Πρόβλημα με μνήμη και πληκτρολόγιο στο ΒΙΟΣ σε μητρική κάρτα ASUSTeK P5B-VM

Συγνώμη υπέθεσα λάθος ότι είχες γνώση των προϋγούμενων ποστ. Έχω 3 δίσκους πάνω 2τβ, 1 τβ και 500γβ. Τα 2 λειτουργικά είναι στους 2 δίσκους εγκατεστημένα. Ναι την επιλογή τι δοκίμασα που λες.

Τα posts σου τα διάβασα αλλά οι επιλογές σου στενεύουν.. Αν το πρόβλημα της μνήμης στο έχει δημιουργήσει το bios δλδ είναι απο τις ρυθμίσεις της onboard κάρτας γραφικών και δεν μπορείς να μπείς να το αλλάξεις, θα μπορούσες να βγάλεις την ΑΤΙ, να συνδέσεις με την onboard και τον δισκο που έχει τα 8 μόνο πάνω, αν δεν μπει στο bios, η μόνη λύση που έχω να σου προτείνω είναι να "στήσεις" ουσιαστικά από την αρχή το μηχάνημα 1-1 δίσκο. Αν μάλιστα ήμουν στη θέση σου θα το άφηνα με m/b - cpu - 2Dimm, onboard vga, 1HDD, clear cmos ξανά και θα πέρναγα windows. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει, αλλά νομίζω ότι πρίν "τα σκασεις" για καινούργιο πρέπει να δοκιμάσεις τα πάντα.

Σε πρόλαβα ή την άλλαξες charlymp;Αποκλείεται να φταιει η μητρική.Ούτε στο πρόβλημα της μνήμης ούτε στο bios.Στο πρώτο φταίει μάλλον το 32bito σύστημα που βλέπει λιγότερη μνήμη από την εγκατεστημένη σαν διαθέσιμη.Στο δεύτερο μάλλον το update sto bios [Πόσες φορές έχεις ακούσει μη πειράζεις το bios update στη ζωή σου];Κι όμως και πάλι το πείραξες... -bye-