Πρόβλημα με παλιό THORENS

KDev

New member
30 June 2006
22
Γεια σας.
Εχω ένα thorens 318 αγορασμένο στα 80s. Έμεινε μερικούς μήνες αχρησιμοποίητο και σήμερα ανακάλυψα ότι δεν δουλεύει. (Δεν ξεκινάει το πλατο με το πάτημα του start) Μοιάζει να παίρνει ρεύμα γιατι το μοτερ αντιδράει στο χέρι όταν πατιέται το κουμπι. Επίσης το μοτερ δεν είναι κολημένο. Έχει κανείς σας καμια ιδέα ή ξέρει κάποιον που να ασχολείται με την επισκευή αυτων των πικαπ

Σαν τελευταια λύση πριν το μάστορα μπορείς να δοκιμάσεις ένα άλλο τροφοδοτικό. Αν δε δουλέψει ούτε αυτό, τότε πρέπει να το πας για επισκευή (αν βρεις κάποιον που ξέρει ακόμα από τέτοια πικάπ).φοβάμαι ότι έμεινες απο μοτέρ, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος, δεν είμαι τεχνικός, απλά έχω και εγώ ένα τορενς και τα αγαπάω πολύ τα μηχανήματα αυτά.

Δεν φταίει ούτε το τροφοδοτικό ούτε το μοτερ, το εβγαλα και το συνέδεσα κατευθείαν και δουλεύει κανονικά. Μάλλον φταίει η πλακέτα που ρυθμίζει το on off και το auto shut off. Ξέρετε μήπως κάποιον τεχνικό να μου συστήσετε ?

Δημητρης Αναγνωστοπουλος 210-9513282, αποκλειστικο service αντιπροσωπιας ΤHORENS.

Δημητρης Αναγνωστοπουλος 210-9513282, αποκλειστικο service αντιπροσωπιας ΤHORENS.

αναλαμβάνουν το σέρβις και των παλιών μοντέλων? γιατί η ιστορική τόρενς έκλεισε γύρω στο 2000 και ξανάνοιξε πρόσφατα με τελείως διαφορετικά μηχανήματα.

αναλαμβάνουν το σέρβις και των παλιών μοντέλων? γιατί η ιστορική τόρενς έκλεισε γύρω στο 2000 και ξανάνοιξε πρόσφατα με τελείως διαφορετικά μηχανήματα.

Ο εν λογω συνεργατης και φιλος μου αναλαμβανει τα ΠΑΝΤΑ, αλλα ρωτησε τον για να αισθανεσαι σιγουρος.