Πρόβλημα με Panasonic Plasma G20

όσοι έχετε πρόβλημα με το σήμα ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε κοιτάξτε τους ενισχυτές που μπορεί να σας έχει βάλει ο τεχνικός για να πιάνετε καλύτερα τα αναλογικά.

Δοκιμάστε και χωρίς τον ενισχυτή απευθείας από την κεραία. Σε πολλές περιπτώσεις έπρεπε να μειωθεί το gain του ενισχυτή για να μην έχουμε πρόβλημα λήψης με τα ψηφιακά...

Από το νήμα της Digea εδώ και κάποιες μέρες......

Πολλές οι μπύρες βρε ....εντάξ, δεν έβλεπες ..... δεν ρώταγες ???? :D

Τέλος καλό!!!
Για να μην ανοίξω άσκοπα άλλο θέμα:
Μόλις έκανα μια νέα αναζήτηση ψηφιακών καναλιών. Τα βρήκε (12 σύνολο) αλλά εικόνα και ήχο δείχνει μόνο στα ψηφιακά της ΕΡΤ, όπως και πριν , ενώ στα καινούρια μόνο ήχο και όχι εικόνα.Ένδειξη στην οθόνη: "No Video".
( O ψηφ. δέκτης στο άλλο δωμάτιο(από την ίδια κεραία), τέλεια όλα. Μιλάω για 42U10, ένταση και ποιότητα σήματος 10! και σε λίγο το δοκιμάζω και στην 50άρα.)

Άκυρος ο συναγερμός! Sorry!!!
Έπρεπε να έχω διαβάσει τα σχετικά στο θέμα με τις U10, αλλά ο πανικός επικράτησε και βιάστηκα να ζητήσω βοήθεια.
Εβαλα την εισαγωγή των HD καναλιών και τώρα τα δείχνει όλα.
(δεν βρήκα πως να αλλάξω την χώρα σε Γερμανία από Ελλάδα που εχω τώρα, αν κάποιος θυμάται...:bang: )

Έπρεπε να έχω διαβάσει τα σχετικά στο θέμα με τις U10, αλλά ο πανικός επικράτησε και βιάστηκα να ζητήσω βοήθεια.
(δεν βρήκα πως να αλλάξω την χώρα σε Γερμανία από Ελλάδα που εχω τώρα, αν κάποιος θυμάται... )

Mενού -> Ρυθμίσεις -> Μενού συστήματος -> Επαναφορά ρυθμίσεων

(Θα χρειαστεί να γίνει από την αρχή συντονισμός)

Μπα, μπορείς να ξανασκανάρεις απλά τα ψηφιακά. Θα τα βάλει από την αρχή, και θα κρατήσει και τα αναλογικά...

Re: Απάντηση: Πρόβλημα με Panasonic Plasma G20

Πεδιομετρο με εφαγε γμτ......αλλα τωρα ξερουμε ακομα ποιο καλα. Τελος ολα καλα, μπυρες εεεεε ναι λοιπον παω για μπυρα παλι, καλο βραδυ.

Δεν είναι πιάτο βρε το μαραφέτι με τα αλουμίνια δεξιά και αριστερά !!!!!:D

Πολλές φορές αρκεί να κάνεις και μια δοκιμή με σκέτο το καλώδιο πάνω στην τηλεόραση...

Μπα, μπορείς να ξανασκανάρεις απλά τα ψηφιακά. Θα τα βάλει από την αρχή, και θα κρατήσει και τα αναλογικά...

Είσαι σίγουρος; Το "Επαναφορά ρυθμίσεων" είναι "μετάφραση" από το "Shipping Condition" και υποτίθεται ότι σβήνει όλες τις λίστες και σε ρωτάει από την αρχή για χώρα κτλ.

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Panasonic Plasma G20

Είσαι σίγουρος; Το "Επαναφορά ρυθμίσεων" είναι "μετάφραση" από το "Shipping Condition" και υποτίθεται ότι σβήνει όλες τις λίστες και σε ρωτάει από την αρχή για χώρα κτλ.
σωστος τωρα εμαθα και ξερω καλα, ας κανει ο φιλος αυτο. Παιδια εκτος θεματος μην μου το χαλατε βρε εσεις....1 μηνα με φαγε-bye-

Να σημειώσω δέ ότι είσαι πάρα πολύ τυχερός μιάς και αντιπροσωπεία της panasonic στην θεσσαλονίκη δεν υπάρχει πάρα μόνο για φάξ και τηλέφωνα!
Αν πάθει κάτι χτύπα ξύλο, πρέπει να φύγει για σέρβις Αθήνα με μεταφορική της κακιάς ώρας!
Έτσι την πάτησα και γώ και όταν γύρισε πίσω η τηλεόραση, απο την μιά μου την στείλανε γιατί δεν είδαν βλάβη, απο την άλλη τα πήρα τα παράσημα απο την μεταφορά πάνω στο πλαίσιο - κάτι θολούρες ΝΑ μετά συγχωρήσεως!!!!

(δεν βρήκα πως να αλλάξω την χώρα σε Γερμανία από Ελλάδα που εχω τώρα, αν κάποιος θυμάται...:bang: )

Γιατί να αλλάξεις από Γερμανία σε Ελλάδα; αφού βλέπεις μια χαρά τα κανάλια όπως λές!!! ή μήπως κάνω λάθος Ελλάδα δεν είμαστε!!!!! :singer:

Γιατί να αλλάξεις από Γερμανία σε Ελλάδα; αφού βλέπεις μια χαρά τα κανάλια όπως λές!!! ή μήπως κάνω λάθος Ελλάδα δεν είμαστε!!!!! :singer:

Γιατί να αλλάξεις από Ελλάδα σε Γερμανία; αφού βλέπεις μια χαρά τα κανάλια όπως λές!!! ή μήπως κάνω λάθος Ελλάδα δεν είμαστε!!!!!

Για να έχει EPG...

Ωχ... Με περιμένει πολύ δουλειά!! Παιδιά να το κάνω πριν το στρώσιμο ή μετά, το στρώσιμο υπάρχει κανένα πρόβλημα!!!! (PANY G20E)!!!

Στην G20 δεν υπάρχει πρόβλημα, το βγάζει και στην Ελλάδα. Για τις περυσινές ήθελε Γερμανία ή Ισπανία...

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με Panasonic Plasma G20

Kαι αυτο εκανα πριν μια ωρα και ολα ειναι οκ. Λες να ειναι απο πολλη σημα ειπα μεσα μου.....εβαλα μειωτηρα της matel που ειχα στην ακρη, και τσα ολα καλα. Να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την υπομονη και το ενδιαφερον.-bye-

τι είναι ο μειωτήρας σήματος; πρώτη φορά το ακούω... :damnyou:

Στην G20 δεν υπάρχει πρόβλημα, το βγάζει και στην Ελλάδα. Για τις περυσινές ήθελε Γερμανία ή Ισπανία...

Ευχαριστώ, πολύ!!!

Ευχαριστώ πολύ JL_? !!!