προβλημα με philips 8664 και pc

chrisl7

Established Member
14 March 2010
215
αγορασα την τριτη την 8664, πολυ καλη εικονα!!! οταν συνδεω το pc με καρτα γραφικων 4870 hd, με το hdmi που ειναι 15 μετρα kai v1.3 στην τηλεοραση, μετα απο 20 λεπτα μου κανει πρασινη οθονη και τα δειχνει σαν αρνιτικα, :icon15: σε οποια θυρα και να το δοκιμασω! το ιδιο καλωδιο συνδεω και το xbox 360 και δειχνει μια χαρα! στην προηγουμενη τηλεοραση μια samsung a656 δεν ειχα κατι παρομοιο!:BDBDG54: ευχαριστω :em04special_8:

Στα 15 μέτρα είναι οριακά τα πράγματα, και πρέπει το καλώδιο να είναι λίγο καλοφτιαγμένο, όπως και οι εμπλεκόμενοι πομποδέκτες. Όπως λες και μόνος σου, το ίδιο καλώδιο δουλεύει με το xbox, αλλά όχι με την κάρτα του pc.
Εγώ βλέπω 2 λύσεις: είτε αλλάζεις κάρτα με μια που έχει ισχυρότερο πομποδέκτη (ώστε να καλύψεις τις απώλειες του καλωδίου), είτε βάζεις καλύτερο καλώδιο.
Τι προδιαγραφές έχει το τωρινό σου καλώδιο;
Φυσικά, υπάρχει πάντα η λύση του μικρότερου σε μήκος καλωδίου.

ευχαριστω παιδια!!! θα αγορασω ενα 5-7 μετρα! τα χαρακτιριστικα σε αυτο που εχω ειναι RL AWM STYLE 20276 30V VW-1! δεν γραφει τιποτα αλλο! παντος με την ιδια καρτα και το ιδιο καλωδιο επεζε μια χαρα στην samsung! αρε fhilips:violent-smiley-030: