Προβλημα με Philips HMP-5000

chatz1983

New member
9 January 2011
12
Το μοντελο ειναι αρκετα καινουριο κ το πηρα κατευθειαν γιατι εχει καλη τιμη με ασυρματο δικτυο.Υπαρχει ομως ενα προβλημα.Βλεπει κανονικα δικτυο.Μπαινω βρισκω το pc μου παταω να μπω στον δισκο τον οποιο εχω βαλει κοινη χρηση κ μου ζηταει id χρηστη δικτυου κ κωδικο προσβασης.Τι βαζω σε αυτα τα δυο?Ευχαριστω.

Στις δικτυακες ρυθμισεις του shared folder σου φτιαξε ενα user/pass και δωσε του ολα τα προνομια.
Μετα δωσε αυτα τα στοιχεια στο μηχανακι σου.

Απάντηση: Re: Προβλημα με Philips HMP-5000

Δεν μπορω να βρω καπου ωστε να βαλω κωδικο κ id δικα μου.μονο ενεργοποιηση κ απενεργοποιηση μου βγαζει εκει που μου λες..μηπως μπορεισ να μου μιλησεις πιο συγκεκριμενα σε παρακαλω?

μιλαω για windows 7 κανω δεξι κλικ στον σκληρο που θελω για κοινη χρηση κ στο υπομενου ''κοινη χρηση'' βλεπω αρκετα πραγματα για ενεργοποιηση-απενεργοποιηση.κ ενα απο αυτα ειναι αυτο που λες.αλλα οχι να βαλω δικα μου.εβαλα απενεργοποιηση αλλα το μυαλο του philips εχει κολλησει κ θελει κωδικο.

Από το δίκτυο
1.jpg
επέλεξε το choose homegroup and sharing options
2.jpg
και μετά choose media streaming options
3.jpg
Εκέι θα του επιτρέψεις να βλέπει τα αρχεία στον υπολογιστή σου

Σας παίζει εσας κανονικά υπότιτλους?

ναι ολα καλα.του εβγαλα το unicode που εχει κ του εβαλα ελληνικα...θα το τεσταρω το βραδυ αυτο που μου ειπες.το περιεργο ειναι οτι ο φακελος ο κοινοχρηστος που υπαρχει στο pc απο τη μανα του τα βλεπει ολα κανονικα.ομως με το που εκενα κοινοχρηστο τον εξωτερικο μου εγινε αυτο που ειπα.περιεργο.ιδωμεν...

παιδια γιατι δεν μπορει να βρει κοιχρηστους φακελους? δεν με βρισκει καθολου. τι φταει? αν μπορει ας με βοηθησει καποιος

Re: Απάντηση: Προβλημα με Philips HMP-5000

ναι ολα καλα.του εβγαλα το unicode που εχει κ του εβαλα ελληνικα...θα το τεσταρω το βραδυ αυτο που μου ειπες.το περιεργο ειναι οτι ο φακελος ο κοινοχρηστος που υπαρχει στο pc απο τη μανα του τα βλεπει ολα κανονικα.ομως με το που εκενα κοινοχρηστο τον εξωτερικο μου εγινε αυτο που ειπα.περιεργο.ιδωμεν...

Αφού έχεις κάνει όλα τα παραπάνω σωστά.....το επόμενό σου βήμα φίλε μου είναι ...ΟΧΙ να κάνεις το δίσκο σου shared αλλά μέσα στο δίσκο σου διάλεξε ένα folder το οποίο θέλεις να γίνει shared και κάνε σε αυτό τις ρυθμίσεις που πήγες να κάνεις στον δίσκο.

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση ... θα το κανω και αυτο. .. βασικα ενα προβλημα που εχω.. ειναι οτι αφοθ διαβασα το προβλημα του φιλου πιο πανω και του εξηγησες με εικονες.. εμενα ο υπολογιστης μου εχει xp και δεν μπορω να κανω αυτες τις ρυθμισεις.. νομιζω οτι δεν υπαρχουν..εχεις καποια λυση?

βασικα με δισκους και με τετοια δεν εχω ανακατευει.. το μονο που εκανα για να καταλαβεις ειναι .. μεσα απο τον φακελο εκανα την ρυθμιση για κοινη χρηση..τιποτε αλλο..και εχει μια ωρα παιδευομαι με το δυκτιο.. .δεν ξερω.. σε καποια φαση με βρηκε... και μου ζητηση το id και κωδικο. αλλλα με εχασε μετα..

ποιος ειναι ο κωδικος id χρηστη δυκτιου και ο κωδικος εισοδου? ειναι το ονομα του υπολογιστη μου? και το κλειδι του δυκτιου μου? βοηθηστε με ρε παιδια... δεν βγαζω ακρη

να σαι καλα φιλε.την δημιουργεια κοιν.φακελου την εχω κανει.. με βρισκει ..αλλα μου ζηταει κωδικους.. το σαιτ που εδωσες δεν λεει για κωδικους. εκει ακριβως δυσκολευομαι... κωδικος id και password

καλησπερα,αντιμετωπιζω κι εγω το ιδιο προβλημα και δεν μπορω να βρω ποιο ID και password χρειαζεται, εχω δοκιμασει τα παντα και αυτο που ποσταρε ενας φιλος με τις εικονες απο την οικιακη ομαδα. Ενω βλεπει το δισκο και παιζει μαλιστα και αρχεια απο το media streaming του windows media player δεν μπορει να δει τα αρχεια του δισκου λογω των κωδικων!καποιος μια βοηθεια???