Πρόβλημα με οθόνη ή κάρτα γραφικών ;

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
vlcsnap2009120410h52m06.png

vlcsnap2009120410h52m10.png

vlcsnap2009120410h52m15.png

vlcsnap2009120410h52m24.png

vlcsnap2009120410h52m27.png

vlcsnap2009120410h52m31.png

http://img260.imageshack.us/gal.php?g=vlcsnap2009120410h52m06.png

όπως βλέπετε έχω ένα χοντρό πρόβλημα ... ποια είναι η γνώμη σας ; εμένα με μυρίζει κάρτα γρ.....

Νομίζω κατά 99,9% η κάρτα γραφικών παρέδωσε πνεύμα.Στη θέση σου δεν θα ξαναάνοιγα το pc γιατί μπορεί να σου κάψει και καμιά μητρική. Βγάλε τη κάρτα γραφικών,δοκίμασε κάποια άλλη αν έχεις πρόχειρη, αλλιώς πάρε μία καινούργια,η συγκεκριμένη πρέπει να είναι ένα βήμα πριν το τέλος...

τελικά πήρα στα χέρια μου την καινούρια στις 18:30 , αλλά ήταν ήδη αγορασμένη από το μεσημέρι ( γιατί άργησε να έρθει άλλη ιστορία ) ...

Ολα καλά ! όντως παρέδιδε η 2900XT πνεύμα , και αντικαταστάθηκε με την παρομοίων δυνατοτήτων HD4670

2,5 ετών κάρτα ... όχι ...

η ζημιά έγινε μάλλον από την υπερβολική σκόνη μέσα στο τέρας ( δλδ έπρεπε να καθαρίσω την ψύχτρα βγάζοντας την τελείως , αλλά έτσι πρέπει να ξαναβάζω παστούλες κλπ ) οπότε η 4670 κόστισε λιγότερο ψυχικά ...

Kρίμα γιατί αν ήταν καμιά υλοποίηση της Asus θα τους ζητούσες πιστωτικό! :flipout:
Αφού σου κράτησε 2,5 χρόνια μια χαρά απόσβεση έκανε...

Γενικά αυτός ο υπολογιστής κράτησε αρκετό καιρό ...

Αν και τα παίζει όλα , γιατί τρώγομαι για καινούριο i5 ή i7 με κάνα 5870 επάνω και intel SSD ;

Είναι πρόκληση αυτό το bitstream έτσι? :)
Για τους SSD είμαι και εγώ στο ζαχάρωμα αλλά μετά θα μπω στη λογική των windows 7 και να δω πώς θα ξανασετάρω το pc....

Ψιλοάσχετο-σχετικό: Λόγω σκόνης κι εγώ παραλίγο να "χάσω" μια κάρτα γραφικών και μάλιστα στο pc της δουλειάς μου.

Άτιμο πράμα η σκόνη.

Μια φορά το εξάμηνο καλό είναι να τα ξεσυνδέουμε όλα, να τα φυσάμε με μικρό κοφλεράκι ή με σπρέυ αέρα και να τα ξανασυνδέουμε.

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με οθόνη ή κάρτα γραφικών ;

Όντως άτιμο πράγμα η σκόνη, γι'αυτό κατά περίπτωση παθητική ψύξη καλή και για την ψυχική ηρεμία.

Η κάρτα γραφικών που κόντεψα να "χάσω" είναι μια 7600gs agp με παθητική ψύξη!

Από τη ροή του αέρα στο κουτί μαζεύτηκε "μαλλί", κάτι σαν σκόνη, χνούδι, βρώμα κλπ ακριβώς στο σημείο που "καρφώνεται" η κάρτα επάνω στη μητρική.

Από αυτό το "μείγμα βρώμας" μάλλον βραχυκύκλωσε και έσκασε ένας πυκνωτής (τον οποίο άλλαξα με επιτυχία και τώρα όλα οκ!)

εμένα είχε συσσωρευτεί μέσα στην κόκκινη κλούβα της κάρτας γραφικών και δεν καθάριζε με απλό φύσημα ... ήθελε ολόκληρη ιστορία , οπότε την άλλαξα και ησύχασα μέχρι την επόμενη φορά ... άμα βλέπω μόνο ταινίες , αυτή η επόμενη φορά θα αργήσει πολύ ...

ΥΓ αυτοί οι SSD φυσσσάνε ! Σκέφτομαι να το σετάρω στο υπάρχον με Win XP !