MANOS1218 New member 4 December 2011 13 Rhodes 8 December 2011 #21 μακαρι να μην συμβει σε κανενα αλλο αυτο. εγω λεω να την παραγγειλω αυριο ελπιζω να μην μου στειλουν αυτη.................... :slapface:
μακαρι να μην συμβει σε κανενα αλλο αυτο. εγω λεω να την παραγγειλω αυριο ελπιζω να μην μου στειλουν αυτη.................... :slapface:
T thankin Supreme Member 17 April 2009 5,923 thessaloniki 8 December 2011 #22 Εμένα δυστυχώς δεν ήταν τόσο φανερή η αστοχία και έτσι με έφαγε το άγχος και να εξηγώντας απο τηλέφωνο τα ανεξήγητα... Ευχαριστω spartan27gr
Εμένα δυστυχώς δεν ήταν τόσο φανερή η αστοχία και έτσι με έφαγε το άγχος και να εξηγώντας απο τηλέφωνο τα ανεξήγητα... Ευχαριστω spartan27gr
T thankin Supreme Member 17 April 2009 5,923 thessaloniki 8 December 2011 #23 MANOS1218 said: μακαρι να μην συμβει σε κανενα αλλο αυτο. εγω λεω να την παραγγειλω αυριο ελπιζω να μην μου στειλουν αυτη.................... :slapface: Click to expand... Αυτές άραγε με τα σπασμένα πανελς τις αποσύρουν εντελώς ή αλλάζουν απλώς πάνελ?
MANOS1218 said: μακαρι να μην συμβει σε κανενα αλλο αυτο. εγω λεω να την παραγγειλω αυριο ελπιζω να μην μου στειλουν αυτη.................... :slapface: Click to expand... Αυτές άραγε με τα σπασμένα πανελς τις αποσύρουν εντελώς ή αλλάζουν απλώς πάνελ?
MANOS1218 New member 4 December 2011 13 Rhodes 8 December 2011 #24 μάλλον σε κάποιον τη φορτώνουν κάνουν την όποια επισκευή είναι να κάνουν και την πουλούν πάλι σαν καινούργια!!
μάλλον σε κάποιον τη φορτώνουν κάνουν την όποια επισκευή είναι να κάνουν και την πουλούν πάλι σαν καινούργια!!
T thankin Supreme Member 17 April 2009 5,923 thessaloniki 8 December 2011 #25 Θα ανεβασω καποια στιγμη το σειριακο της δικης μου αν αυτο λεει κατι, σε σχεση με πιθανη πασα σε αλλον
Θα ανεβασω καποια στιγμη το σειριακο της δικης μου αν αυτο λεει κατι, σε σχεση με πιθανη πασα σε αλλον
makfil Supreme Member 12 September 2010 4,125 Φιλοθέη/Γλυφάδα 9 December 2011 #26 Απάντηση: Re: Πρόβλημα με panasonic vt30 JL_? said: Έπεσες στην περίπτωση κι εσύ... Άλλοι ήταν πιο τυχεροί, δεν χρειάστηκε καν να βάλουν την τηλεόραση στο ρεύμα... Click to expand... Καλά ... αυτό δεν μπορούσα να το φανταστώ ... Μ' αρέσει το σελοτέιπ γύρω από το κάδρο, για να μην διαλυθεί ...
Απάντηση: Re: Πρόβλημα με panasonic vt30 JL_? said: Έπεσες στην περίπτωση κι εσύ... Άλλοι ήταν πιο τυχεροί, δεν χρειάστηκε καν να βάλουν την τηλεόραση στο ρεύμα... Click to expand... Καλά ... αυτό δεν μπορούσα να το φανταστώ ... Μ' αρέσει το σελοτέιπ γύρω από το κάδρο, για να μην διαλυθεί ...