Πρόβλημα με Manhattan plaza cm-xt

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
11,146
Αθήνα...
Καλησπερα,θα ηθελα τα φωτα σας πανω σε ενα θεμα,ειχα ενα δορυφορικο δεκτη mvision αλλα επειδη χαλασε,και εδειχνε μονο μια μπλε οθονη,ειπα να αγορασω μια πολυ προσορινη λυση,και ετσι καταληξα στον manhattan xt cm,τον αγορασα απο το πλαισιο,αυριο το πρωι που θα τον εχω,θα τον συνδεσω αμεσως με το πιατο μου,εχω ετοιμη την εγκατασταση,και το πιατο ειναι ηδη γυρισμενο στον hotbird,με το που τον ανοιξω σιγουρα θα θελει search τα καναλια,θα αναγνωρισει μονο του τον δορυφορο;πρεπει να κανω κατι;Επειδη δεν γνωριζω πολλα πραγματα,θυμαμαι οτι ειχε και καλο σημα,και ποιοτητα(ειμαι αθηνα)εαν με ρωτησει σε ποιον δορυφορο να ψαξει,η οτιδηποτε αλλο ειναι πιθανο να με ρωτησει,τι να βαλω;
Θα σας ενημεροσω ξανα αυριο που θα τον εχω στα χερια μου!
Ευχαριστω προκαταβολικα,
Ανδρεας!

Αν έχεις μόνο έναν δορυφόρο τότε θα τον δηλώσεις μέσα στο μενού του δέκτη και απλά θα κάνεις αναζήτηση στον δορυφόρο για να κατεβάσει τα κανάλια.....

Εννοείται ότι στην επιλογή δορυφόρου θα βάλεις Hotbird ....

Δεν είχες εγγύηση για τον mvision ??????

Τον mvision τον ειχα 1,5 χρονια,θα αγορασω αλλον πολυ καλυτερο αλλα για περιπου εναν μηνα θα κρατησω αυτον,στον hotbird ποια καναλια παρακολουθειτε οσοι επιλεξατε τον hotbird;

Έχω την εντύπωση ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση .......

Αν δεν έχεις συνδρομή σε κάποια πακέτα δεν υπάρχει και τίποτα αξιόλογο στα ελεύθερα εκτός από κάποια μουσικά.....

Εαν θυμαμαι καλα εχει free τα eurosport 1-2 που με ενδιαφερουν και αλλα.....

Ναι, ο hotbird είναι μόνο για συνδρομές.
Αντίθετα ο Astra έχει πολλές και καλές επιλογές.

Εννοείται ότι η ιδανική λύση είναι Astra και Hotbird μαζί.

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Manhattan plaza cm-xt

οχι βεβαια φιλε μου το ζεστο πουλι ειναι 13 μοιρες και το αστρο ειναι 19.

Εχει λιγο διαφορα,στον hotbird πραγματικα δεν εχει κανενα καλο καναλι;

Ολοι οι δορυφοροι εχουν και κατι να προσφερουν,επιλογη δικη σου ειναι

Kαι πως γινεται να εχω σημα 78% και ποιοτητα 66%; Αυτο δεν ειναι λιγο παραξενο;Αθηνα ειμαι,στον hotbird,κανονικα δεν θα επρεπε η ποιοτητα να ειναι πιο μεγαλη;(με 80αρι πιατο)

Ε, εντάξει, ίσως το πιάτο σου να θέλει μικρορύθμιση, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν χάνεις τίποτα. Και με 66% μια χαρά είσαι..

Ο καθε δεκτης γραφει οτι θελει ποιοτηα και σημα ,μονο με οργανο φιλε θα εχεις αριστες μετρησεις

Ποια είναι η μέγιστη ένδειξη ποιότητας σήματος του δέκτη σου;

εσυ απο το δεκτη βγαζεις συμπερασμα μη τραλαθουμε:rifle:

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Manhattan plaza cm-xt

εσυ απο το δεκτη βγαζεις συμπερασμα μη τραλαθουμε:rifle:
Γιατί, από που θα βγάλει συμπεράσματα? Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος για τον κάθε χρήστη?
Σχεδόν κάθε δέκτης έχει το δικό του τρόπο μέτρησης της στάθμης σήματος.
Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση ο δέκτης μετράει το σήμα μέχρι το 100%, ένα ποσοστό 60% σημαίνει ότι το πιάτο δεν σκοπεύει σωστά.

Και κάτι άλλο. Οταν απαντάς θα δίνεις και τη λύση για να μη "τρελαθούμε" κιόλας.