προβλημα με philips lcd!!

demian86

New member
14 January 2009
89
Εχω τα τελευταια 3 χρονια μια Philips 32'' (απο τις πρωτες με ambilight) και τον τελευταιο χρονο μου παρουσιαζει ενα προβλημα που τελευταια εγινε χειροτερο.Μου μαυριζει η οθονη αλλα ο ηχος και το ambilight παιζουν κανονικα.Και καμμια φορα πρεπει να την ανοιγοκλεισω πανω απο 20 φορες για να μην μαυρισει η εικονα.Μπορειτε να μου πειτε γιατι συμβαινει αυτο?Ειναι οπως καταλαβαινετε πολυ ενοχλητικο!!
Σας παρακαλω πειτε μου γιατι συμβαινει αυτο καθως και τι μπορω να κανω (απ 'οτι ξερω πρεπει να εχει ληξει και η εγγυηση καθως οι philips εχουν 2 χρονια εγγυηση)

Δυστυχως προβλεπω συντομα να χαλαει οριστικα.

Τι φταίει μπορεί να στο πει μόνο το σέρβις.

Αργά η γρήγορα θα αναγκαστείς να το επισκεφτείς.

Αν ειναι κάτι με μικρο κόστος (δύσκολο αλλά οχι αδύνατο) ίσως σε συμφέρει να την επισκευάσεις.

Δυστυχως προβλεπω συντομα να χαλαει οριστικα.

Τι φταίει μπορεί να στο πει μόνο το σέρβις.

Αργά η γρήγορα θα αναγκαστείς να το επισκεφτείς.

Αν ειναι κάτι με μικρο κόστος (δύσκολο αλλά οχι αδύνατο) ίσως σε συμφέρει να την επισκευάσεις.

ειχα παει σε ενα τοπικο καταστημα που επισκευαζει τηλεορασεις και μου ειχε πει (χωρις να εχει δει live το προβλημα) οτι μαλλον εχει χαλασει το inverter και οτι θα κοστισει γυρω στα 200 ευρω..στεκει αυτο?

Αν και δεν εχω τεχνικες γνωσεις θυμαμαι απο αλλο νημα παρομοια βλαβη με inverter.

To σιγουρο ειναι οτι η επισκευη δεν συμφερει γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να σου βγαλει αλλο προβλημα και να πανε χαμενα τα 200 ευρω.

Απάντηση: Re: προβλημα με philips lcd!!

To σιγουρο ειναι οτι η επισκευη δεν συμφερει γιατι αυριο μεθαυριο μπορει να σου βγαλει αλλο προβλημα και να πανε χαμενα τα 200 ευρω.
Ακριβώς έτσι είναι. Κανονικά όμως θα έχεις εγγύηση που θα σε καλύπτει για 6 μήνες.
Αξίζει όμως? Σήμερα δίνεις 300 ερώ και παίρνεις νέα 32άρα.

Re: Απάντηση: Re: προβλημα με philips lcd!!

Ακριβώς έτσι είναι. Κανονικά όμως θα έχεις εγγύηση που θα σε καλύπτει για 6 μήνες.

Το νεο ανταλλακτικο μπορει να εχει εγγυηση.

Καποιο μερος απο την υπολοιπη τηλεοραση μπορει να χαλασει ομως και δεν θα εχει εγγυηση.-bye-

Υες... έτσι... έτσι είναι.
Γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις, το παρακάτω είναι μονόδρομος... -bye-

recycling-direct_image2.jpg

για να διαπιστώσεις ένα έχει χαλάσει το inverter, παρακολούθησε την τηλεόραση απο πολύ κοντα και υπο φωτεινή γωνία ή με ένα φακό.

Αν δεις κάτι σκιές σημαίνει οτι το panel είναι εντάξει αλλα το ιnverter που δίνει ρεύμα στο backlight σε χαιρέτησε.