Προβλημα με ΟΝΚΥΟ 876

novocelac71

New member
18 April 2009
22
Δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει κανεις κατοχος ΟΝΚΥΟ παρομοιο προβλημα αλλα πριν παω στο σερβις θα ηθελα την γνωμη οποιου μπορει να βοηθησει.
Ο ενισχυτης μου λοιπον εκει που παιζει στα καλα του καθουμενου σβηνει και περναει στο standby. Τον εχω κανα χρονο και δεν εχει κανει τετοια κολπα αλλη φορα. Σκεφτηκα μηπως υπρθερμενεται, αλλα ειναι τοποθετημενος σ' ενα ρακ που εχει τουλαχιστον 20 ποντους κενο απο πανω και αν και ζεστενεται αρκετα απο την πρωτη μερα οπως ολα αυτα τα μοντελα, δεν νομιζω ομως οτι θα μπορουσα να κανω κατι καλυτερο οσον αφορα την τοποθετηση και τον φυσικο εξαερισμο του. Εχω δε την εντυπωση (δεν μπορω να το πω με σιγουρια γιατι μονο μια μερα το δοκιμασα) οτι οταν παιζει σε χαμηλοτερς σταθμες δεν σβηνει, απ' την αλλη πριν μειωσω το volume επαιζε καπου στην μεση, αντε λιγο πιο πανω. Εμενα δεν μου φαινεται και πολυ φυσιολογικο αυτο που κανει και θα ηθελα την γνωμη οποιου μπορει να βοηθησει. Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι πολιτικη ακολουθει η εδω αντιπροσωπεια σε περιπτωση βλαβης για ο ενισχυτης ειναι αγορασμενος απο την Γερμανια και ειναι ακομα στην εγγυηση. Υποτιθεται ομως οτι οι εγγυησεις ολων των συσκευων ειναι PanEuropean και για δυο χρονια

Definitive Audio BP10, Definitive Audio CLR 2000 kai Idealo line HC204. Με αυτα παιζει εδω και ενα χρονο απροβληματιστα

καλημερα...να κανεις ελεγχο στα καλωδια την ηχειων...αν ειναι συνδεδεμενα σωστα...ισως να βραχυκυκλωνουν...μπορει καποιος να στα πειραξε...το ειχα και εγω αυτο το προβλημα(με αλλο ενισχυτη)στα χαμηλα ολα καλα..οταν δυναμωνα εσβηνε..τα καλωδια εφταιγαν..

Αν έχεις δηλώσει σωστά την αντίσταση των ηχείων στον ενισχυτή και αν δεν φταίει κάτι στα καλώδια όπως λέει και ο Αντώνης παραπάνω, δεν βλέπω να γλυτώνεις το τηλέφωνο στο service. Ειδικά αφού εδώ κι ένα χρόνο όπως λες δεν είχες πρόβλημα.....

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Παω τωρα αμεσως να τσεκαρω μηπως βραχυκυκλωνει κανενα καλωδιο. Αν η εδω ΟΝΚΥΟ αρνηθει να με καλυψει λογω του οτι ο ενυσχυτης ειναι αγορασμενος απο Γερμανια, θα βρω καμμια ακρη με την ΟΝΚΥΟ Εurope? Μην ξεχνατε οτι υπαρχει κοινοτικη οδηγια οτι καθε συσκευη αγορασμενη στην ΕΕ εχει δυο χρονια εγγυηση οπου κι αν βρισκεται και οπου κι αν εχει αγοραστει

αν δεν ειναι καποιο καλωδιο ηχειου που βραχυκικλωνει τοτε καποιο η καποια ηχεια πιθανο να εχουν προβλημα.τα τουητερ ακουγονται σε ολλα διοτι οταν εμενα μου καηκε στο κεντρικο ειχα αυτο το προβλημα

Ακομη κι αν καποιο απ' τα ηχεια οπως λες εχει προβλημα γιατι ο ενισχυτης αλλες φορες παιζει κανονικα και αλλες σβηνει? Εχω δε την εντυπωση πως σε χαμηλες σταθμες δεν σβηνει ποτε αλλα πρεπει να το δω αυτο σε βαθος χρονου για να το πω με σιγουρια

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Παω τωρα αμεσως να τσεκαρω μηπως βραχυκυκλωνει κανενα καλωδιο. Αν η εδω ΟΝΚΥΟ αρνηθει να με καλυψει λογω του οτι ο ενυσχυτης ειναι αγορασμενος απο Γερμανια, θα βρω καμμια ακρη με την ΟΝΚΥΟ Εurope? Μην ξεχνατε οτι υπαρχει κοινοτικη οδηγια οτι καθε συσκευη αγορασμενη στην ΕΕ εχει δυο χρονια εγγυηση οπου κι αν βρισκεται και οπου κι αν εχει αγοραστει

H Onkyo Ευρώπης θα σου πει να τον στείλεις πίσω στη Γερμανία αν θέλεις η επισκευή να γίνει δωρεάν. Αυτή είναι η πολιτική της.

Θα πληρώσεις βέβαια τα μεταφορικά..

κοιταξε δεν ειμαι τεχνικος για να σου που γιατι ετσυ ,γιατι αυτο σου λεγω οτι ειχα και εγω το ιδιο προβλημα.βαζε ενα ενα ηχειο και αυξανε την ενταση για να δεις οτι ειναι οκ.ππωτα ομως κοιταξε για βραχικυκλωμα

Το κουφο τωρα ειναι οτι καμποσες μερες που δεν παρουσιαζει το προβλημα και παιζει κανονικα. Θα με τρελανει αυτος ο ΟΝΚΥΟ!!!