πρόβλημα με ολοκαίνουριο ADVANCE MAP 305 DA

Απάντηση: Re: Απάντηση: πρόβλημα με ολοκαίνουριο ADVANCE MAP 305 DA

Θα σε παρακαλούσα όταν θες να αστειευτείς με κάτι από τα γραφόμενά μου να το δείχνεις με κάποιον τρόπο πιο σαφή. Υπάρχει κίνδυνος παρεξήγησης από ένα τέτοιο ύφος το οποίο εγώ σε κάθε περίπτωση δεν υιοθετώ.
Αν πάλι δεν ήθελες να αστειευτείς τότε τα πράγματα είναι πιο σοβαρά και μάλλον έχουμε αρχίσει να εκτροχιαζόμαστε.

Δεν θέλω συνεχίσουμε αυτού του είδους τη συζήτηση εδώ μέσα.
Επίσης να ξέρεις ότι δεν μου είσαι καθόλου δυσάρεστος. Το αντίθετο θα έλεγα.
Απλά προσπαθησε να αποκτήσεις "εν τω χρόνω" τη δική σου άποψη για κάποια άτομα που δεν γνωρίζεις εσύ ο ίδιος προσωπικά.

Last edited:
Γιωργο οι DENON PMA 860,DENON AVR 3800 δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο σαν ενισχυτες.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: πρόβλημα με ολοκαίνουριο ADVANCE MAP 305 DA

Δεν θέλω συνεχίσουμε αυτού του είδους τη συζήτηση εδώ μέσα.
Επίσης να ξέρεις ότι δεν μου είσαι καθόλου δυσάρεστος. Το αντίθετο θα έλεγα.
Απλά προσπαθησε να αποκτήσεις "εν τω χρόνω" τη δική σου άποψη για κάποια άτομα που δεν γνωρίζεις εσύ ο ίδιος προσωπικά.
Θα συμφωνήσω ότι δεν θα γίνει πεδίο αντιπαραθέσεων το νήμα αν προσπαθήσεις και εσύ να είσαι πιο προσεκτικός. Όπως καταλαβαίνεις το να έχεις προσωπική άποψη για το ποιος είναι ο καθένας εκτός του ότι είναι αδύνατο πρακτικά είναι και άνευ σημασίας μιας και θα έπρεπε να είναι αρκετό το στυλ γραφής για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Μιας και αρέσκεσαι σε νουθεσίες πάντως, επέτρεψέ μου και εμένα μία επειδή σε διαβάζω πολύ προσεκτικά τελευταία που είσαι πολύ "ενεργός": Οι γνώσεις δεν φθάνουν για να είναι η συμβολή σου σημαντική στο forum.

Σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή του με το Black buty ALPS και να το λύσω μια και καλή.

Γιώργο κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις από πλευράς όχι τεχνικής αλλά ...καταναλωτικής. Όπως είπε και ο King έτσι όχι μόνο θα χάσεις συνολικά την εγγύηση αλλά έτσι εγκαταλείπεις και την όποια προσπάθεια δικαίωσής σου.

Re: Απάντηση: Re: πρόβλημα με ολοκαίνουριο ADVANCE MAP 305 DA

Γιωργο το Θρυλικό μεταλλικό ποτ Black Beauty της Alps δυστυχώς δεν παράγεται πλέον....
...Εαν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση, θα μπορούσες να αλλάξεις το ποτενσιόμετρο με ένα κορυφαίο διακοπτικό ποτενσιόμετρο που φορούν προενισχυτές που κοστίζουν >> 3.000 ευρώ και βάλε.

Τα καλά διακοπτικά κοστίζουν από 150-400 Ε .

Η εγγύηση δεν με πολυ ενδιαφέρει.Ο ενισχυτης παίζει περίπου 15 ημέρες συνέχεια σε χαμηλή ένταση βέβαια αλλά πρακτικά δεν τον κλείνω καθόλου.
Πιστεύω ότι αν είναι να βγάλει βλάβη θα την βγάλει στην αρχή.
Σκέφτομαι μήπως φτιάξω έναν παθητικό προ. Μπορείς να μου πεις μερικούς
τύπους από τα ποτ και τους επιλογείς πηγών ?:fahne90:

Σα να βλέπω μία τάση για καυγά...
Επίσης βλέπω μιά τάση αυτοκαταστροφική...
Έτσι παρακαλώ τα αγαπητά μέλη να αυτοσυγκρατηθούν...
Βέβαια όσα θέλουν να αυτοκαταστραφούν είναι δικό τους θέμα, αρκεί να μην ανακατεύονται άλλοι... στη βούληση του μέλους...

Πάμε παρακάτω:
Ο Στέργιος έγραψε για ενημέρωση του εισαγωγέα εκ της διαχείρισης.
Βασικά διαφωνώ θεωρώντας πως ένας επαγγελματίας που δεν παρακολουθεί τα εγχώρια και διεθνή φόρα (αντίστοιχα και τον ειδικό τύπο), είναι κάπως, κάπως...
Οπότε και επειδή το βήμα είναι ελεύθερο για όλους, δεν υπάρχει πρόβλημα συμμετοχής κανενός στο κλάμπ.
Έστω και για λίγο...

Φυσικά το παραπάνω μπορέι να μην είναι καν ουσιώδες, διότι πιστεύω πως οι της μητρικής εταιρίας αλλά και της εδώ αντιπροσωπίας είναι ενήμεροι για τα προβλήματα των μηχανών τους, οπότε αν δοθεί λύση θα είναι συνολική και παγκόσμια.
Θα ενημερωθούμε γι' αυτό από τα μέλη που συναντησαν το πρόβλημα αλλά και για την συνολική αντιμετώπιση αυτού.
Εκ των γεγονότων και αν θυμάμαι καλά, πρόβλημα σε σιντί πλέυερ της ίδιας εταιρίας αντιμετωπίστηκε με αντικατάσταση, δηλαδή με την καλύτερη αντιμετώπιση σε πελάτη.
Και είναι λογικό για μία νεά εταιρία που επενδύει για να έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα...

Ο Στέργιος έγραψε για ενημέρωση του εισαγωγέα εκ της διαχείρισης.
Βασικά διαφωνώ θεωρώντας πως ένας επαγγελματίας που δεν παρακολουθεί τα εγχώρια και διεθνή φόρα (αντίστοιχα και τον ειδικό τύπο), είναι κάπως, κάπως...
Οπότε και επειδή το βήμα είναι ελεύθερο για όλους, δεν υπάρχει πρόβλημα συμμετοχής κανενός στο κλάμπ.
Έστω και για λίγο...

Συμφωνώ σε αυτό που γράφεις φίλε μου Τζώνε.

Τώρα όμως ο άνθρωπος (αν διαβάζει το avclub) γνωρίζει ότι είναι καλοδεχούμενος εδώ, ότι θέλουμε την άποψή του.

Γιατί αν κάτσεις να διαβάσεις το θρεντ από την αρχή και έρθεις στη θέση του αντιπροσώπου, πίστεψέ με ότι δε θα θέλεις να συμμετάσχεις με κανένα τρόπο σε μια διαδικτυακή παρέα η οποία έχει πάρει τις διαστάσεις του λαϊκού δικαστηρίου.

Προτείνω λοιπόν στο μέλλον σε κάθε περίπτωση παρόμοιων θεμάτων να ενημερώνεται μέσα σε 1-2 ημέρες και η "αντίθετη πλευρά", έτσι ώστε να είναι πολύπλευρη η ενημέρωση των μελών.

Αυτό θα εξασφαλίσει τη σοβαρότητα του βήματος αυτού και για τους μεν και για τους δε.
Οι καταναλωτές θα έχουν ένα αξιόπιστο εργαλείο είτε για να γνωστοποιήσουν τα προβλήματα τους με κάποια συσκευή, είτε για να αποφασίσουν ή όχι για την αγορά κάποιας.
Οι αντιπρόσωποι του κυκλώματος της διανομής θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν στο αγοραστικό κοινό ότι υπάρχουν και μετά την πώληση.
Ή να μη το αποδείξουν τελικά.
Αλλά αυτό θα είναι δικό τους θέμα αφού θα έχουν ενημερωθεί.

Γκρήτινγκς. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρόβλημα με ολοκαίνουριο ADVANCE MAP 305 DA

Η εγγύηση δεν με πολυ ενδιαφέρει.Ο ενισχυτης παίζει περίπου 15 ημέρες συνέχεια σε χαμηλή ένταση βέβαια αλλά πρακτικά δεν τον κλείνω καθόλου.
Πιστεύω ότι αν είναι να βγάλει βλάβη θα την βγάλει στην αρχή.
Σκέφτομαι μήπως φτιάξω έναν παθητικό προ. Μπορείς να μου πεις μερικούς
τύπους από τα ποτ και τους επιλογείς πηγών ?:fahne90:

Καλύτερα να μην χαλάσουμε την ομαλή ροή αυτού του θέματος.
Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει το θέμα με τους προενισχυτες, στείλε μου p.m με το τηλέφωνό σου για να τα πούμε με την ησυχία μας. Στη διάθεσή σου για ό,τι χρειαστείς. Διαθέτω πλήρη εξοπλισμό για να κάνουμε τις μετρήσεις μας και τις ακροάσεις μας.

Στέργιε, η διεύθυνση του avclub θα πρέπει να γνωρίζει κάθε φορά τα στοιχεία του καταγγέλοντος και να είναι σε θέση να αναλάβει την πλήρη ευθύνη σε περίπτωση δημοσίευσης ανώνυμων καταγγελιών που θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι και αβάσιμες.

Στέργιε, η διεύθυνση του avclub θα πρέπει να γνωρίζει κάθε φορά τα στοιχεία του καταγγέλοντος και να είναι σε θέση να αναλάβει την πλήρη ευθύνη σε περίπτωση δημοσίευσης ανώνυμων καταγγελιών που θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι και αβάσιμες.

Αυτό συμβαίνει ούτως ή άλλως.

Όταν πρόκειται για καταγγελία, φυσικά.

Φρόνιμαααααα... :grandpa:

Στέργιε δεν ακούγεται άσχημο αυτό που γράφεις.
Και ο Ι.Κ έχει δίκιο για επώνυμες ή μη καταγγελίες.

Το θέμα είναι να υπάρχει εδώ μέσα σοβαρότης ώστε όντως ο αντιπρόσωπος ή ο μηχανικός της εταιρίας να μπεί στην σελίδα μας και να εκφράσει τις απόψεις του.
Όταν η σοβαρότητα της κατηγορίας αυξηθεί... και άλλο, νομίζω πως θα είναι καλύτερα για όλους...

Βέβαια υπάρχουν και άλλοι τρόποι, σαν αυτούς που εφαρμόζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, με τις πασίγνωστες "ανακλήσεις"...
Οι οποίες δημοσιεύονται σε όλο τον ανάλογο ειδικό τύπο του πλανήτη.
Φυσικά αν υπάρξει ανάλογη δημοσίευση στον ειδικό τύπο, είναι και εδώ καλοδεχούμενη.
Μάλιστα θα "καρφιτσωθεί".-

Διαβάζω με προσοχή και δέν μπορώ να καταλάβω την τροπή τής συζήτησης.
Δηλαδή εσείς έχετε ξαναδεί ή ξανακούσει για ρυθμιστικό εντασης που εμπεριέχει, αλίμονο, λιπαντικό υγρό ? Και που η ποσότης είναι τέτοια ωστε να προκαλείται πρόβλημα επαφής αν τυχόν το ρυθμιστικό δέν είναι οριζόντιο ή κάθετο, απο τήν μετατόπιση ! του λαδιού ? Ανεξάρτητα απο τήν αντιμετώπιση εταιρείας και κατσκευαστή η οποία πιστεύω οτι δέν μπορεί παρά να είναι η ικανοποίηση του πελάτου, αδυνατώ να πιστέψω τον συγκεκριμμένο λογο τής μη καλής λειτουργίας.
Δέν υπάρχει κάτι κακό , πολλές φορές οι εργαλειομηχανές συναρμολόγησης κάνουν προβλήματα σε εξαρτήματα ή ακόμα γιατί οχι και μιά κατασκευαστική αστοχία απο πλευράς κατασκευαστή ρυθμιστικού.
Επίσης κάποιος μίλησε για καταγγελία! Μα για ποιά καταγγελία συζητάτε ? Σε πιο οργανο ? Ενα μέλος , δυό μέλη, Χ μέλη αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα και το συζήτησαν ζητώντας και μιά δεύτερη γνώμη απο άλλα μέλη. Διαδικασία
πρωταρχική και ιδιαίτερα γνωστή σε ολα τα φορα του κόσμου.
Ελεος και σοβαρότης είναι η προτροπή για οποιον θέλει να συμμετέχει βοηθώντας, πάσχοντες , συζητηση και επίπεδο.

Απάντηση: Re: πρόβλημα με ολοκαίνουριο ADVANCE MAP 305 DA

Δηλαδή εσείς έχετε ξαναδεί ή ξανακούσει για ρυθμιστικό εντασης που εμπεριέχει, αλίμονο, λιπαντικό υγρό ? Και που η ποσότης είναι τέτοια ωστε να προκαλείται πρόβλημα επαφής αν τυχόν το ρυθμιστικό δέν είναι οριζόντιο ή κάθετο, απο τήν μετατόπιση ! του λαδιού ? Ανεξάρτητα απο τήν αντιμετώπιση εταιρείας και κατσκευαστή η οποία πιστεύω οτι δέν μπορεί παρά να είναι η ικανοποίηση του πελάτου, αδυνατώ να πιστέψω τον συγκεκριμμένο λογο τής μη καλής λειτουργίας.

H Advance Acoustic δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση, τεχνικής φύσεως, για το συγκεκριμένο πρόβλημα του ποτενσιόμετρου. Δεν αναφέρθηκε και στο είδος του λιπαντικού ή την ποσότητα που εμπεριέχεται μέσα στο συγκεκριμένο τύπο ποτενσιόμετρου με το οποίο εξοπλίζει τους ενισχυτές της.
Η εμπειρία μου με πολλά ποτενσιόμετρα της αγοράς, διακοπτικού τύπου, πλαστικού φιλμ, άνθρακα κ.λ.π. είναι πιστεύω αρκετή για να βγάλω το συμπέρασμα ότι η ποσότητα του λιπαντικού ή βελτιωτικού επαφών που εμπεριέχεται στα ποτενσιόμετρα είναι πολύ μικρή έως σχεδόν ανύπαρκτη.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι τα έχω δει όλα .
Από τη στιγμή όμως που ο τοπικός αντιπρόσωπος αναφέρθηκε σε αυτό το λιπαντικό, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που μας μετέφερε εδώ το μέλος που άνοιξε το θέμα, εγώ δεν έχω λόγους παρά να συμφωνήσω με το συγκεκριμένο πόρισμα του αντιπροσώπου. Πόσο μάλλον όταν ο αντιπρόσωπος και συγκεκριμένα ο κ. Πετρόπουλος himself διαθέτει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνικές γνώσεις τουλάχιστον από εμένα.

Αν μου φέρνατε το προβληματικό ποτενσιόνετρο, θα μπορούσα ενδεχομένως να το εξετάσω και να σας πω με βεβαιότητα πλεον που ακριβώς εντοπίζεται το πρόβλημα που αναφέρθηκε εδώ.

Πέραν αυτών που ανέφερα, συμφωνώ και με αυτά που έγραψε ο κ. Διακογιάννης.

Για μένα δεν έχει τόση μεγάλη σημασία το πως ορίζεται η λέξη καταγγελία και το πως ορίζεται η λέξη συκοφαντική δυσφήμηση. Είμαι έναν απλός χομπίστας και το αντικείμενο της δουλειάς μόνο με την αγορά του Hi-Fi δεν έχει σχέση. Συνήθως ο άμεσα θιγόμενος είναι αυτός που βρίσκει τρόπους και τα ταιριάζει, ειδικά όταν βλάπτεται με κάποιο τρόπο και οικονομικά.

Δεν είμαι όμως νομικός και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες επι του θέματος. Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, δεν έχει παρά να μας ενημερώσει και κατά τρόπον τινά να μας προστατέψει, τουλάχιστον σαν καταναλωτές.

Last edited: