με αστείο μέγεθος (64k). Μόλις πατάω το συνδετήρα και επιλέγω το file αρχίζει να γυρίζει αυτός ο σπαστικός τροχός με το rainbow

Μετά από 2-3 δείχνει να ξεκολλάει και η φωτογραφία έχει μπεί κανονικά.
Ότι κάνω από δώ και μετά, δηλαδάη όσες φωτογραφίες και να βάλω, το κάνει σε χρόνο dt. Αμέσως.
Μπορείτε να μου πείτε τι σκατά συμβαίνει;
Αυτό δεν μου το κάνει μόνο με το Mail, μου το κάνει με πολλά προγράμματα, σχεδόν με όλα, ακόμα και με το iTunes, τα οποία δείχνουν μια απίστευτη δυσκολία στο να ξεκινήσουν μερικές φορές, αλλά αναφέρω μόνο το Mail σαν πιο χαρακτηριστικό.
Μόλις ξεκινήσουν βέβαια από κεί και πέρα όλα μια χαρά....
(Μην μου πείτε πάλι τι είναι αυτά, πρώτη φορά το ακούω και μόνο σ´εσένα συμβαίνουν γιατί δεν σας πιστεύω....