Πρόβλημα με Manhattan plaza cm-xt

Ο καθε δεκτης γραφει οτι θελει ποιοτηα και σημα
Σχεδόν κάθε δέκτης έχει το δικό του τρόπο μέτρησης της στάθμης σήματος.
Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση ο δέκτης μετράει το σήμα μέχρι το 100%

ολοι πανε μεχρι το 100,αλλα δεν λεει τιποτα αυτο,και δεν ειναι μετρο αυτο,και 45% να εχει μπορει να εινα τελειο το πιατο επανω στο δορυφορο,αλλα και 80% και να κανει παγωματα,εφ οσον θελει το τελειο ο φιλος αν κανει το κοπο και να το κεντραρη με οργανο-bye-

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Manhattan plaza cm-xt

Γιατί, από που θα βγάλει συμπεράσματα? Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος για τον κάθε χρήστη?
Σχεδόν κάθε δέκτης έχει το δικό του τρόπο μέτρησης της στάθμης σήματος.
Αν στη συγκεκριμένη περίπτωση ο δέκτης μετράει το σήμα μέχρι το 100%, ένα ποσοστό 60% σημαίνει ότι το πιάτο δεν σκοπεύει σωστά.
Ακριβώς!

σωστος
Σωστός σε τι? Για Hotbird μιλάμε.
Από έναν δέκτη που έχεις στην κατοχή σου δεν μπορείς να καταλάβεις πότε λαμβάνει φουλ σήμα και πότε όχι? Πρέπει να το μετρήσεις με όργανο?

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Manhattan plaza cm-xt

Σωστός σε τι? Για Hotbird μιλάμε.
Από έναν δέκτη που έχεις στην κατοχή σου δεν μπορείς να καταλάβεις πότε λαμβάνει φουλ σήμα και πότε όχι? Πρέπει να το μετρήσεις με όργανο?

δεν γραφω για το οργανο εχω αφαιρεσει καποιο μερος απο το quote προς τον suzakia
λεω σωστος για το πως μετρανε οι δεκτες(δηλαδη εχουν αλλη κλιμακα ο καθενας χωριστα)

αλλα μια και απευθινεσαι σε εμενα λες να μη ξερω ποτε εχω full σημα :operator:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Manhattan plaza cm-xt

αλλα μια και απευθινεσαι σε εμενα λες να μη ξερω ποτε εχω full σημα :operator:
κατά τον souzakia με τον οποίο μόλις συμφώνησες όχι, δεν ξέρεις:
εσυ απο το δεκτη βγαζεις συμπερασμα μη τραλαθουμε:rifle:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Manhattan plaza cm-xt

κατά τον souzakia με τον οποίο μόλις συμφώνησες όχι, δεν ξέρεις:

Βρε συ Alex το παιδί είπε την άποψη του και είναι ξεκάθαρη οι καλύτερες μετρήσεις γίνονται με όργανο αυτό δεν σημαίνει ότι και με ένα δέκτη δεν μπορούν να γίνουν(και εγώ με δέκτη 1 φορά το τριμηνο πάνω στην ταράτσα είμαι)
Νομίζω κολλάμε σε θέματα και χάνουμε την ουσία
Ένα όργανο θεωρώ ότι απευθύνετε σε επαγγελματίες και είναι απαραίτητο

Βρε συ Alex το παιδί είπε την άποψη του και είναι ξεκάθαρη οι καλύτερες μετρήσεις γίνονται με όργανο

Αντε εγινε αντιλιπτο επιτελους.....:BDGBGDB55:

Για διαφορετικά πράγματα μιλάμε. Αλλο το όργανο ή tv και δέκτης στην ταράτσα και άλλο ο δέκτης στο σαλόνι και οι ενδείξεις σήματος στο μενού του.

Εδώ μιλάμε για το δεύτερο. Δηλαδή αν ο χρήστης με τις ενδείξεις του δέκτη του με τον οποίο είναι εξοικειωμένος, μπορεί να καταλάβει αν έχει μειωμένο σήμα ή όχι, σε σχέση με πριν.
Πολύ πιο απλά: Εχεις ένα δέκτη που σε συγκεκριμένα κανάλια εμφανίζει ποιότητα σήματος π.χ. 92%. Μετά από δυνατό αέρα η στάθμη πέφτει στο 60%. Ε, δε θέλει φιλοσοφία για να καταλάβεις ότι κάτι τρέχει με την εγκατάσταση.

Το όργανο είναι για άλλη δουλειά και δε μπορεί να έχει ο καθένας από ένα, ούτε μπορείς κάθε λίγο να καλείς τεχνικό να σου μετράει ..την πίεση.

Κανείς δε διαφωνεί ότι με το όργανο θα κάνεις εύκολες μετρήσεις και γρήγορο συντονισμό, αλλά στην συγκεκριμένη συζήτηση δεν ήταν αυτό το θέμα.

Αντε εγινε αντιλιπτο επιτελους.....:BDGBGDB55:

Κοίτα, οι περισσότεροι εδω γράφουν απαντήσεις με επιχειρήματα και όχι τηλεγραφικές του τύπου:

εσυ απο το δεκτη βγαζεις συμπερασμα μη τραλαθουμε:rifle:

χωρίς καμία επεξήγηση.
Ετσι αποφεύγεται ο άσκοπος διάλογος..

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Manhattan plaza cm-xt

δηλαδη σαν τι αναλυση ζητας? ενα τετοιο θεμα τι να αναλθσεις το σημα του εκαστοτε δεκτη? και το κατα ποσο εχει ευαστητο tuner,αλλοστε για σημε μιλαμε,δεν καταλαβενω γιατι δεν ειναι χρησιμο η αναφορα του οργανου?

Κοίτα, οι περισσότεροι εδω γράφουν απαντήσεις με επιχειρήματα και όχι τηλεγραφικές του τύπου

ξερεισ ποσα quote μπορω να σου κανω με τηλεγραφικεσ απαντησεισ?θα γεμισω ασκοπα ποστ-bye-

Για αρχή βελτίωσε την ορθογραφία σου ώστε να καταλαβαίνουμε τι θέλεις να πεις.
Γενικά ο κανόνας είναι "γράφουμε όταν έχουμε κάτι να πούμε"

Αυτά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Manhattan plaza cm-xt

Γιατι θα μου βαλεις βαθμο??:BDGBGDB55:
Τι βαθμό να σου βάλω? Προέχει να καταλαβαίνουμε τι θέλεις να πεις..

(και άσε τις εξυπνάδες για αλλού)