Πρόβλημα με Panasonic HDC-SD66

twinhead

New member
12 January 2009
93
Καλησπέρα,
Είμαι κάτοχος μίας βιντεοκαμερας PANASONIC HDC-SCD66 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν κάνω αναπαραγωγή τα βιντεάκια που έχω τραβήξει και η εικόνα έχει κίνηση ή όταν κουνάω εγώ την κάμερα εμφανίζει στα σημεία που έχει κίνηση (ακόμα και αν είναι πολύ αργή) ή σε όλη την εικόνα αν κουνάω την κάμερα το φαινόμενο να φαίνεται ότι διαχωρίζονται οι γραμμές, οι ζυγές από τις μονές (μια μετατόπιση η μία προς την άλλη – σαν να μήν είναι κεντραρισμένες)). Εϊναι τόσο χάλια η εικόνα που αν δεν υπάρχει λύση θα αναγκαστώ να αγοράσω άλλη κάμερα. Όμως υποθέτω ότι κάτι άλλο φταίει. Ξέρει κανείς κάτι σχετικά με αυτό το πρόβλημα ή έχει να προτείνει κάτι; Υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα μνήμης; Να είναι αργή και να μήν προλαβαίνει να γίνει σωστά αποθήκευση μιάς και ειναι HD η κάμερα; Η κάρτα που έχω είναι η SANDISK ULTRA (SDHC Class 4).
Ευχαριστώ και περιμένω προτάσεις.

Έβαλα ένα μικρό βίντεο. Έχει καθαρή εικόνα μόνο αν είναι τελέιως ακίνητα τα αντικείμενα, αλλά τότε είναι καλύτερη μια φωτογραφική μηχανή. Ανεξαρτήτως player δεν έχει καλή εικόνα. Ακόμα και όταν βάζω την κάμερα να παίξει απευθέιας στην τηλεώραση έχω αυτά τα προβλήματα.
Από αυτό που βλέπετε τι πιστεύετε? Πρόβλημα ή:bigcry: απλά αποτυχημένη αγορά? τσάμπα το και καλά HD.

δεν μπορω να πιστέψω ότι έχει τέτοιο πρόβλημα σαν καινούργια και να παίζει τόσο χάλια ,,, εκτος εαν έχει βλάβη ,,,
εαν ανέβαζες ένα βιντεακι κάπου θα καταλαβαιναμε για τι μιλάμε ..

ΑΨΟΓΗ

απλά απο τι κατάλαβα τραβάς σε progressive ,, που σημαίνει κανόνες και αυστηρότητα στα πλάνα ,, γιατί σε πιάνει ζαλάδα ,,

ρίξε μια ματία στις οδηγίες για λήψη interlaced ,,,

και τα λεμε ,, γιατι αργα είναι ,, τσίμπισα και κάτι τσιπουρα ,,

αλλα εκεί είναι αυτο που νομίζεις πρόβλημα