Πρόβλημα με Martin Logan Aerius

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο που είχε βγει.

Το ένα ηχείο δεν παίζει καθόλου (ακούγεται ίσα-ίσα αν βάλεις τέρμα τον ενισχυτή).

Το άλλο έχει πολύ μειωμένα πρίμα. Σαν κανονικό ηχείο χωρίς τουήτερ ένα πράμα.

Τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή? Τι μπορεί να φταίει?

Άνοιξα αυτό που δε παίζει καθόλου και στο ηλεκτρονικό του κύκλωμα δε φαινόταν κάτι...καρβουνιασμένο. Όλα μια χαρά.

Καμιά ιδέα?

Απο καπου δεν παιρνουν ρευμα τα <μεγαφωνα>?παρεκαμψε τα προηγουμενα τμηματα,απομονωσε τα ,βαλε μια μικρη και ακινδυνη τροφοδοσια και δες τι γινεται

Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο που είχε βγει.

Το ένα ηχείο δεν παίζει καθόλου (ακούγεται ίσα-ίσα αν βάλεις τέρμα τον ενισχυτή).

Το άλλο έχει πολύ μειωμένα πρίμα. Σαν κανονικό ηχείο χωρίς τουήτερ ένα πράμα.

Τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή? Τι μπορεί να φταίει?

Άνοιξα αυτό που δε παίζει καθόλου και στο ηλεκτρονικό του κύκλωμα δε φαινόταν κάτι...καρβουνιασμένο. Όλα μια χαρά.

Καμιά ιδέα?

Τι εγινε ρε φιλαρακ???
Σε μπελαδες μπήκες!!!

Last edited:
Αποσύνδεσε το Aerious απο το ρεύμα, άστο μερικές ωρίτσες και μετά με ηλεκτρική σκούπα ( με την χοάνη καθαρισμού κουρτινών ) προ-σε-κτι-κά καθαρίζουμε την επιφάνεια της μεμβράνης, σιγά-σιγά, ώστε να αφαιρεθεί η σκόνη ανάμεσα στη μεβράνη και στο πλέγμα.

Εάν και αυτό δεν δουλέψει, μάλλον αλλάζεις μεβράνη.

Ενα τηλεφωνηματάκι βέβαια στην Adamco δεν βλάπτει.... -bye-

Αποσύνδεσε το Aerious απο το ρεύμα, άστο μερικές ωρίτσες και μετά με ηλεκτρική σκούπα ( με την χοάνη καθαρισμού κουρτινών ) προ-σε-κτι-κά καθαρίζουμε την επιφάνεια της μεμβράνης, σιγά-σιγά, ώστε να αφαιρεθεί η σκόνη ανάμεσα στη μεβράνη και στο πλέγμα.

Εάν και αυτό δεν δουλέψει, μάλλον αλλάζεις μεβράνη.

Ενα τηλεφωνηματάκι βέβαια στην Adamco δεν βλάπτει.... -bye-

Μπιλάρα μου μας έσωσες! :Banane0:

Καθάρισμα θέλανε τα ρημάδια! :2thumb22sup:

Βέβαια δεν τα ρούφηξα με ηλεκτρική, αλλά τα φύσηξα με μικρό κοφλεράκι. Το τι σκόνη βγάλανε δε θα το πιστεύατε! :jester:

Τώρα παίζουν κανονικά και έχω την εντύπωση λίγο καλύτερα από πριν στα πρίμα! :ears:

Μπιλάρα για άλλη μια φορά σου είμαι υπόχρεος!