Πρόβλημα (;) με ONKYO HT-S3200

lentozo

AVClub Enthusiast
25 May 2012
723
Περιστέρι
Καλημέρα σε όλους.
Εδώ και κάμποσο καιρό (1-2 μήνες;,παραπάνω;) έχω ένα θέμα που ακόμα δεν έχω διευκρινίσει αν είναι του ενισχυτή ή κάτι άλλο και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Κατά την αναπαραγωγή ταινιών ή HD σειρών ειδικά σε DTS ή AC3, κάθε κάποια διαστήματα (μερικά λεπτά), χάνεται στιγμιαία ο ήχος και μετά επανέρχεται.
Στο ράδιο, την τηλεόραση (ψηφιακά κανάλια) αλλά και youtube δεν έχω προσέξει το πρόβλημα.
Έχω το ONKYO HT-S3200 με ενισχυτή τον HT-R370 συνδεδεμένο με οπτική με την Panasonic ET60 η οποία παίζει ταινίες από ένα εξωτερικό LG HXE4 usb 3.0 1TB.
Επίσης σε ένα άλλο usb που έχω και έχω περασμένα κάποια παιδικά για τα παιδιά κατεβασμένα από youtube δεν το κάνει παρόλο που παίζει όλη μέρα.
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Είναι κανένα γνωστό θεματάκι των ONKYO;

Re: Πρόβλημα(;) με ONKYO HT-S3200

Μακάρι να είναι αυτό αλλά αν ήταν θέμα των αρχείων δεν θα έπρεπε να το κάνει πάντα στο ίδιο σημείο;
Σε εμένα το κάνει σε τυχαία σημεία και όταν το κάνει και γυρίζω πίσω την ταινία στο συγκεκριμένο σημείο δεν το κάνει πια αλλά μπορεί να το κάνει 2-3 λεπτά αργότερα!