Ναι έχεις δίκιο το έκανα και αυτό, π.χ 25 CH>506.00 MHZ το έκανα και 516,00 και - + άλλα πάλι τίποτα. Το θεμα ειναι οτι απο χτες το βραδυ δεν μπορει να βρει πλεον κανενα καναλι της digea.
Ναι τον βαζω στο ιδιο βυσμα, με αλλο δεκτη στα 2 καναλια της digea 95% και 90 % στης 2 μπαρες σηματος.Souzakia, όταν βάζεις άλλο δέκτη, τον βάζεις στο ίδιο ακριβώς βύσμα με την G20; Τι στάθμη σήματος βλέπεις στον άλλο δέκτη στα 2 κανάλια της digea που πλέον δεν πιάνει η G20;
Αψογη σε ολα τα καναλια.Η λήψη των αναλογικών πως είναι; Έχεις πρόβλημα με αυτά; Τα ψηφιακά της ERT πιάνουν, και αν ναι, με τι σήμα;
Επίσης, μπορείς να μας δώσεις μια χονδρική ιδέα της εγκατάστασης κεραίας για την επίγεια τηλεόραση;
Παρεμβολη οχι, ενισχυτης οχι δεν υπαρχει, αλλα δοκιμασα καιμε ενισχυτη, αλλα το προβλημα παλι το ιδιο.Με δεδομένο ότι ο δέκτης της G20 είναι ένας για όλες τις λήψεις, το να εμφανίζει επιλεκτική αναισθησία σε συγκεκριμένη συχνότητα είναι περίεργο. Μήπως υπάρχουν παρεμβολές από άλλη συσκευή στο σήμα της κεραίας; Μήπως υπάρχει τάση από κάποιο ενισχυτή;
Είσαι σε περιοχή με καλή λήψη της digea, η σε περιοχή με οριακή λήψη; Το κατάστημα που έγινε η δοκιμή πόσο μακριά είναι; Πιάνουν τα ψηφιακά με εσωτερική κεραία στην περιοχή σου, να δοκίμαζες;
Απο μερια της η μαμα πανασονικ δεν μπορει να φερει μια αλλη τηλεοραση στο σπιτι μου να κανει το τεστ, και αν εχει προβλημα η τελεοραση να μου την κανει αλλαγη?
Εγώ σου προτείνω να πάρεις το service τηλέφωνο, να δηλώσεις βλάβη στον δέκτη και να ελεγχθεί από τεχνικό της εταιρείας με επίσκεψη στο σπίτι σου, ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα και στη συνέχεια να την πάρει για έλεγχο στο service, μόνο έτσι θα διαπιστωθεί αν έχει πρόβλημα η τηλεόραση και να βρεθεί κάποια άκρη, όλα τα άλλα που λέμε εμείς εδώ, είναι μαντεψιές.
Πιαδιά δεν εχω κάνει τίποτα .Κατ αρχάς εχω την 5090Η και οχι την απλή . Δεύτερον ο δέκτης ειναι συντονισμένος στο UK και μαλιστα πριν από πολύ καιρό δεν ειχα σημα καθόλου αλλά μόνο ηχο ..! Εβαλα λοιπον μειωτήρα σηματος ακριβως πριν την εισοδο της τηλεόρασης γιατί μπουκωνε το σημα επειδή από μόνη της η τηλέοραση ανέβαζε το σήμα .........
Kαι αυτο εκανα πριν μια ωρα και ολα ειναι οκ. Λες να ειναι απο πολλη σημα ειπα μεσα μου.....εβαλα μειωτηρα της matel που ειχα στην ακρη, και τσα ολα καλα. Να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την υπομονη και το ενδιαφερον.Η λύση βρέθηκε, και δεν ήταν άλλη από τοποθέτηση μειωτήρα σήματος πριν την είσοδο της τηλεόρασης. Φαίνεται ότι η τηλεόραση έχει πρόβλημα όταν το σήμα είναι υπερβολικά ισχυρό. Μήπως υπάρχει ανάλογο θέμα και στην Panasonic?
Να πω κι εγώ; :idea:
Το ίδιο πρόβλημα με τον souzakia είχε με τον ψηφιακό δέκτη της kuro ο καλός φίλος Δημήτρης (zaras 27) παρότι κι αυτός βρισκόταν σε περιοχή με πολύ καλή λήψη. Μάλιστα του πήραν την τηλεόραση στο service της Intersys, και εκεί ανακάλυψαν ότι έπιανε κανονικά τα ψηφιακά. Στο σπίτι του όμως τίποτα. Η λύση βρέθηκε, και δεν ήταν άλλη από τοποθέτηση μειωτήρα σήματος πριν την είσοδο της τηλεόρασης. Φαίνεται ότι η τηλεόραση έχει πρόβλημα όταν το σήμα είναι υπερβολικά ισχυρό. Μήπως υπάρχει ανάλογο θέμα και στην Panasonic?
Kαι αυτο εκανα πριν μια ωρα και ολα ειναι οκ. Λες να ειναι απο πολλη σημα ειπα μεσα μου.....εβαλα μειωτηρα της matel που ειχα στην ακρη, και τσα ολα καλα. Να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την υπομονη και το ενδιαφερον.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.