Εγώ έχω μία VUTEC 123 ηλεκτρική και ζάρα δεν ξέρω τι σημαίνει.
Χωρίς εντατήρες , αλλά έχει κάτι που κατά τη γνώμη μου είναι βασικό και για αυτό το γράφω , ώστε να το έχουν υπόψη τους όσοι θέλουν να αγοράσουν. ΒΑΡΟΣ.
Χοντρό υλικό του πανιού και μία τεράστια μεταλλική βαριά μπάρα κάτω που την κρατάει κατακόρυφη.
Για αυτό προτείνω να ψάχνετε και το συνολικό βάρος . Όσο μεγαλύτερο τόσο καλύτερα.
Με όλο το συμπάθιο alfaalfa έτσι ξέρω και γω, πάω για μια Stewart και τελείωσε η υπόθεση. Μιλάμε όμως για αρκετά πάνω από 1500 πλέον.
Tου άγγλου αν την παραγγείλεις κατευθείαν από το εργοστάσιο στην Κίνα θα σου κοστίσει 60 ευρώ, πληροφοριακά...
Βάζω στοίχημα ότι στις 110 ίντσες σου παρουσίασε ζάρες στο 3ο?βαριά 4ο άνοιγμα κλείσε, ε και?Είσαι μέσα στα δυο χρόνια εγγύηση?βουρ για αντικατάσταση...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Πάνω από 92 ίντσες όποια φθηνή πτυσσόμενη οθόνη και αν πάρεις δεν θα τις γλιτώσεις τις ζάρες δυστυχώς (εδώ κάνουν και στις 92). Ως προς την αναλογία χρημάτων διαφωνώ. Μια καλή πτυσσόμενη οθόνη είναι επένδυση. Αν μιλάμε για σταθερή εκεί αλλάζουν όλα, μπορείς να φτιάξεις αξιοπρεπή οθόνη ακόμη και μόνος σου με πολύ μικρό κόστος.
Ενημερωτικά πάντως, εδώ, http://www.projectorjunkies.com/ηλεκτρική-οθόνη-platinum/, ένας ριβιουερ πηρε την 92άρα από τον άγγλο 170 ευρώ και την βρήκε και κελεπούρι, προφανώς δεν ήξερε τότε κινέζικα. Άσε που δεν της βρήκε και καμία απολύτως ζάρα.
Ήρθαν σήμερα από την EuroSupplies και την πήραν. Πάρα πολύ ευγενικοί, είδαν αμέσως τα χτυπήματα στην κάσα, τα κύματα και τις ζάρες και μου είπαν ότι έχουν γίνει αποδέκτες και άλλων παραπόνων και μάλλον δεν θα ξανασυνεργαστούν με την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. Τους ζήτησα επίσης την επόμενη να την ανοίξουν και να την τσεκάρουν πρώτα πριν μου την φέρουν για να γλιτώσουμε και άλλη ταλαιπωρία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.