Πρόβλημα με panasonic vt30

thankin

Supreme Member
17 April 2009
5,923
thessaloniki
Δυστυχώς πρόβλημα!

Μπήκε στην πρίζα άναψε το κόκκινο φωτακι, παταω το on/off στο κοντρόλ γίνεται πράσινο μετα απο μερικά Δευτέρα το φωτακι, και αρχίζει ένας συνεχής βομβος , σαν να τρίζει το ανεμιστηρακι, και η τιβι απλά δεν ανάβει ποτε!

Electroworld πάρτε αύριο πανασονικ κλειστή. Καμία ιδέα?

Last edited by a moderator:
Την άφησα 40" εκτός πριζας τα ίδια...

Είναι υποχρεωμένος ο κωτσοβωλος να έρθει να την πάρει όπως μου έφερε, ή πρέπει εγω να κάνω τον κουμποι? μπορω να πίεσω να έρθουν αυτοί με το επιχείρημα ότι δεν μπορω να την κουβαλησω?

** *
Αλλα ρε γαμωτι σορρυ δλδ κάθε συσκευή δεν μπαίνει στην πρίζα πριν έστω και 1" πριν συσκευαστει? τις ρυθμίσεις πως τις κάνουν? ποτε κάηκε το γαμωτροφοδοτικο αν είναι εκει η βλάβη?

Δεν θα μπω σε λεπτομερειες αλλα από το πρωι , τμημα internet, support 360 και Κωτσοβολος της περιοχης μου χωρευουν στους ρυθμους μου!!!!

Ως γνωστον στην Ελλαδα χωρις γαλλικα δεν δουλευει τπτ.

Ολοι δεν ξερω , δεν ειμαι αρμοδιος, καλεστε αργοτερα. Φυσικα οταν σφιγγουν τα γαλατα μαζευονται... Για να δουμε...

** *
Αλλα ρε γαμωτι σορρυ δλδ κάθε συσκευή δεν μπαίνει στην πρίζα πριν έστω και 1" πριν συσκευαστει? τις ρυθμίσεις πως τις κάνουν? ποτε κάηκε το γαμωτροφοδοτικο αν είναι εκει η βλάβη?

Kάποια ελλατωματική κόλληση ή ελλατωματικό εξάρτημα, μπορεί να βγάλουν ίσα-ίσα το σετάρισμα στο εργοστάσιο και να παραδώσουν το πνεύμα κατά την μεταφορά/αποθήκευση, συμβαίνουν αυτά και γι' αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις...

Στην περίπτωσή σου, ζητάς άμεση αντικατάσταση, μη σε γελάσουν για επισκευή...

Kάποια ελλατωματική κόλληση ή ελλατωματικό εξάρτημα, μπορεί να βγάλουν ίσα-ίσα το σετάρισμα στο εργοστάσιο και να παραδώσουν το πνεύμα κατά την μεταφορά/αποθήκευση, συμβαίνουν αυτά και γι' αυτό υπάρχουν οι εγγυήσεις...

Στην περίπτωσή σου, ζητάς άμεση αντικατάσταση, μη σε γελάσουν για επισκευή...

Ναι δεν παίζει , καταρχάς μιλάω για άμεση αντικατάσταση εντός 48 ωρου, σφραγισμενη, και εχω πάρει το σειριακο της προβληματικης

Α καλα!

Ένα μικρο κουιζακι για όποιον έχει λίγη όρεξη!

Βρείτε τι πρόβλημα είχε η τιβι που επέστρεψα στον κωτσοβολο!

Ό,τι πρόβλημα και να 'χει, εμπίπτει στην περίπτωση DOA (dead-on-arrival) = δεν επισκευάζεται (ακόμη κι αν η ζημιά είναι επισκευάσιμη) αλλά αντικαθίσταται.

Ό,τι πρόβλημα και να 'χει, εμπίπτει στην περίπτωση DOA (dead-on-arrival) = δεν επισκευάζεται (ακόμη κι αν η ζημιά είναι επισκευάσιμη) αλλά αντικαθίσταται.

Συμφωνώ. Για να βοηθήσω το πρόβλημα δεν ήταν ηλεκτρολογικο

Απάντηση: Re: Πρόβλημα με panasonic vt30

ε, καλά μήν μας σκάς...για πές, για πές! (ε ρε γλέντια που θα κάνει ο yamaha όταν την "φορμάρει" την καινούρια γκομενίτσα με το hdmi :Banane0:

πές και διάσταση, να κοντράρουμε τις ίντσες!!!!

και καλορίζικη, με γειές με γειές!

Re: Απάντηση: Re: Πρόβλημα με panasonic vt30

ε, καλά μήν μας σκάς...για πές, για πές! (ε ρε γλέντια που θα κάνει ο yamaha όταν την "φορμάρει" την καινούρια γκομενίτσα με το hdmi :Banane0:

πές και διάσταση, να κοντράρουμε τις ίντσες!!!!

και καλορίζικη, με γειές με γειές!

Φίλε μου δεν εχω τιβι! Περιμένω νέα την Παρασκευή! Την 50 θα εχω πρώτα ο θεός!

Plasma και μη ηλεκτρολογικό, μόνο σε κάτι που έσπασε στην μεταφορά με πάει (πλακέτα ή πάνελ, που στην ουσία τους κι αυτά ηλεκτρολογικά είναι... :p )...

Φυσικά το βρηκες!

Η οθόνη εσωτερικά στο πάνελ κάτω απο το μαύρο τζαμί είχε ένα τεράστιο ραγισμα σε σχήμα Σ το οποίο φάνηκε μόλις γυρίσαμε το πάνελ οριζόντια να κοιτάζει προς το ταβάνι . Μόλις έπεσε πάνω του τα τεράστια φώτα του μαγαζιού η ρωγμη έβγαζε μάτια! Στο σπίτι δυστυχώς με τον νορμαλ φωτισμο και το πάνελ συνεχώς όρθιο δεν είδα τπτ!

άντε να παραλάβεις με το καλό, μπάς και οργανωθεί καμιά "καλλιτεχνική" βραδυα με τον νέο συνδυασμό!!!!
εγώ βάζω τις μπύρες :ADFADF1:

Φυσικά το βρηκες!

Η οθόνη εσωτερικά στο πάνελ κάτω απο το μαύρο τζαμί είχε ένα τεράστιο ραγισμα σε σχήμα Σ το οποίο φάνηκε μόλις γυρίσαμε το πάνελ οριζόντια να κοιτάζει προς το ταβάνι . Μόλις έπεσε πάνω του τα τεράστια φώτα του μαγαζιού η ρωγμη έβγαζε μάτια! Στο σπίτι δυστυχώς με τον νορμαλ φωτισμο και το πάνελ συνεχώς όρθιο δεν είδα τπτ!

Έπεσες στην περίπτωση κι εσύ... Άλλοι ήταν πιο τυχεροί, δεν χρειάστηκε καν να βάλουν την τηλεόραση στο ρεύμα... :D

attachment.php