Προβλημα με νοβα

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,838
Αθήνα...
Το καναλι novasport 7,ειναι βεβαια το μονο αποτα novasport που το κανει αυτο,λεει κωδικοποιημενη υπηρεσια,καλεστε το......για να αποκτησετε προσβαση σε αυτο το καναλι,πληρωμενο το εχω,το full pack.Τι μπορει να φταιει;Το κανει και σε εσας;

Το καναλι novasport 7,ειναι βεβαια το μονο αποτα novasport που το κανει αυτο,λεει κωδικοποιημενη υπηρεσια,καλεστε το......για να αποκτησετε προσβαση σε αυτο το καναλι,πληρωμενο το εχω,το full pack.Τι μπορει να φταιει;Το κανει και σε εσας;

πρεπει να εινα προβλημα απ`αυτους.
κανε ενα τηλεφωνο αυριο και σιγουρα θα στο ανοιξουν.
εγω δεν μπορω να το τσεκαρω τωρα,γιατι αυτην την περιοδο το εχω γυρισει στο valuepack.

Σιγουρα δεν ειναι και το πιο ενδιαφερον καναλι,ετσι και αλλιως τετοια ωρα θα εδειχνε το προγραμμα της αυριανης μερας,να το αφησω ανοιχτο σε αυτο το καναλι για να κατεβασει κλειδια;

Τωρα ξαφνικα εφτιαξε,κανονικα το παιχνιδι εκτως απο τον σκαι το εδειχνε και το nova sport 7?

Απάντηση: Re: Προβλημα με νοβα

Τωρα ξαφνικα εφτιαξε,κανονικα το παιχνιδι εκτως απο τον σκαι το εδειχνε και το nova sport 7?

ισως. τωρα που ειπες εγραφε στις πληροφοριες οτι θα δειξει τον τελικο αλλα η εικονα ηταν μαυρη. τους πηρα και τους ρωτησα γιατι δεν μπορω να δω τον αγωνα. αλλα οπως ειπα και πριν δε θυμαμαι την απαντηση. για περυσι μιλαω παντα.

Καταλαβα,παντως σαν μεταδοση ολοι οι σταθμοι πηραν pure hd,μαλιστα ο σκαι πιστοσε μια αιθουσα της odeon,και κανονικα με το συμβολο skai hd εδειξε τον αγωνα,και μου ειπαν οτι ηταν τελεια η ποιοτητα..να τα βλεπει η νοβα...